Кюретаж и забременяване след това - 9

• 25 641
  • 732
  •   1
Отговори
# 30
mmmStelxen_m , дано да е това, което бях споменала, че се наблюдава спад на температураат точно по време на имплантирането.Ако не , не се отчайвай, ще стане , няма начин, ако не този месец, то другият-февруари-месецът на любовта.

# 31
  • Bulgaria
PEMY не се разстройвай, довечера го гушни силно милото и му кажи, че съвсем скоро и това ще стане  Hug
mmmStelxen_m това още нищо не значи, температурата се влияе от много неща ,а и както ти е казала mari_rouge може и да е имплантационен спад. Не бързай да увесваш нослето още. Стискам палци  Hug  Hug  Hug
Милички, радвайте се на малките неща, обикновено не ги забелязваме, а те са толкова важни... Прегръщайте често любимите си хора и им повтаряйте, че ги обичате ,дори и да ви се струва ,че не е необходимо. Моят любим съпруг замина да работи в чежбина за няколко месеца да съберем някой лев и аз се чувствам най-самотния човек на света  Cry Постоянно ме е страх, че нещо не е наред с бебето защото от 10 дена вече не усещам никакви от предишните симптоми, мъча се да се разсейвам как ли не и нищо не става... Страх ме е, че ако се случи нещо този път няма да се справя, още повече пък сама  Sad  Извинете ако съм ви развалила настроението, може би не трябваше да ви занимавам, и без това като гледам сте ме позабравили вече. Няма да се повтори  Embarassed

# 32
Да се запиша и аз в хубавата темичка с благодарности към Baby Love.
kittykat, въобще не си забравена и спри да си пълниш главицата с лоши мисли, до колкото знам има такъв период когато липсват симтоми и после си се появяват пак. Едно силно гуш от мен.
Биби, браво за хубавите резултати от ФМ.
mmmStelxen_m, дано сте успели.

# 33
  • в сърцето на моето Слънце
Дано да е така, наистина!  Praynig
kittykat, спокойно миличка! Нищо няма да се случи! Бъди спокойна и се радвай на малките неща, сама си го казала!  Hug Пази малкото съкровище, което расте в теб и ще видиш като ви се върне татито колко ще сте щастливи всички!
Момичета, айде пак да ви помоля за помощ!
http://ilove.milka.bg/?act=ranking&region_id=7&sort=rating
Системата вече ограничи многократното гласуване, така че моля всички, които могат да дадът по едно гласче за мен!  Hug

# 34
mmmStelxen_m на мен ми дава,че сървара не е намерен  newsm78 !

# 35
  • София
Дано да е така, наистина!  Praynig
Момичета, айде пак да ви помоля за помощ!
http://--//--/?act=ranking&region_id=7&sort=rating
не се отваря хич

kittykat Hug забравена била, дрън-дрън,я се стегни и по-ведро мисли  Naughty бъди с усмивка голяма, та скоро ще ставаш мама! Simple Smile
страхът го отпрати на страна,че да не си търси беля #2gunfire

# 36
Момичета smile3518 smile3518 одеве ми зацапа кафяво.Какво значи това???Бях на док каза,че матката му се вижда само удебелена,че реално няма закъснение и може цикъла да си ми дойде.А Чхг да го проверя дали се покачва в понеделник.Умирам от страх,отново ли се повтаря кошмара,треперя и пиша.Защо ми се случва всичко това.Не мога повече

# 37
  • Варна
Ох, Бобинка ... Пази леглото, не ставай и в понеделник пак пусни чхг-то. Знам, че при много жени с нормална бременност в началото им зацапва, дано и при теб така се окаже Praynig. Изписаха ли ти някакъв прогестеронов препарат - утрогестан или дуфастон, ако не са може да звъннеш на гинеколога да попиташ. Прегръщам те spoko Освен това ако си вкъщи може да прозвъниш лабораториите и да видиш коя от тях работи в събота, че до понеделник нерви няма да ти останат.

Редактирам се: не може да пуснеш чхг-то в друга лаборатория, защото резултати от различни лаборатории не могат да се сравняват. Виж тази в която пускаш дали работи в събота.

# 38
Пия дуфастон,но шпа и фолиевата.Да още утре ще пусна Чхг да видим.Аз съм си виновно щото рано,рано тестове,вместо да изчакам закъснение

# 39
bobinka 85 , ти все още нямаш закъснение ли?Когато бях бременна с малката, точно в денят в който трябваше да ми дойде или ден преди това, не помня вече, ми зацапа точно това кафявото.Зацапване имах още няколко дни, и спря.След време се появи пак , но за малко.Всичко беше наред Hug

# 40
bobinka , стискам палци да не ти дойде  Praynig. Само,че ти май много рано разбра,че си бременна. Какъв тест си прави? Аз вече имам чувството, че минаха 2 седмици  Shocked , пък то още и закъснение нямаш. Но и да ти дойде, другия месец пак ще сте на линия.

# 41
Правих Престо,според опаковката,показва седмица след зачеването.Последният ми цикъл бе на 31,12 и чаках някъде към 26-27 януари да ми дойде.Но днес се появи това кафяво зацапване.Лекарите считат,че няма закъснение докато не мине 30,01.Док е категоричен,че не е извънматочна,което и добре.Каза ми в понеделник да отида на преглед и,че 100% ще видим точицата.Но аз нали не се задоволявам с едно мнение и отидох и при друга лекарка.Тя също нищо не видя само ми изкара акъла.Каза сега събота,неделя,ако прокървиш веднага в болница,там да те спасяват Shocked.Без да каже нормално е,случва се да има зацапване нещо е такова просто да ме успокои.Седя и чакам сега да дойде утре и да пусна чхг и ще им дам зор в лабораторията да е готово по-бързо.Ще се опитам да съм спокойна,каквото е това.Нищо не мога да направя и се чувства толкова безпомощна Cry

# 42
Каза ми в понеделник да отида на преглед и,че 100% ще видим точицата.Но аз нали не се задоволявам с едно мнение и отидох и при друга лекарка.Тя също нищо не видя само ми изкара акъла.
Мила, само се успокой. Всичко ще е наред!!!  Според мен е още много рано да се види нещо на видеозон, при мен видяха много слаба точица в 5 г.с. Ще видиш своята малка точица в понеделник, мисли положително, и забрави какво ти е казала другата лекарка, те понякога въобще се не чуват какво говорят.  Twisted Evil  Ние сме с теб, силни гушки от мен!  Hug

kittykat, имаш нас! Когато ти стане тъжно винаги можеш да споделиш.  Hug

# 43
Бобинка, точно заради тези притеснения и тревоги се казва, че тест се прави след закъснение. На много жени може да им покаже, че има бременност, но тя да не се развие, което още повече натоварва психиката. Аз и Биби минахме през една "химическа бременност", положителни тестове, закъснение и накрая идва МЦ. Това се случва доста често, не значи, че трябва да те спасяват, още повече, че ти нямаш закъснение. И лекарите на този етап няма какво да видят, освен ако овуто не ти е било подранило и пак не е гаранция.
А за това, че се повтаря кошмара, не е точно така, при това положение ако не беше правила тестове нямаше да знаеш, че има нещо и щеше да си го приемеш като неуспешен опит, другото което е не е нужно да чакаш да минат месеци за да ти даде док. зелена светлина. Изобщо няма общо с кюретажа или спонтанния аборт.
И момичета, не си правете тестове толкова рано.
Бобинка, горе главата. Hug
Китикат, не си забравена, това, че бях забравила да те добавя в списъка не значи, че си забравена. Нали знаеш, че си те обичкаме. Hug

# 44
Много ме трогнахте,мили момичета,че сте ме сложили и мен в списъка!Едно огромно благодаря,толкова сте мили!Стискам силно палци на очакващите чудото,убедена съм,че всички тук един ден ще чуем така дългоочакваната думичка мамо и няма да има по-щастливи на света от нас!За жалост,оценяваме нещо много повече,когато го изстрадаме!

Общи условия

Активация на акаунт