Съпруг,дом,деца....и любовник

• 9 923
  • 27
  •   1
Отговори
Искам да споделя моята история.Омъжих се много млада за голямата си любов.Дом,деца,бизнес,работа..и така се изтъкулиха 22г.Мъжът ми е прекрасен човек...най прекрасния,просто стана скучен улисан в работата.Наложи се да замине за Италия и аз останах сама.Работата ми позволяваше да съм пред компютъра и реших да се регистрирам в сайт.Минаваха месеци разглеждах,забавлявах се..и изведнъж един господин ме плени със своя дар слово,омайваше.Нищо особено ,като визия ,но се влюбих в характера му.Да отбележа ,че сме от различни градове,въпреки това се срещнахме,после пак и пак.Мъжът ми вече се върна,но аз продължавах.Мразех се скъсвах,после пак се връщах и така две години.Не можех да гледам децата си и съпруга ми в очите,как ги лъжех и така до момента в който отново купих билет ,отново лъжи,приготовления,но този път не издържах .Съвестта ме пребори,не можах да ги гледам как спят спокойно а аз тръгвам в ноща,сама..за да се срещна за два дни с любовника.Писах му точно преди да тръгна,казах му че не издържам повече и оставам при семейството си.Сега ми е празно,живеех с тази моя тайна повече от две години,успокоява ме това ,че никой не разбра,никой не пострада.

# 1
  • София
Това е чудесно. Измъкнала си се мъдро.

# 2
Най-прекрасният, но стана скучен... Това е след 22 год брак? Ако беше болна - щеше ли да ти е скучен или най-прекрасен. Стегни се и поне им се реванширай, имаш тази възможност.
А за избора ти, господинът се крие 2 години и няма проблем да задърпа женена, нормалния мъж не се крие дори и два дни, нали знаеш защо?

# 3
Благодаря ти! Права си за всичко!

# 4
А за избора ти, господинът се крие 2 години и няма проблем да задърпа женена, нормалния мъж не се крие дори и два дни, нали знаеш защо?
Ей, това мнение много ми хареса. Кратко, точно и ясно.

# 5
Искам да споделя моята история.
Скрит текст:
Омъжих се много млада за голямата си любов.Дом,деца,бизнес,работа..и така се изтъкулиха 22г.Мъжът ми е прекрасен човек...най прекрасния,просто стана скучен улисан в работата.Наложи се да замине за Италия и аз останах сама.Работата ми позволяваше да съм пред компютъра и реших да се регистрирам в сайт.Минаваха месеци разглеждах,забавлявах се..и изведнъж един господин ме плени със своя дар слово,омайваше.Нищо особено ,като визия ,но се влюбих в характера му.Да отбележа ,че сме от различни градове,въпреки това се срещнахме,после пак и пак.Мъжът ми вече се върна,но аз продължавах.Мразех се скъсвах,после пак се връщах и така две години.Не можех да гледам децата си и съпруга ми в очите,как ги лъжех и така до момента в който отново купих билет ,отново лъжи,приготовления,но този път не издържах .Съвестта ме пребори,не можах да ги гледам как спят спокойно а аз тръгвам в ноща,сама..за да се срещна за два дни с любовника.Писах му точно преди да тръгна,казах му че не издържам повече и оставам при семейството си.Сега ми е празно,живеех с тази моя тайна повече от две години,успокоява ме това ,че никой не разбра,никой не пострада.
И? Целта на темата?
Начесала си си крастата, разнообразила си се, о.к.
Сядаш си на д-то и не си усложняваш живота излишно.
Макар че, като познавам любовта на хората към излишните усложнения, особено когато живота им е празен и скучен, съмнявам се кротването ти да продължи дълго....
Пътят, по който си тръгнала, е най-лесният да нараниш мъж, деца, роднини....Дали ще го направиш?
Две години не си се спряла, не виждам какво би те спряло от тук нататък.

# 6
Да,тези две години бяха моя ад ..и рай.Сега съвестта ми крещи.Цел конкретна няма..просто поредната случка от живота над която може да помислим.

# 7
Какво да помислим, освен да получиш още някоя оферта, така както услужливо си си дала мейла за потребителско име  Laughing

Когато човек взима решения, трябва да има силата да понесе и последствията им. Ако ти си избрала да живееш с крясъка на съвестта, друга пък е избрала да живее с негата на неизживяното, трета - под булото на забравата, четвърта е последвала сърцето си, изобщо - колкото хора, толкова и решения.
Този форум изобилства от подобни истории, за теб случващото се може да е уникално и неповторимо, но за страничният наблюдател си просто поредната отегчена съпруга, решила да се начеше с чуждо чесало. Ад, рай - дрън-дрън, всичко е било в твоите ръце през цялото време, живяла си по този начин, защото си го искала. Не е героизъм, и не носи ореол.

# 8
Авторката, казваш че мъжът ти е скучен и затова си се увлякла по друг, я се замисли ако ти му доскучееш и той хукне да се разнообразява какво ще се случи. Имала си късмет, че любовникът не е бил настоятелен и не ти е разбил живота на прашинки, но ако мъжът ти си хване амбициозна любовница желаеща нещо повече от тайна връзка какво би правила?

# 9
Какво да помислим, освен да получиш още някоя оферта, така както услужливо си си дала мейла за потребителско име  Laughing

Когато човек взима решения, трябва да има силата да понесе и последствията им. Ако ти си избрала да живееш с крясъка на съвестта, друга пък е избрала да живее с негата на неизживяното, трета - под булото на забравата, четвърта е последвала сърцето си, изобщо - колкото хора, толкова и решения.
Този форум изобилства от подобни истории, за теб случващото се може да е уникално и неповторимо, но за страничният наблюдател си просто поредната отегчена съпруга, решила да се начеше с чуждо чесало. Ад, рай - дрън-дрън, всичко е било в твоите ръце през цялото време, живяла си по този начин, защото си го искала. Не е героизъм, и не носи ореол.
Нали затова е форум да говорим,споделяме..на който му е интресно чете.Няма героизъм,няма нищо.А да грешка..нова съм и не бях наясно с регистрацията.

# 10
Не искам да обидя никого, най-малко авторката, но неграмотността добива застрашителни размери. Не правописа имам предвид, а общокултурната неграмотност.
Четете повече, скъпи момичета, четете класиците.

zvezdaa75 - хвърли един поглед на Чехов, по-конкретно  "Дамата с кученцето", имам чувството, че ще ти хареса Wink

# 11

zvezdaa75 - хвърли един поглед на Чехов, по-конкретно  "Дамата с кученцето", имам чувството, че ще ти хареса Wink

А защо не и Ана Каренина?!
Намирам съвета за много смислен.

# 12

А защо не и Ана Каренина?!
Намирам съвета за много смислен.
Ами ,сядам и чета.Благодаря за смислените съвети.

# 13
  • София
Не искам да обидя никого, най-малко авторката, но неграмотността добива застрашителни размери. Не правописа имам предвид, а общокултурната неграмотност.
Четете повече, скъпи момичета, четете класиците.

zvezdaa75 - хвърли един поглед на Чехов, по-конкретно  "Дамата с кученцето", имам чувството, че ще ти хареса Wink
Че, ние отдавна се опростачихме, озлобихме и оскотяхме като народ бе, пич. На знам имало ли е план ра-нът-мът-гът, но и без друго пак мноооооооого добре се получило.

# 14
Не се самообвинявай толкова. И мъжът ти си има неговата тайна в Италия.

Общи условия

Активация на акаунт