Кюретаж и забременяване след това - 9

• 25 629
  • 732
  •   1
Отговори
# 675
Биби,честит Рожден ден миличка.Пожелавам ти много здраве и цялото щастие на земята Hug
 botzy Hug браво само така Peace.Хайде скоро ти пожелавам да ни зарадваш с новината за бебче Hug
Ние сме добре,дори бебчо върви напред с 5 дена.Постоянно се въртеше и подскачаше и беше много сладко Hug

# 676
  • Варна
Добър вечер, девойки Heart Eyes

bibi76 , Честит Рожден Ден - да си жива и здрава, много щастлива и обичана.  bouquet

botzy - а, дано, скори ви дадат зелена светлина за бебеправене. Помня колко разстроена беше и сега ми е много приятно да те видя така обнадеждена, продължавай в същия дух Heart Eyes

Момичета, аз днес пуснах втория кръвен и пак не се удвоява - резултата е 65,02, а преди 2 дни беше 35,52 - по калкулатора в зачатие ми излиза, че се удвоява на 53,7 часа. Аз съм в 4 г.с. и 2 дни.  Нещо се депресирах пак от това чхг и май засега повече няма да пускам, ще си изчакам прегледа в събота, макар че като гледам тези стойностти едва ли нещо ще се види. Иначе гърдите днес започнаха да ме понаболяват.

Beba81, как си мила?

# 677
Пожелала съм си всеки ден в темата да има усмивки и ето, че botzу дойде с хубави новини.Много се радвам, дано и другите неща да изчезнат!Аз вярвам в народната медицина, спасявала съм се няколко пъти с нейна помощ, така че не мога да не вярвам, че ще има резултат.А като си пиеш и хапчетата.Късмет!

Amalleira не се е удвоил резултатът, но пък е нарастнал и то много.Не се натоварвай сега, мисли за бебката.Всичко е наред  Hug

Аз още не съм решила, кога ще ходя на преглед.Ще изчакам 15 дни, да видим как са нещата.Надявам се всичко лошо да е зад гърба ни и никога вече да не ни сполетява.
Като дойде време ще ви помоля за едни палчета, вашите добри мисли правят чудеса  Hug

# 678
  • София
Амалейра, резултата почти се е удвоил, а и е още раничко. Аз първия кръвен го направих на 4 дни закъснение. Плюс това не при всяка жена нараства еднакво. По-добре изчакай седмица и отиди на преглед.
А ето и обещаните снимки:
http://bibiy.snimka.bg/travel/venice.481665.17757448
Паролата за албума е 06032010

# 679
Биби, иска парола.
Амалейра, всичко е наред според мен Hug
Като ви чета, чак и на мен ми се приийска вече да бебеправим Hugама ще си дам още малко време Hug
Мале, много съм отвеена, тя написана  Grinning Embarassed

Страхотни снимки Hug

Последна редакция: ср, 10 мар 2010, 21:09 от mari_rouge

# 680
Amaleira, не се шашкай, мила. За ЧХГ знам, че трябва да се удвоява на всеки 48 до 72 часа. Твоето се удвоява на 53 часа, което е в нормата, така че се успокой и не мисли лоши неща!
Беба, хубаво си решила да изчакаш с прегледа. И аз бих постъпила пи същия начин Peace
Аз утре ще си пускам ТСХ и кръвна захар, а другата седмица сме в София да пуснем микробиология на еякулат и тест за хламидии и микоплазма на мъжа ми. Като свърши антибиотика, който пием, ще правим почивка 10 дни и после ще пуснем още една спермограма и изследване на мен за микоплазма и ако съм се изчистила спираме да се пазим пък да става каквото ще-всичко е Божа работа.
Биби, снимките са страхотни!  Simple Smile

# 681
Добро утро  Hug !
bibi76 ,много е красиво,направо ми останаха очичките.Снимките са прекрасни.
Beba81 и аз мисля че е добре да изчакаш,хем като идеш по късно,точицата ще е по голяма и ще се види по хубаво  Hug !
mari_rouge ,няма какво да почиваш  Mr. Green ,я се захващайте  Mr. Green !
Amalleira не си вкарвай излишни притеснения,всичко ще е наред  Hug !
bobinka 85 ,браво за хубавите рзултати  Heart Eyes .
На всички  Hug Hug Hug !

# 682
Момичета, аз да се запиша набързо Simple Smile“ тук съм и  ви чета, много се радвам че има добри новини и положителни тестове.  Виждам , че имате много  тревоги, но   то е неизбежно , предвид какво сме преживели.  Много е гадно  в най-хубавите мигове ,  да бъдем със свити сърца да не би нещо да се случи... Но колкото и да е трудно , опитайте се да него мислите, да се наслаждавате на мига.
 Повярвайте ми въпреки всичките лоши неща , най- хубавите месеци в живота ми бяха 5-те месеца в които знаех че съм бременна ( разбрах естествено в края на първия месец)  Толкова бях щастлива , абе направо не стъпвах по земята Simple Smile  .Така , че колкото и да е трудно , моля ви опитайте се да мислите положително, сигурно вече ви се повръща като го чуете това Hug

# 683
Биби страхотни снимки Heart Eyes.Много хубаво място е.Аз никога не съм била,но ми се прииска да отида Laughing
Amalleira,спокойно миличка,пусни още един кръвен,за да видиш как е,но според мен всичко е нормално

# 684
Andrea Gail, мила така ме разчустват тези думи - ще видиш, че всичко ще бъде наред. Ти как си - поне физически възстановяваш ли се?
Amaleira, стискам ти палци и се  Praynig всичко с бебчето да е наред.
JennyAta, дано да ви дадат зелена светлина вече.
botzy, браво за добрите изследвания - хайде скоро на фронта.
bobinka 85, радвам се за вас, почивайте повече.
bibi76  Hug
Beba81, как да ти кажа да изчакаш за прегледа като знам колко е трудно.. Hug Praynig

Аз самата продължавам да чакам - какво? - ами и аз вече не знам. Днес сутринта пак не ми издържаха нервите и си направих втори тест и пак нищо. Корема си ме наболява ниско долу, но аз миналия път си карах с тия спазми до кюртажа в 11 г.с. Ей, направо ще ми се пръсне сърцето...поне да знам какво ще става...Ако до понеделник още не ми е дошло заминавам при доктора.

# 685
PEMY, и да ти кажа- не се притеснявай, знам че няма как да го направиш. Каквото ще става ще става, ти не можеш да го промениш, нищо не зависи от теб. Опитай се да си повее сред хора, да ти минава времето, стараи се да не го мислиш толкова. Чела съм за жени из форума, на които и пез цялата бременност тестовете са били отрицателни...така, че винаги от всичко има изключение и точно ти може да си това. Аз вярвам в чудеса, но и дори сега да се разочароваш, мисли, че със всяка дошла "лелка" започва да се развива нова яйцеклетка, която може да е вашето бебче, и за да е всичко наред се опитай да не се разтройваш.
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 686
Напълно съм съгласна с вас, момичета! И аз така все си повтарям, че спокойствие и само положителни мисли трябва да има в главата ми  Flutter На моменти се получава, но после изведнъж изниква онзи ужасен момент  Shocked и пак ме обземат едни тревоги, притеснения  Sad
 Но съм сигурна, че след това страдание, на нас ни предстои да прегърнем най-хубавите бебчета  Crazy
ПЕМИ - кой ден ти е днес  Rolling Eyes Закъснява ли ти и с колко  newsm78

# 687
Касталийка, а с теб какво става? Нали и ти НЕ чакаше лелката тези дни?

# 688
JennyAta Hug благодаря ти, че питаш  Heart Eyes още я няма лелята  Rolling Eyes но не съм правила тест, ще изчакам още малко. Иначе усещам леки придърпвания ниско долу, кръста ме боли и от време на време ми се повдига  Rolling Eyes Не знам...моля се да е това, което искам, но ще изчакам още малко и тогава тестче  Crazy

# 689
Стискам палчета тогава! Всичко, което усещаш говори за...., но нека не прибързваме и изчакаме тестчето Simple Smile А имаш ли вече закъснение?

Общи условия

Активация на акаунт