Кюретаж и забременяване след това - 9

• 25 718
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
Бебааа - това се казва подарък за празника  Crazy Браво! Тихичко честито, мила   bouquet
Пожелавам ти много спокойна бременност и прекрасен завършек с едно сладко бебче  Hug  Praynig

Момичета, така се радвам на всички видели двете чертички, но вие тук ми носите още по-голяма емоция: защото знам през какво сте преминали; защото съм една от вас; защото знам как сте го искали; защото виждам, че мечтите се сбъдват!  Praynig
Дано наистина скоро темичката се опразни  Party

Пеми - моля се да е положителен теста  Praynig

# 631
  • Bulgaria
Amalleira, Beba81 направо ме разплакахте  Hug ЧЕСТИТО милички, не мога да ви опиша колко се радвам за вас  newsm51 Пожелавам ви най-страхотните девет месеца и най-сладките бебчета на финала  Praynig  Praynig  Praynig Прегръщам ви много силно  Hug О, и честит празник на всички    bouquet

# 632
  • Варна
Честит Осми Март!

Момичета, пожелавам ви дъжд от положителни тестове да ви залее ...  Hug
Beba81, честито миличка, толкова се радвам за теб. Какъв прекрасен, вълшебен осми март Grinning
Пеми, чакаме те на отчет Simple Smile
Myst, а ти?

Аз казах на мъжа си преди малко, зарадва се, обаче му е и притеснено на душичката. Правих си и кръвен тест - чхг-то ми е 35,52, малко нисичко ми се вижда, но дано в сряда да се е удвоило. В отчетните чета, но няма да бързам да се записвам, има време още, пък и тук сте ми толкова, толкова близки, как да ви напусна ... Спомням си, че mari_rouge каза, че е пуснала темата за октомврийки и е посвещава на нас, пишещите в тази тема Heart Eyes
Благодаря ви на всички за милите пожелания, за това, че си мислите за мен, за стиснатите палци, за всичко  bouquet

# 633
Хей Беба честито..

Толкова хубави новини днес Simple Smile

Amalleira , аз ще изчакам ден два още  Wink

# 634
 newsm17 newsm44 newsm10 Боже ,каква радост не мога да се начета, само да знаете колко силно ми подействахте -нямам думи, само стискам палчета на всички-и аз съм с вас HugЧестит празник и нека има само хубави новини от тук нататък

# 635
Момичета мили, много ви благодаря!
Искам всички да сме щастливи, и всеки ден щом вляза да виждам по още една усмивка и да ме разплаквате от радост.Много сме ми скъпи  Hug Hug Hug

# 636
Честит 8 март и от мен!
Beba81,честито и от мен. Пожелавам ти най-леките 9 месеца.
Стискам палци и за тези, които ще правят тестчета  Praynig.

# 637
  • София
Beba81, честито и от мен.  Наистина страхотен подарък за деня на мама Hug

# 638
Beba81, много се зарадвах като прочетох Hug
Надявам се и другите тестчета да са все с две чертички Praynig

Аз съм с нестандартната за тази темичка молба да стиснете по едно палче да ми дойде тези дни. Ако пак ми закъснее доста докторът ми поръча да ходя да правим изследвания, а така ми се иска нещата да се подреждат вече Tired

# 639
Беба и Амалейра, наистина страшно се вълнувам и радвам за вас  Praynig Praynig Praynig! Сега почивайте повече, момичета и се грижете за точиците!!!

Благодаря и за всички стиснати палчета - момичета вие сте просто...повече от страхотни, но аз още нямам отговор. Снощи като се прибрах толкова развълнувана от хубавите новини - направих тест, но няма втора чертичка. Явно неволно пак съм се била самонавила, въпреки че се старая да не го правя, защото ми стана много криво и милото забрани да си правя такива тестове, че само съм се разстройвала и психясвала повече...ама ще видим. Хубавата новина е, че към момента и цикъла го няма...така или иначе вариантите са два - или съм или не съм...ще си покаже...

Стискам палци и се моля, както за всички, които ще правят тестчета, така и за работещите.
Danielkka, kittykat, Baby Love® - ами вие как сте, пишете по два-три реда - хем да ни зарадвате, хем да сме спокойни, че аз специално само ви мисля...
Сещам се - ами Мама Инка - те двете,с розовите гащи, как са?

# 640
Беба честито миличка,за празника на мама си получила страхотен подарък Hug
Много стиснати палчета на всички не чакакащи.Момичета аз утре съм на преглед и ще ви помоля за едни палчета Praynig

# 641
PEMY  Hug ,силно вярвам,че може и да се появи втората чертичка,стават чудеса  Praynig  Hug !Иначе,аз съм добре,ама толкова далече ми се струва септември  ooooh! ,сякаш никога няма да дойде.Мога да се похваля,че вече бях "подритната" от малкото човече и тръпката си е неуписуема.
bobinka 85 имаш най стиснатите палчета от мен  Hug ,всичко ще е наред.
На всички бебеправещи УСПЕХ ,много гушки да ви прехване  Hug Hug Hug Hug Hug Hug!

# 642
 Danielkka,на теб на кой септември ти е термина?Аз съм за 7 октомври и на мен също ми се струва безкрайно далече.
Момичета да ви попитам как мога да си сложа лентичка в профила
 newsm78

# 643
PEMY не губи кураж, щом още не ти е дошло- има надежда. Каквото и да е не се отачайвай  Peace Всички многог искаме това да се случи и нямаме търпение, но си сигурна, че и това ще се случи !!!!
bobinka 85, Danielkka и аз бях от септемврийките, и тъй като бях на границата следях и окромврийките ! От сърце ви желая до края да сте там, а като настъпи момента да бъдете най-щастливите майки на света  Hug Аз тепърва ще минавам вашия път, но се моля, много скоро да ви настигна  Wink
Беба и Амалейрам, браво момичета, стискам ви палци за успех и до края  Peace Дано си повлечете краката и всички да ни заразите  Wink

# 644
bobinka 85 ами за 13 септември,но доки каза май 4е сме една седмица напред,та кум началото на септември ще е ...толкова дале4е  ooooh! .
darkeyes  Hug ,аз си те помня и теб и Десисуе и еллини и ролинг стоунс,надявам се скоро да ви видя в отчетни отново  Hug Hug Hug !

Общи условия

Активация на акаунт