Отговори
# 315
Процеса на привързване протича докато на кучето му се бърка из ушите и носа. Grinning
Реакцията му зависи от характера.

# 316
  • Ænima/Albuquerque
Така де,важното е да уцелиш породата,която един ден ще позволи бъркане в носа  Grinning

# 317
Не зависи от породата.  Wink

# 318
Здравейте хора, ние от няколко дни имаме 2месечно бебе куче, никаква порода, с най-смешните крака на света и муцуна, гледаща умно или поне така си въобразяваме на този етап. Купихме му бебешка храна, всичко изглежда наред. Дружелюбно е, върти тая опашка като лудо, играе по 20 часа дневно, не пишка и не ака вкъщи, но жената която е главния отговорник за него при всяка цигара го извежда на двора. На двора е супер за него, само че е толкова малко, че минава през най-малките дупки на оградата, така че за момента не можем да го оставим без надзор, защото ще изскочи на улицата.
Предимно ме притеснява това, че го използваме с някаква мечешка нежност, всеки иска да го гушка, прехвърляме го като топчица милото. Това дали му се отразява добре? Да не го стресираме нещо?

И много важен в-с за ваксините - къде да намеря нещо като имунизационен календар кога какви ваксини се правят?

# 319
За ваксини-при ветеринаря.Отиваш и ти казват:ако има първа ваксина,сега следва втора и каква да е.Ако няма-ще ви каже какво да правите .
Дали ще му се отрази...в какъв смисъл?То кучето си показва дали му е приятно или не.
Правилно ли разбирам,че кучето излиза навън без ваксини,или?
Честито пале!  bouquet Да се радвате взаимно дълго време.

# 320
Ами да, то не е ваксинирано.
То е дъщеря на кучето на нашите съседи, която ги роди няколко от един тука Роки, дето обикаля... и допреди няколко дни беше при майка си. Не са му правили ваксини ( и чип), казаха ни че от 3ти месец започват ваксините. Не бива ли да го извеждаме на двора?
Според мен е много дружелюбна и жизнена, не реагира зле на гушканици, яде като прахосмукачка, просто малко ме дразни как я подмятаме, сякаш е топка, а не можем да се сдържим:)

# 321
  • Ænima/Albuquerque
Не зависи от породата.  Wink
Не съм съгласна.
Моя приятелка има Дого Аржентино,има и син на година и половина,играеха си заедно откакто се е родил малкия,бъркаше му в носа (то стана нарицателно),но един ден и й се наложи да влезе в болница за 2 дни,още първия ден кучето ухапа и стъпка детето.
Смятам,че породата има значение!  bouquet

10 c's ,мисля си,че няма да го стресирате кученцето като го гнявите много Laughing
Най-много да ви заобича.  Mr. Green

За ваксините,моят съвет е да го заведете на ветеринар и там ще ти кажат колко са ваксините и обезпаразитяването до първата година и след това кога са профилактичните такива.

# 322
Ок, до няколко дни ще я заведем, май това е най-разумно, наистина.

# 323
Пак ти казвам-не си права.

# 324
  • Ænima/Albuquerque
Нямам намерение да се опитвам да те убеждавам,нито пък ти ще успееш да промениш моето мнение,така че мир и любов!  bouquet  bouquet  bouquet
Свят шарен,хора всякакви-затова сме интересни!

# 325

За породата и характера или друга,че не ми стана ясно newsm78

# 326
То е дъщеря на кучето на нашите съседи, която ги роди няколко от един тука Роки, дето обикаля... и допреди няколко дни беше при майка си. Не са му правили ваксини ( и чип), казаха ни че от 3ти месец започват ваксините. Не бива ли да го извеждаме на двора?
Според мен е много дружелюбна и жизнена, не реагира зле на гушканици, яде като прахосмукачка, просто малко ме дразни как я подмятаме, сякаш е топка, а не можем да се сдържим:)
Ваксините започват от 42 ден,но ако сте ги забавили,не е много страшно.Вета ще ви избере схема Peace

# 327
Какво мислят за кастрация собствениците на женската?
Ваксините започват от 42рия-45тия ден,ако не бъркам.Със сигурност не и от 3тия месец.
Щом на хлапето не му е неприятно,защо да се сдържате? Simple Smile Сега сигурно не можете да й се нарадвате.

# 328

За породата и характера или друга,че не ми стана ясно newsm78
Не е права,че зависи от породата.
Аз казвам: зависи от кучето.

# 329
Китана, днес я стерилизираха, да. Майката.
Ние мислим нашето също да го стерилизираме, когато му е времето, дано да не ми се сърдите за което ... просто ако почти всяка година ражда, нямаме толкова хора, на които да ги подаряваме кученцата , а на нашата улица кучетата често  илизат  и ходят по дворовете спокойно, та бременностите са й в кърпа вързани ...

Общи условия

Активация на акаунт