Кюретаж и забременяване след това - 9

• 25 729
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
Amalleira,   Hug  fingerscrossed всичко да е наред и едно хубаво пухкаво бебче накрая! Дано да повлечеш крак на всички които чакаме двете чертички!!!
Andrea Gail, кървенето при мен беше не повече от седмица  Rolling Eyes

# 601
  • Варна
Аз пък днес изхвърлих 5-те положителни теста за бременност, които си бях запазила.   Толкова бях щастлива че през ден си правих  тестове  първите седмици, все ми се струваше, че  не е истина.Много ми стана мъчно , поплаках си,  но реших , че продължавам напред.  
Andrea Gail, и аз отдавна изхвърлих положителните тестове от предишните две бременности, трябва да гледаме напред Simple Smile Иначе на мен всеки път ми се струва, че не е истина. Сега ходя тайно от мъжа ми да си гледам теста, данеби втората черта да изчезне. Вглеждам се, бледа, бледа, ама е там. След аборта при мен кървенето беше много слабо и за два, три дни.

# 602
Andrea, има нещо друго, при теб в доста напреднала седмица е било, така, че е нормално да кървиш повече време. Ако имаш болки или обилно прокървиш тогава на доктор. Hug

# 603
Лелеее, милаааа Amalleira разплаках се от радост...толкова да се зарадвах като прочетох за втората чертичка, която си видяла  Crazy От цялото си сърце ти желая да изкараш една лека, безпроблемна и и зпълнена само с положителни емоции бременност, а после най-сладкото и здраво бебче да е в прегръдките ти  Hug  Praynig
Дано повлечеш крак и да има и други последвали те...  Mr. Green

Andrea Gail - аз кървях точно една седмица след абразиото. На контролния преглед, доктора ми каза, че имам още малко задържана кръв и че до няколко дни пак ще ми прицапа. Така и стана - след 2-3 дни започна да си капе по няколко капки на ден и така до първия МЦ след аборта, който при мен дойде на 31 ден.

# 604
Amalleira  Hug Praynig Hug

# 605
Amalleira  прекрасна вест!!!! Една приятелка с бледа чертичка сега пише в отчетната Simple Smile  Хайде и ти марш в отчетната!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug   bouquet
JennyAta и на теб много  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet и благодаря за хубавите думи!
Beba81, yan4etooo, mmmshushy80   bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug Благодаря ви
Andrea Gail хубаво е, че си ги изхвърлила. Старото си е старо. Сега е ред на новото, на онова, което ще остане!
Прекрасни момичета, желая ви хубава седмица, много слънце в душите и гледайте напред! Идната седмица съм в командировка, а след нея е ред на болницата. Като изляза пак ще намина да ви проверя кой има вече две чертички. Ще се отчета и аз как е минало. Поне ще е с пълна упойка и няма нито да виждам нито да разбирам какво правят. Само да ми подготвят терена за бебе. А ако изпратим и една силна колективна мисъл-пожелание, със сигурност и татко ще се появи на хоризонта  Crazy

Последна редакция: нд, 07 мар 2010, 22:09 от pussycat

# 606
Amalleira, тихичко честито и от мен  Hug.
pussycatHug.

# 607
  • София
Amalleira Браво бе! Много се радвам за теб и дано всичко е наред този път и да имаш 9 приказни месеца и здраво бебче на финала. Praynig Hug Hug

# 608
  • София
Amalleira,тихичко честито и от мен. Страхотен подарък за утрешния празник. Стискам палци всичко да е наред и да имаш едно здраво бебче. Hug
Andrea Gail, аз все още не съм изхвърлила положителния тест, но и това ще стане. Трябва да продължим напред, длъжни сме, за да постигнем това,което толкова силно искаме.При мен кървенето продължи 10 дни, но мисля че отчитайки факта, че си била в голяма седмица е напълно нормално да трае повече, щом и лекар ти го е казал, не се притеснявай. Hug
pussycat , успех миличка. Hug

# 609
  • София
Видях че е станало време и да ви поздравя за празника. Честит 8-ми март на всички ви, мили момичета. Пожелавам ви да има много положителни тестове и сбъднати мечти.

# 610
Amalleira,браво съкровище Hug.Пази се се,почивай си и вярвай,че този път всичко ще е нормално.
Мили момичета Честит 8-ми март  bouquet  bouquet  bouquet
Бъдете винаги обичани,харесвани,желани и многоооо любов.

# 611
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ЖЕНИ ! БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ, ОБИЧАНИ И ОБГРИЖВАНИ С ВНИМАНИЕ НЕ САМО ДНЕС А ВСЕКИ ДЕН!!!

bouquet  bouquet

# 612
Amalleira, и от мен тихичко честито  Praynig!!!

МОМИЧЕТА, ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ!!! ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ПЪРВО ЩАСТИЕ И СЛЕДВАЩИЯ 8-МИ МАРТ ВСИЧКИ ВЕЧЕ ДА СМЕ МАМИТА!!!

на мен трябваше да ми дойде в събота, но няма никой още...но е рано да се навивам още, че нали цикъла ми откачи след кюртажа, пък и никакви усещания нямам...ще видим - до утре вечер нямам вкючване може да се пробвам с едно тестче, а?

# 613
Честит празник , мили момичета! Пожелавам на всички сбъднати мечти!

Amalleira,  тихичко честито и от мен!

PEMY стискам палци:)

Аз от утре почвам да отчитам закъснение, но ми е свито на душичката, не че имам някакви признаци- но ме е страх да си купя тест...

# 614

ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ НА ВСИЧКИ!!!   newsm51

Myst, PEMY и аз съм като вас. По- принцип цикъла ми е 26-28 дневен, днес вече ми е 28 ден и нищо.... А сърчицето така ми се е свило че нямам сили да направя теста.... страх ме е  Sad  Ако днес направя тест дали ще отчете, или е още рано? Почти нямам признаци за М, само леко напрегнати гърди.

Hug  Hug  Hug

Общи условия

Активация на акаунт