Кюретаж и забременяване след това - 9

• 25 715
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
PEMY, не се отчайвай, докато не дойде М. винаги има надежда, може да е още рано да отчете теста.  Praynig
Аз днес правих и е 100%  EFN Все още не мога да приема този резултат, бях сигурна че ще е с две чертички, ама... не губя надежда!
Beba честито, пожелавам ти лека бременност и едно сладко бебче.  Hug
kastaliq, Myst чакаме ви за отчет.  fingerscrossed fingerscrossed
bobinka 85  fingerscrossed
Арлина присъединявам се към твоята нестандартна молба, дано по скоро се появи лелката...  Praynig
 Hug  Hug  Hug

# 646
pepito21  Hug Hug Hug никога не я губи,скоро ще видиш двете чертички  Praynig !

# 647
pepito21, но и при теб лелката е няма, нали?  Praynig Praynig

Аз така леко започвам да се побърквам и тичам през 5 мин. в тоалетната да проверявам дали е дошла лелката, даже не мога да седна да си уча, пък в неделя съм на изпит по логистика... Banghead Хем си викам - здраве да е, другия месец, хем ще ми се пръсне сърцето...ама вие го знаете това, нали  Sad ?

Бобинка  Praynig fingerscrossed fingerscrossed
Арлина и за теб  fingerscrossed

# 648
Здравейте... сутринта ми дойде, знаех си че не съм бременна, но нали надеждата умира последна. , поне си спестих парите за теста Wink

# 649
Аз така леко започвам да се побърквам и тичам през 5 мин. в тоалетната да проверявам дали е дошла лелката
Ох, и аз така.  Tired Още я няма, но съм сигурна че не съм бременна, нали този месец мерих БТ и ми казаха че най-вероятно не съм имала О., така че сега остава само да чакам лелката  ooooh!
Myst  Hug  Hug

# 650
Myst  Hug Hug Hug!
pepito21 ,PEMY   Praynig Praynig Praynig се пак има надежда,не се отчайваите !

# 651
Да се "похваля" лелката най-накря ме посети.  Embarassed Олекна ми!  Rolling Eyes

Hug  Hug  Hug

# 652
Myst  Confused ще стискам палци следващият път да те подмине лелята и да получиш невероятен подарък за Великден  Praynig Hug
pepito21 ,PEMY - нали знаете, момичета: бременни сте до доказване на противното  Naughty Щом още няма лелка, значи има надежда  Praynig
П.П. Момичета, имате ли закъснение на МЦ или някакви симптоми за евентуална бременност  newsm78 Аз още няколко дни смятам да не правя тест, ествествено ако не ми дойде дотогава  Whistling

bobinka 85 - веднага стискам палчета, мила  Praynig Ще те чакаме след прегледа с новини  Crazy
Арлина - наистина молбата ти е нестандартна  Flutter , но щом имаш нужда от това, ето ти  fingerscrossed и от мен  Hug
Амалейра, Беба - а вие кога ще ходите да видите Точиците  Crazy  Hug

П.П. 1 pepito21, аз докато съм писала, ти си казала, че ти е дошло  Confused Нищо, за Великден ти пожелавам и на теб да те пропусне  Hug

# 653
bobinka 85 стискам палците, добрите новини ме зареждат с хубави емоции.Всичко е наред, няма да се притесняваш  Hug Hug Hug

Danielkka и аз как мечтая за такова ритниче, всички казват, че с първото ритниче, жената се променя.Чувството било неописуемо!

Арлина дано се нормализира цикълът и скоро да има зелена светлина.Знам, какво е да се правят изследания, аз вече много ги мразя!

Амалейра, как си?Пиши по-често да не те мисля  Hug

PEMY много силно се моля да се случи и при вас.

kastaliq , pepito21 , Myst , yan4etooo, kittykat, desisue, darkeyes, mari rouge, Jenny Ata, Baby love, mmmStelxen m, pussycat, mmmshushy80    Hug Hug Hug

Изобщо искам всички да сме усмихнати и щастливи!

А къде се изгуби щастливката ни, слънчевият и аватар липсва  Wink

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 18:09 от Beba81

# 654
  • Варна
Здравейте момичета,

Аз днес бях на лекар, не се видя точица, ама то в 4 седмица и 1 ден няма как да се и види - викат ме в събота да видим дали е вътрематочна бременност. Боли ме корема точно все едно ще ми дойде цикъл, и яйчниците и те ме болят, всичко друго ми е наред. Изписаха ми да пия дуфастон, аспирин протект, естрофем и утрогестан - вагинално + фолиевата естествено. Забравих и но-шпа за болките.
Не знам за другите момичета, но аз хич не се чувствам бременна, всичко ми е едно такова нереално Rolling Eyes Иначе не сте стърпях и си сметнах на калкулатора евентуалния термин - 15 ноември Simple Smile
Beba81 Heart Eyes

# 655
Amalleira , всичко ще е наред Hug Хайде скачай в ноемврийската темичка, която пуснах Simple Smile е неможах да я опозотворя,нали 3 месеца съм възвържателка,  но исках да я пусна , защото ноември е малко специален за мен Hug
Стискам силно палчета следващият път да има точка с тупкащо сърце Hug

# 656
  • София
Беба, Амалейра, честито, момичета! Пожелавам този път да няма страхове и тревожни очаквания и след девет месеца да гушнете своите съкровища. Амалейра, раничко е, затова е ниско ЧХГ-то.
На другите разочаровани момичета - успех следващия месец.
На всички - честит осми март със закъснение! Да бъдете желани, обичани и много щастливи!
Аз днес имам рожден ден и ми се искаше да ви почерпя виртуално, но нета ми е много скапан, та ще го оставя за утре.
Мари, днес се върнахме от Венеция /преди няколко часа/, беше чудесно, утре вечер ще кача и снимчици. Каквото те интересува ще разказвам.
Купихме си и чаши за сватбата от Мурано Simple Smile Поръчала съм вече и роклята.
За съжаление ми отложиха часа и ще видя бебо чак на 16, та ще помоля за едни палчета за тогава. Уж го усещам вече, ама е много плахо и все си чакам да го видя Blush
Лека вечер, отивам да спя, че съм капнала.

# 657
  • София
Danielkka, благодаря мила, дано скоро да се включим в отчетна тема.
pepito21, Myst[/b,]дано следващия месец е вашия.

kastaliq, стискам палци.
bibi76, честит рожден ден, пожелавам ти да бъдеш щастлива мама на едно здраво бебче. Спокойно, ще видите бебо и всичко ще е наред Hug
Amalleira ще видите точицата, сигурна съм, просто е много рано, моята точица , която е сега в подписа ми я видяха чак в 7 г.с., много се криеше, не се тревожи. Hug

# 658
Биби, честит рожден, мила. Желая ти много здраве, щастие и след малко повече от 20 седмици едно сладко, пухкаво и здраво бебче!!  Grinning newsm59
Мист и Пепи, не се отчайвайте, и нашият ред ще дойде скоро, а на моята съгражданка продължавам да стискам палци!
Амалейра, много е рано да се види точицата, мила, но това съвсем не означава, че има някакъв проблем. Помисли реално-вчера ЧХГ ти е било 35, което означава че утре би трябвало да е поне 70, а точица се вижда чак когато ЧХГ е над 1000 или дори 2000. Така че имай търпение. Повтори си теста утре и ако се е удвоило няма за какво да се притесняваш. Стискам ти палчета!!
Беба, ти как си ? Мила, не бързай и ти да ходиш на доктор, за да не се шашкаш. Мисли положително и всичко ще е наред! Hug

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 22:09 от JennyAta

# 659
Биби, честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве, щастие, любов, късмет и след няколко месеца най-сладкото бебче. Hug
Ще чакам снимките с нетърпение. Mr. Green
А бебо и аз на тези седмици го усещах рядко и не много силно, нормално е. От сега стискам палци за 16-ти. Hug
PEMY, добре съм аз, като изключим ужасните болки в кръста и някои други неразположения, но всичко се преодолява в името на малчо. Hug
Мама Инка, наистина нещо се губи...
Бобинка, едни палци от мен за теб, за утре. fingerscrossed Hug
И голямо гушшш за всички.  love001

Общи условия

Активация на акаунт