Февруари се задава - всички на финална права! /42/

• 20 827
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
ЧЕСТИТА ДИМАНА, СКЪПА ДЕСИ! МНОГО ДА ВИ РАДВА И ДА РАСТЕ ПОД ЩАСТЛИВА ЗВЕЗДА! БОГ ДА Е ВИНАГИ С НЕЯ!!!

# 151
Честита дъщеричка Димана, Съни Скай!
Нека винаги небето да бъде слънчево за нея!
  Hug

# 152
Бобиш, и аз се опитвам да си го представя, но уви, само знам, че като му звъннах, веднаха се е изстрелял да черпи и при мен дойде чак в 3 и половина, та се чудех къде се е запилял, а той взел баткото и тръгнал да черпи, чвно е бил навит на пружина готов за изстрелване на момента, нещо нетипично за инъче спокоен козирог. hahaha
А като си дойдох в къщи бях смаяна от посрещането, изключвам родата, която ме вбеси(неговата), навързали балони с баткото, почистили, оправили, но изобщо не видели че в хола висят паяджини да се обеси човек на тях. Нищо не казах, защото така ме обгрижва, че сякаш престолонаследник съм родила. Дано да си ми е такъв винаги. Heart Eyes

# 153
Добро утро и от мен( то май ве4е добър ден станало ама... Embarassed)
аз заспах 4ак в 6.3 сутринта и се събудих сега Laughing
първо 4естито на вси4ки нови мами и бързо въстановяване smile3525 baloni baloni
4естит рожден ден на Светул4ето  party023  ura newsm59с пожелание за здраво  пухкаво беб4е.
лек ден на вси4ки и стискам палци на вси4ки които имат нужда днес

# 154
Светулче,
Честит  Рожден Ден !Много здраве, любов и щастие!
   bouquet
И Честито на Съни Скай!Да й е жива и здрава Димана, и много, много да ги радва Heart Eyes
Силвъри,
пусни после някоя друга снимчица Praynig
Аз бях на пзара до преди малко , но понеже се събудих към 5 и нещо, после поспах за половин час, та сега ще се зазимя с любимите ви Тюдори - барем и аз харесам някой благородник Mr. Green Имам и пица - правих снощи, та май няма да мърдам много -много по снега:)
Добре, че са Котето&Ника, ей , значи винаги трябва да се слушат по-опитните Mr. Green Тамън мислех да скокна след пазара до 2 градска, ама вече мерак йок Mr. Green
Хем няма да се тътря по студа, хем и 25 лева напред Mr. Green Но другата седмица, ако сме 2в1 ще отида, май newsm78

# 155
Честита бебка на мама Деси да им е жива и здрава и много да ги радва...май морските бебета първи бързат да излязат Simple Smile
Ника ти при Папукчиев ли се следиш че отново забравих(а най-вероятно се повтарям)той поне значи е пич и обяснява,аз при тази Кукуряшкова...и вадя думите с ченгел и пак зора е голям...тя тонове не мери-само на Видеозона гледа пулса и за нея това е достатачно...ще видим утре съм на преглед при нея-дали ще обели дума за болничен след преносване-защото явно видимо ние с наща госпожица ще си се преносваме...Или направо аз да си я питам утре как седят нещата при преносване-да не си изтърва болничните  Naughty

# 156
Ехаааа, ново бебе! Деси, да ти е жива и здрава малката госпожица! Много да ви радва и много да ви слуша!
Леле, чак се просълзих, много хубаво така всеки ден бебчета   Heart Eyes

# 157
Честита мома Диманка на Съни Скай!Да расте здрава и много щастлива!  bouquet

# 158
  • София
Добър ден Simple Smile

Честита Димана на Съни скай, нека е жива и здрава, да стане голяма красавица и послушно моми4е Hug

Честит Рожден ден на Светулка, пожелавам ти много щастие, късмет, любов и най сладкия и 4акан подарък скоро Hug

Аз днес съм на преглед също Simple Smile А дано ве4е имам някакво разкритие, ама като се познавам няма да имам  Tired ooooh! , ще си 4акам и ще се ядосвам у нас! Това е !

Да кажа, 4е беб4етата са страхотни  Heart Eyes Много им се радвах! Пу пу да са все така прекрасни!

# 159
Честита дъщеричка Димана,мамо Съни!Нека расте жива,здрава и много щастлива!На теб бързо възстановяване!
Светулче честит рожден ден!Бъди много щастлива и скоро да гушкаш своето ангелче  bouquet
Рали снимките са прекрасни! Heart Eyes
Танче  Hug И при нас е така,все нещо излиза,дори снощи говорихме,че понеже февруари оставам без болнични ще се набутват кредитните карти ooooh! за това и оня ден се ядосах,че не ми изплатиха отпуската,но както каза мъжа ми,все ще се оправим само беба да се роди жива и здрава Praynig
Вики,Сияна добре завърнали се!Страхотни сте!Целувки на малките сладури Heart Eyes

# 160
  • София
Ради, при Папукчиев съм, да. Много ми допада този човек, жалко, че няма да бременея никога вече, обаче с удоволствие го препоръчвам.
Аз го познавам от както бременна с баткото се разцепих на едни мокри стълби - отидох кална, ревяща, сополива... човека си беше тръгнал, но акушерката го намери и го върна.
Е, такъв обстоен преглед ми направи, запис на тонове, избърсаха ме, вода ми дадоха, упокоиха ме... И толкова категорично отказа да ми вземе пари, че чак ми се обиди. Още тогава си реших, че забременея ли отново - той ще ми е лекаря!

А иначе с баткото първо се бях насочила към същата тази Кукуряшкова - първо отказа да ме вземе, защото нямала часове за бременни същия месец. После с разправии ме прие, но пък не искаше да пусне мъжа ми и айде и за него разправия - накрая ни прие и двамата и ми каза, че бебето няма да го бъде - нямало пулс.  #Crazy Без никакви обяснения - така студено и хладнокръвно, с мъжа ми бяхме като пребити.
На другия ден отидохме във Вита и след като се видя, че всичко си е наред, пулс като слънце, любезно отношение и т.н. и останах там да се следя и раждам.

Ама ти направо я питай утре ако преносиш какво да правиш, ако чакаш тя да се сети....

Мий, все така да си Кралицата-Майка!

# 161
  • Бургас
Бързам да се правя на вестителка, пак:

Честита госпожица на Вида (by the sea) - Боряна, 3,200кг., 49 см.

# 162
  • София
SuNnY SkY, честита дъщеричка! Да е жива и здрава и много да те радва!  smile3525

Светулчице, честит рожен ден! Пожелавам ти много здраве, късмет, любов и само хубави емоции занапред!  newsm59

Бобишанче, благодаря ти! Разгледах албумчето с бебоците, всички са големи сладури!

# 163
Две Сънита отпаднаха, останахме още две, ама като гледам сме ги подкарали отзад напред по термин и аз ще съм последна.  Laughing

И на двете малко ни остана. Аз тези дни си имам контракции, 3-4 см. разкритие и тази нощ ми падна тапата. Та като гледам как са тръгнали нещата скоро ще се ражда Simple Smile

Честити нови бебчета на Лотлориен, СъниСкай и By The Sea! Да растат здрави и засмени, а на мамите - бързо възстановяване.
Честит рожден ден и на Светулка - здраве, щастие и скоро да си получи най-хубавия подарък!

# 164
Мъжът ми за пореден път се издъни!!! #Cussing out #Cussing out #Cussing outБясна съм му!
На него документи не му трябвали-нали има служебна карта,и документите на колата седят в мен като излизам с нея да не ги прехвърляме.Е,да ама се оказа,че му трябват-одеве половин час са го държали колегите му заради тези документи,а и той е тарикат-колана му бил малък и не го слага #Cussing out #Cussing out #Cussing outдрисльо,много е важен!!!Ако не беше полицай щеше да си го слага и да му пращят ушите!!! #Cussing outЕ,съответно аз закъснях за часа при докторката,защото вместо в 12 да съм там,нашия си дойде в 12:15,а не се е разбрал с баща си ако  закъснее той да ме закара,та днес и без тонове и без преглед ще си седя на г*за! #Cussing outМайка ми се притесни,че може да е важно да ме види и да чуе тоновете докторката,защото ми се смъквал корема вече,ама не ми пука,ще се сърдя ,а на Галин дупе да му е яко сега! #Cussing out Twisted EvilАко младежа не се вихреше така буйно в тумбака ми може би и аз щях да се притеснявам,ама не би.Толкова съм нервирана,че чак ми се реве!Мразя да закъснявам или на мен да ми закъсняват,а тази седмица на всичкото отгоре 2 пъти ми се случва да си отменям часа при докторката и одеве ме досрамя да й кажа истината защо няма да дойда(щото и тя си беше затръгвала по задачи вече,няма мене специално да чака) и я поизлъгах малко!Ох,отивам да ям да се поуспокоя!!!

Общи условия

Активация на акаунт