Кюретаж и забременяване след това - 9

• 25 724
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ МОМИЧЕТА!

ЗДРАВЕ И МНОГО СБЪДНАТИ МЕЧТИ ВИ ПОЖЕЛАВАМ ОТ СЪРЦЕ!

Amalleira, прекрасни новини Hug Hug Hug....най-прекрасният финал след 9 фмесеца ти пожелавам newsm30

PEMY, дай боже наистина догодина на 8 март всики да сме с бебчовци на ръце Praynig Praynig Praynig

# 616
# 617
Amalleira, много се радвам! Този път всичко ще е наред Hug

Честит празник на всички, които празнуват  bouquet. Аз възприемам днешния ден като празника на мама, така че си пожелавам догодина да имам повод за празнуване Grinning Дано да ние на късмет месец март на всички!

# 618
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ![/color]
Amalleira, прекрасен подарък за осми март Hug Явно нищо не е случайно!Желая ти най-красивите девет месеца!
Аз пък чакам да се олеля всеки момент, иска ми се да е по-бързо , че този месец съм с силно изразен пмс.

# 619
Честит 8 март, мили момичета!

Бъдете горди и уверени жени, бъдете смели в мечтите и начинанията си, покорявайте с красотата си и не забравяйте, че нашето призвание е да правим света по-добър!

pussycat - стискам палци операцията да мине леко и да се възстановиш много бързо след това   Hug

PEMY , Myst , pepito21  - пишете ме и мен във вашите редици  Blush Стискам палци за много положителни тестчета в тази темичка  Praynig

# 620
Честит празник и от мен, мили момичета!!!
Желая ви най-скорошно сбъдване на всички мечти, а то май всички тук имаме една и съща мечта Simple Smile
Амалейра, мила, ей сега като вървях към вкъщи си помислих за теб. Спомних си, че на 8 не чакаше лелката и някак си знаех, че си бременна Simple Smile Сега се пази и не бързай да ходиш на доктор. Направи си кръвен и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО го повтори после след 2 дни. Но мисля, че ти много добре си го знаеш. Всички сме си патили и сме минали оттам. Аз съм обедена, че всичко този път ще е повече от супер!!
На всички, които се чудят дали да правят тестчета-действайте. Какъв по-хубав подарък за 8-ми март Simple Smile
Тая година ще ни е на късмет, сигурна съм. Нашата котка роди навръх празника ма майката и то 5 котенца. Всички ще се изнижем от темата тази година, ще видите Simple Smile)
Прегръщам ви всичките!!! Hug Hug Hug

# 621
Честит празник, мили момичета!

Аз получих най-хубавия подарък  EFP Тайничко си го пожелах и се случи! Все още го осъзнавам.И моята чертичка е бледа, но се вижда ясно.Надявам се всичко да е наред този път!

Пожелавам и на вас от сърце този подарък, а тези, които още се колебаят за тестчетата-отивайте до аптеката, този осми март е вълшебен   Hug Hug Hug

# 622
Beba81, ч е с т и т о Hug
Виж какви хубави подаръци имате за 8ми март Hug
Лека и безпроблемна бременност мила Hug
Точно днес ли беше не чакаща?Пак повтарям, нищо не е случайно Hug

# 623
БРАВО, БЕБА!!! Hug  bouquet
 Направо очите ми се напълниха със сълзи...Господи дано този път всички да нямат проблеми  Praynig!!!
Амбицира ме, да знаеш, след работа и аз ще мина през аптеката, защото цикъла още го няма...Стискайте палци и на мен!

# 624
Beba81 ,тихичко честито и от мен!  Hug

# 625
Честит 8-ми март!
Beba81 , тихичко честито! Много се радвам за теб, стискам палци за едни прекрасни 9 месеца. Hug
Момичета, правете тестове и после на отчет тук.

# 626
Охо, Пеми, хайде силно стиснати палчета и от мен!Колко време ти закъснява?Утре и ти да се похвалиш Praynig
Мали , за вече забравих какво е кекс, а камо ли бебеправене, нали съм си в родината Simple Smile

# 627
Baby Love® ,напълно съм сагласна с теб за тестчетата  Mr. Green !
Пеми,едни палчета и от мен имаш  Praynig  Hug !

# 628
  • в сърцето на моето Слънце
Честит празник, мили момичета!
Желая ви сбъдване на най-съкровените мечти и догодина всички да празнуваме денят на мама!   bouquet  bouquet  bouquet
Честито на Беба и Амалейра! Милички, много се радвам за вас! Нека този пъ всичко да е наред! Прегръщам ви силно!  Hug Hug Hug Hug Hug

# 629
Бебааааааааааааааа, не можеш да си представиш колко се зарадвах за теб!!! Laughing Ти ми върна надеждата и вече знам, че чудото може да отиде при всекиго. Знам, че и вие бяхте с морфология 4 % и многоооо се обнадеждих. Утре ще отида до църквата да запаля една свещичка за теб. Наистина невероятен подарък за 8-ми март Simple Smile Честито, миличка!!!
Пеми, и на теб стискаме силно палчета!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт