Кюретаж и забременяване след това - 9

• 25 637
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
bibi76

Жива и здрава да си, бебчо да расте и да те зарадва на прегледа!

Наистина Мама Инка я няма, ама сигурно вилнее в другия форум.

# 661
bibi76 - честит рожден ден, мила   bouquet Бъди жива и здрава, много усмихната и щастлива, обичана и обичаща! Пожелавам ти леки оставащи месеци от бременността и прекрасен финал с най-сладкото бебче  Hug И аз се нареждам за разказче от Венеция и за снимкииии  Crazy А за палчетата - стискам ги от сега  Party
Amalleira - съвсем нормални са тези болки; дължали се на нарастването на матката  Party - така ми беше казал доки предишния път Simple Smile А за Точица - момичетата са прави, че е прекалено рано. Аз обаче силно вярвам, че тя си е на топло вътре в матката и очаква с не по-малко нетърпение срещата с мама  Crazy  Hug Ще те чакаме да кажеш как нараства ЧХГ  Praynig
desisue , JennyAta , Beba81 и всички, които ми стискате палчета - огромно благодаря   bouquet и дано не ви разочаровам  Praynig  Hug

# 662
  • София
Благодаря за пожеланията! Ето и почерпката:

Снимчиците довечера.
Бобинка, и от мен едни палчета!

# 663
bibi76, честит празник с малко закъснение  bouquet

Beba81, ние зелена светлина имаме, но на мен ми действа много изнервящо този дълъг цикъл, миналия беше 37 дни. Надявах се да е от преумора, защото тогава прекалих с работата и ученето, но май ще се окаже, че има друга причнина Confused

Стискам палци на всички, които имат нужда!

# 664
  • Bulgaria
bibi76 Честит рожден ден, мила   bouquet Бъди много щастлива, влюбена и обичана жена, а скоро и най-хубавата майка  Hug
bobinka 85 стискам палци всичко да е наред на прегледа  Praynig  Praynig  Praynig
Amalleira в събота ще се успокоиш вече, сигурна съм, ще стискам палци  Hug  Praynig
Стискам палци на всички не чакащи да ни зарадвате в най-скоро време  Hug  Hug  Hug

# 665
Биби, радвам се , че сте изкарали чудесно Hug
Интересува ме предимно, дали ще ни стигнат 4ри дни да разгледаме забележителностите?Има ли много за разглеждане?

# 666
момичета искам да се похваля - днес правх контрола на тсх и резултата ми е перфектен- 1.44 - и то с най-ниската доза тироксин за 40 дни newsm44 сега пък ако се окаже, че и възлите са ми добри ..............може пък да ми дадат зелена светлина по-рано отколкото очаквах
мисля да ида да пусна и една контрола на нк клетките да видим как са

# 667
  • София
момичета искам да се похваля - днес правх контрола на тсх и резултата ми е перфектен- 1.44 - и то с най-ниската доза тироксин за 40 дни newsm44 сега пък ако се окаже, че и възлите са ми добри ..............може пък да ми дадат зелена светлина по-рано отколкото очаквах
мисля да ида да пусна и една контрола на нк клетките да видим как са

браво Боци!
аз..на мен ..май малко избързах...от 3.63 е паднало на 3.47 за 24 дни Cry..ти *25 ли тироксин взима? и друго-преди изследването беше ли пила дозата? че аз без доза отидох на изследване..
и дано имаш светлина Simple Smile

# 668
не, не бях пила нищо - на гладно, жадно, без кафе - както си му е реда. но аз го пия вече 45 дни така,че е нормално. абе пия и едни билки ама все си мисля че е от хапчетата. иначе аз ги пия 1 на ден 25 мг, само понеделник и четвъртък по 2

# 669
  • София
не, не бях пила нищо - на гладно, жадно, без кафе - както си му е реда. но аз го пия вече 45 дни така,че е нормално. абе пия и едни билки ама все си мисля че е от хапчетата. иначе аз ги пия 1 на ден 25 мг, само понеделник и четвъртък по 2
какви билки?
а аз го пия само *25...

# 670
ми свекърва ми ми забърка някакво чудо с вино, мед и алое - преди години имала миома 4 см и за 2 месеца с тоя илач я намалила до 1 см. а на лекаря му паднали очилите Laughing аз не вярвам много на такива бъркочи, но пък не ми пречи да го пия

# 671
botzy - браво, мила  Hug Радвам се, че резултатите са хубави! И дано наистина да получите зелена светлина  Praynig
magnet_for_happiness  Hug Отдавна не си се мяркала  Flutter Кажи как си, какво става при теб?

# 672
  • София
ми свекърва ми ми забърка някакво чудо с вино, мед и алое - преди години имала миома 4 см и за 2 месеца с тоя илач я намалила до 1 см. а на лекаря му паднали очилите Laughing аз не вярвам много на такива бъркочи, но пък не ми пречи да го пия
Thinking а дали ще може да гепиш рецептата и някой път да ми я метнеш в скайпа?  Flutter

# 673
  • София
Благодаря за пожеланията Heart Eyes
Мари, ние за три дни успяхме с повечето забележителности, останаха и някои неща неразгледани, може би още един ден щеше да е идеалния вариант. Има един пътеводител на Нешънъл джиографик - с него под ръка и с карта се справихме. Но обикаляхме като коне буквално по цял ден. Вечер си лягахме в 9 часа Simple Smile
Боци, браво за хубавия резултат, дано да успеете да използвате момента.

# 674
  • София
botzy - браво, мила  Hug Радвам се, че резултатите са хубави! И дано наистина да получите зелена светлина  Praynig
magnet_for_happiness  Hug Отдавна не си се мяркала  Flutter Кажи как си, какво става при теб?

о миличка касталия,нищо не става,приключихме с изследванията и сега чакам едни резултати другата седмица от генетични на мен  и мъжа ми-за кариотип, пия си лтироксина и се надявам да падне това пусто ТСХ ooooh! но зимата ми действа зле Sad

Общи условия

Активация на акаунт