Съпруг,дом,деца....и любовник

• 9 924
  • 27
  •   1
Отговори
# 15
Браво за решението! Продължи напред и се опитай да компенсираш времето, което си загубила тези две години с твоето семейство!
Намери си развлечения - спорт, приятелки, книжки и ще преодолееш празнината. Успех!

# 16
Браво за решението! Продължи напред и се опитай да компенсираш времето, което си загубила тези две години с твоето семейство!
Намери си развлечения - спорт, приятелки, книжки и ще преодолееш празнината. Успех!

Празнина, ли? Не разбирам защо казваш "браво"... Празнината идва знаеш ли от какво, от предателството, като не й е било  хубаво с мъжа й, който взел та работил и станал скучен, какво направи тя, за да подкрепи семейството, което не се прави от един, опа - тя си хвана любовник и на всичкото отгоре се крили 2 години.
Еми, и аз с такива жени ще търся утеха в работата НАЙ–МАЛКО, съжалявам, но хайде да не се правим на такива, каквито не сме. 
Ха-ха-ха-ха-ха.

# 17
  • София
Да,тези две години бяха моя ад ..и рай.Сега съвестта ми крещи.Цел конкретна няма..просто поредната случка от живота над която може да помислим.
Бих те посъветвала да си смениш ника и да си изтриеш постовете, за да не дърпаш дявола за опашката и да не четем скоро тема " Имах любовник, мъжът ми прочел темата в мамата и разбрал, какво да правя?"

# 18
Maхни си мейла от името тук ! Да не стане някоя беля ....

# 19
Не искам да обидя никого, най-малко авторката, но неграмотността добива застрашителни размери. Не правописа имам предвид, а общокултурната неграмотност.
Четете повече, скъпи момичета, четете класиците.
zvezdaa75 - хвърли един поглед на Чехов, по-конкретно  "Дамата с кученцето", имам чувството, че ще ти хареса Wink
Че, ние отдавна се опростачихме, озлобихме и оскотяхме като народ бе, пич. На знам имало ли е план ра-нът-мът-гът, но и без друго пак мноооооооого добре се получило.
Не че е по темата, ама всичко това е нормално в условия на преход. Пък, реално, ние сме си така от ..... 1878 г... При промяна в управлението през 20-30-40 години, няма поколение, което да може да се адаптира, развие и да придобие собствени ценности, които пък да предаде на следващото поколение. Помисли само как са живели нашите родители и хоп, т.нар. демокрация идва и им разбива и детските мечти, те 30 години не успяха да се напаснат тези хора, а камо ли да предадат мъдрост на собствените си деца. Трансгенерационно няма как да се получат нещата, при положение, че режимът се променя през няколко десетилетия. И следващите поколения растат в нищото, четеш ли авторката - мъжът й не е в България. Оставил семейство и хукнал да гони Михаля ... Какви деца ще възпитат този липсващ мъж и жената  с любовника? И положението е така масово. Опростачихме се, мъжете на работа, жените с любовника, децата простеят на улицата....

# 20
Не че е по темата, ама всичко това е нормално в условия на преход. Пък, реално, ние сме си така от ..... 1878 г... . Опростачихме се, мъжете на работа, жените с любовника, децата простеят на улицата....

Луната - не съм съгласен с теб. И с Ronald не съм. Допускам, че не ме е разбрал правилно.
Първо и най-важно - моето бе опит за шега, неуместен, нямащ превид никого конкретно, най-малко авторката. В никакъв случай не я осъждам, да не говорим да я вкарвам в някакви клишета за "опростачаване" (не е моя думата) на народа. Точно обратното - извънбрачните отношения нито могат да се характеризират като "просташки", нито да се свързват с народност, политическа ситуация или друг вид обществени взаимоотношения. Те са нещо изцяло лично и мисълта ми бе, че са се случвали и ще се случват винаги и навсякъде. Даже мисля, че обогатяват емоционално и морално преминалия през тях.  Стендал, Толстой и колко още други гении на перото са доловили изключителността на емоциите в такива отношения и са ги предали неподражаемо и за мен това е прекрасно. Преживяванията от този тип на даже последствена личност са изключителни и най-важното - изваждат я от посредствеността. Нали има една приказка - всички щастливи са еднакво скучни, нещастните са нещастни по своему.
Авторката е поставена в ситуация на избор, в която няма еднозначно положително решение. Това се нарича жизнен опит, колкото и да е мъчителен, е за предпочитане пред живот на доволна овца. Май Алеко Константинов бе казал - предпочитам да съм недоволен човек, отколкото доволно прасе.
Аз малко Wink ѝ завиждам, просто исках да кажа, че случая ѝ е доста често срещан, без това да го прави банален, даже напротив. Не смятам, че е Ана Каренина, но и не смятам, че трябва да е.
Последно - както харесвам Мопасан и Чехов, така харесвам да чета и истории описани лично - има нещо в тях, дето го няма в историята на женицата с 400 кв. м. къща, чийто мъж върши работата на 3 средноголеми (50-100 души персонал) фирми за поддръжка и ремонт  Simple Smile

# 21
Брех, да не повярваш докъде биха стигнали неверниците ......      Joy Joy
Изневярата обогатявала емоционално и морално.
Може би води и до душевен катарзис?!
Как не са се сетили психолозите да препоръчват лечение с изневяра?!

Нямам думи просто.......   

# 22
Брех, да не повярваш докъде биха стигнали неверниците ......      Joy Joy

Нямам думи просто.......   

Абсолютно. Представи си за какво самоунижение става въпрос да се криеш 2г., аз директно за мъжа казвам, радвам се, че в средата ми мъже няма и един, който да се крие и 2 часа, освен от жена му да цокне някоя ракия...  А да се криеш толкова много. Дори и да се криеш с дни само, що за мишок си?

# 23
Брех, да не повярваш докъде биха стигнали неверниците ......      Joy Joy

Нямам думи просто.......    

Нищо не разбирате: Naughty

http://bukvar.net/%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%BE-%D1 … 0%B0%D0%B2%D0%B0/

# 24
Брех, да не повярваш докъде биха стигнали неверниците ......      Joy Joy

Нямам думи просто.......    

Нищо не разбирате: Naughty

http://bukvar.net/%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%BE-%D1 … 0%B0%D0%B2%D0%B0/

Изхвърлям ги такива включително и от работата, една съм я бил записал по невнимание с "к.....а" на едно място и ме викаха да се обяснявам, но разбрани чорбаджии, накрая застъпиха моето отношение и даже се сближихме. Надушвам мишоците от километри и няма сиренце. Питам пак, аз! Що за човек трябва да си, че да се криеш, да сваляш скришно и т.н. Коя нормална жена ще се хване с такъв? На мен ми се случвало само веднъж с една хубавка, хубавка и като ми каза, че трябвало да се скрием малко и да се разберем, та ми развали виаграта, хахаха.

# 25
Не че е по темата, ама всичко това е нормално в условия на преход. Пък, реално, ние сме си така от ..... 1878 г... . Опростачихме се, мъжете на работа, жените с любовника, децата простеят на улицата....

Луната - не съм съгласен с теб. И с Ronald не съм. Допускам, че не ме е разбрал правилно.

Последно - както харесвам Мопасан и Чехов, така харесвам да чета и истории описани лично - има нещо в тях, дето го няма в историята на женицата с 400 кв. м. къща, чийто мъж върши работата на 3 средноголеми (50-100 души персонал) фирми за поддръжка и ремонт  Simple Smile

Аз пък говорех за съвсем друго нещо, нямащо нищо общо с това, което ти си написал. Иначе ясно, че й завиждаш, модно е да се изневерява, знам. Изказала съм се според мен ясно.
Аз отговарях на друг човек конкретно по негов постинг, не по твой.
Обясних мнението си защо сме се опростачили. Щото бащата е "в чужбина", а майката - "по гаджета". Децата - на улицата... И положението масово е такова. Или обратното, да не ме приемете буквално сега.
Съгласна съм с последното мнение.

# 26
А дали някои хора не изневеряват просто защото... няма с кого?
Не скачайте като попарени, не визирам никого конкретно
А познавам жени, които са били любовници на шефа си, за да просперират те и мъжете им, защото работят в една сфера. Една такава - ако я видиш, няма на ум да ти дойде че е способна на такива неща.
Или щом е за семейството - не се брои Joy

# 27
Ако искаш да изневериш винаги ще се намери с кого.

Общи условия

Активация на акаунт