Кюретаж и забременяване след това - 9

• 25 732
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
Бобинка, виж тук какво пише http://www.mc-markovs.com/index.php?option=com_content&task= … 45&Itemid=100
Според мен си е навреме в 12 г.с., аз правих края на 13 г.с..

# 586
Здравейте, милички,

pussуcat, аз също се възхищавам на оптимизма и силата ти. Ако всички бяхме като теб, живота ни щеше да е много по-лесен. Аз също бях силна преди години. Брат ми почина съвсем млад-на 24 години и само аз си знам през какво минах, но се справих и всички ми се възхищаваха. А сега едно ембрионче, което дори не се беше развило както трябва успя да ме разбие-и физически, и психически. Живота е наистина странно нещо. Но си права-трябва да не гледаме постоянно какво се е случило в миналото, а да гледаме с надежда в бъдещето... Аз ще се моля всичко в живота ти да се подреди както ти го желаеш и да си много щастлива!
Амалейра, за теб ще стискам силно палчета!!! Дано си направиш най-хубавия подарък за осми март! Simple Smile
На мен днес почна да ми зацапва и само чакам да ми дойде, за да почна с лечението за микоплазмата. Мъжът ми ще пие същото и след 20 дни сме пак на преглед, така че следващия месец ще го пропуснем и ще се пазим.
Излезнаха и няколко малки проблеми със спермограмата, но и по това ще действаме и се надявам този месец да изчистим всичко.
Целувки на всички!!! Hug

# 587
bobinka 85 спокойствие и не им се връзвай много. Знам че искаш всичко да е, както си мечтала и така си го направи. Пък все ще има кой да дава акъли  Hug

pussycat в тази малко тъжна темичка се надявам да намериш утеха, спокойствие и приятели, макар и малко задочно. Щом имаш желание да постигнеш бременност и да имаш детенце, нищо не бива да те спира.От това по-хубаво за мен няма.Късмет  Hug

JennyAta ето че и вие тръгнахте по-пътя на успеха.Причината за неволята е открита и сага остава само малко лечение, и бебето ще дойде!

На всички   bouquet

# 588
Beba, аз доколкото си спомням и вие имахте проблем с морфологията в спермограмата. Успяхте ли да я подобрите някак си? Аз снощи дори я сънувах от зор и доста почетох и малко взех да се притеснявам, че тея проценти са много ниски (4%), а трябва да са над 14. Единствената ми надежда е, че всичко се дължи на тая микоплазма. Сега ни посъветваха да направим едни посевки, да попием хапченца и след 20 дни пак сме на контрола, да видим какво ще покаже.

# 589
  bouquetЗдравейте отдавна не съм писала но редовно ви чета   bouquetpussycat  с теб сме - HugБобинка, ще видиш че после си е заслужавало. та нали това е най хубавия ден в живота  Simple SmileAmalleira и от мен Praynig Praynig Praynig и аз имам нужда от такива днес съм на преглед и чакам зелената светлина та да се наредя сред бебеправещите  newsm44 ще пиша как е минало успех на всички

# 590
JennyAta на нас ни казаха, че абортите ми се дължат на лошата морфология, и ние сме 4%.Положението никак не е хубаво.Мъжът ми пи хапчета, сега малко почивка и ще правим контролна, за да видим има ли ефект.Може при мъжа ти да е влошена точно от микоплазмата, а на моя не му откриват причина.Хормони, щитовидна, ехографии на тестиси, какво ли не правихме, но всички вдигат рамене.Може би така е писано, дано Бог се смили над нас!

yan4etooo успех на прегледа и скорошен успех с бебеправенето!

# 591
 smile3511 тънък ендометриум 6-мм на 13-ти ден ,а ни казва да действаме за бебе не я разбирам  smile3506 помогнете вие имате повече опит newsm17

# 592
Amalleira от все сърце ти желая да получиш най-хубавия подарък за 8.03.  Praynig  fingerscrossed Аз миналата година някъде около този ден съм заченала, тогава ми беше О., иначе видях двете чертички на рождения си ден.  Flutter И аз сега чакам М. в близките дни.  Tired
mmmStelxen_m дано тази последна стимулация да има успех и скоро да ни се похвалиш.  fingerscrossed Hug
pussycat възхищавам се на силата ти!   bouquet Желая ти успех, и всичко при теб да се нареди по най-хубавия начин!
yan4etooo, не мога да отговоря на въпроса ти, но щом док ви дава зелена светлина, аз бих действала.  Heart Eyes

Много  Hug на всички!

# 593
# 594
  • Варна
Здравейте Heart Eyes

Момичета, благодаря ви за пожеланията и за стиснатите палчета - има за какво, нали знаете още няма хапче за търпение, така че днес си направих тест - има втора бледа чертичка Simple Smile Някакси от няколко дни бях убедена, че ще видя двете черти, не знам някакво вътрешно усещане, иначе признаци почти никакви, освен че ми се яде като за световно и ме пробожда нещо десния яйчник. Утре първата ми работа ще е да ида на кръвен тест и после на доктор. Дано този път всичко е наред, само за това се моля Praynig Още не съм казала на никой освен на вас Simple Smile

# 595
Влизам за първи път днес във форума, отварям нашата темичка и се разплаках от радост.
Amalleira сякаш го преживявам с теб, голямо щастие.Миличка, ще се моля всичко да се нареди, да си имаш успешна, спокойна и красива бременност.Всички ще се обединим и ще ти изпращаме положителни мисли.
Силни прегръдки, дано да отвориш врата за положителни тестове за всички в тази тема  Hug Hug Hug

# 596
Миличка Amalleira ,  тихичко честито. Hug
Ще продължаваме да стискаме палци. Praynig
А ти се пази и си почивай. А за признаците - понякога липсата на такива също е признак. Hug

# 597
  • Варна
Благодаря ви момичета  Heart Eyes Мен пък вие ме разплакахте ....

# 598
Amalleira много ме радваш, надявам се всичко да е наред при теб, утре да ни зарадваш още повече. Всеки един успех на момичета от този форум, двъхва надежда на останалите.
За мен е празник да прочета, че има успели, така се зареждам с оптимизъм. Моля се скоро всички много да се радваме  newsm44

# 599
Amalleira,  страхотна новина. Всичко ще бъде наред , бъди сигурна. Praynig  И аз така имах вътрешно усещане , че съм забременяла. Направих си първия тест в деня, в който трябваше да ми дойде, изобщо нямах търпение.
 Аз пък днес изхвърлих 5-те положителни теста за бременност, които си бях запазила.   Толкова бях щастлива че през ден си правих  тестове  първите седмици, все ми се струваше, че  не е истина.Много ми стана мъчно , поплаках си,  но реших , че продължавам напред.  
Ох, момичета , кажете ми колко време кървихте след кюртажа? Лекарят ми каза , че може до 40 дни да кървя. Вече минаха около 20 дни и имам почти само като зацапване от 4-5 дни. Но дали ще се свърши напълно скоро ....

Общи условия

Активация на акаунт