Февруари се задава - всички на финална права! /42/

• 20 827
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
леле Ника-ама ти големи преживявания си имала с тази Кукуряшкова...ужас,аз обаче с моя късмет-винаги най некадърните лекарки целя явно  Laughing иначе аз при нея се прехвърлих някаде 6-7-ми месец и то по скоро чукнах на 1-вата врата и казах...ще се запиша при вас-ако ми давате болнични-и тя...еми Ок,което сега чак странно ми става...ама определено жената не става много за тази работа...а за сестрата при нея-просто нямам думи...няма такава кисела каца като нея...тази жена един път не съм я видяла нормална и спокойна...

# 166
Честита госпожица на by the sea!Жива и здрава да й е!Май наистина днес ще е бебепълен ден!

# 167
Здравейте, вчера 27 януари 2010, мама Desssy с термин 03.02.2010 роди момче, 3450г, 51см

# 168
леле,да са честити беборанките на двете мами Simple Smile ех,тази сутрин Съни писа за стиснати палци,уж за преглед и виж бебче си има Simple Smile да са живи и здрави и само радостни мигове да имат   bouquet и сега вече се шашнах  Shocked един пост не мога да напиша и ето ти ново бебче! честито и на Деси,да е здрав и силен юнака!  Hug

# 169
Честито на by the sea и мама Dessy,скорошно възстановяване и гушкане в къщи

# 170
Привет мили мами  Hug

Искам първо да честитя на всички, които са станали майчета. Да са ви живи и здрави рожбите и много да ви радват!

Само набързо влизам да кажа, че от вчера най-накрая сме си в къщи с малък Марти. Добре сме, младежа си похапва доволно, но ни почнаха и коликите за съжаление от вчера  Sad
Каката го приема много добре, само го гушка, целува го и ми казва "Мамо, аз много го обичам Марти"  Heart Eyes
Съжалявам, че нямам време да изчета всичко пропуснато, но надявам се ще ме разберете.
стискам палци на всички, на които им предстои срещата с малките им съкровища.
Когато влезнем малко в релси ще влезна да напиша някой ред как протече всичко.

Поздрави и много много целувки на всички от нас  newsm51

# 171
  • Бургас
Честито и на Desssy!  Hug Да ви е жив и здрав юнакът!

vabeni, радвам се, че вече сте си вкъщи!  Hug

П.П. Момичета, моля ви се, поспрете се! Наистина вече взех тотално да се шашкам! Ааа, ще се караме, по-полека с бебетата!  Mr. Green
Това в кръга на шегата, разбира се! Да не вземе да се обиди някой!  Naughty
Явно е време вече да се пренастроя на такава вълна. Мдаааммм...

# 172
  • София
Честито на by the sea, нека Боряна е жива и здрава, да порасне голяма красавица Hug

Desssy Честито мом4е, голям юнак на стане Hug

Ейй отидох само душ да си взема.. и какво още 2 беб4ета, бравоооо Crazy

Да, а как им завиждам, благородно Joy След малко тръгвам и аз, но пак ще се върна с тумбак, хайде стига съм мрънкала..

Рали, забравих да ти кажа, 4е си страхотна на снимките  Hug

Лелеле Ника , тази е трябвало да я убиеш на място бе, малии ти си могла да пометнеш от тревога, ега ти хората има..  #Cussing out

# 173
Честита Боряна на by the sea!!! Здраве, щастие и късмет да я преследват!

Надпреварват се вече бебоците!  Heart Eyes

Боби, успокой се, мила!  Hug Hug Hug Разбирам те, ама не хаби нервици, смисъл няма голям! Побесувай си кротко и се разведри после с нещо   bouquet

Честито и на Desssy!!! Много радости да имате и да расте здраво и умно момченце!

Бени, добре се завърнала! Чакаме те със снимки и разказ!

# 174
Лелелееее, какво става днес  Shocked Бебешоци валят всяка минута  Crazy
Нека всички да са живи и много много здрави и Бог да пази тях и семействата им!!

# 175
Честит бебенца на мама Деси и мама by the sea!
Боби  Hug

Аз отивам да глася багаж и да сготвя на мъжо,че утре си заминавам и го оставям милия!Много ми е мъчно,но вече няма за кога да отлагам!
Искам да ви благодаря,че последните 9 месеца ме изтърпяхте и ми помагахте когато имах нужда!Всички ще ми липсвате мнооогоо! Hug
Бени добре си ни се завърнала!

# 176
  • София
Честито на by the sea и на мама Desssy! Да са ви живи и здрави бебчетата и много да ви радват, а на вас бързо възтановяване, за да си ги гушкате скоро у дома!   bouquet

# 177
Ха да са им честити бебчетата на By the sea и Desssy! Да растат живи, здрави, игриви, послушни и безгрижни!   bouquet Hug

Пухчо, здраве да е!  Simple Smile Все някога и в нашия двор ще изгрее слънце.   Nature Sun With Face И ти ще ни липсваш!  Hug Наслука и късмет! Да пишеш, като можеш.
Бобиш, успокой нервите с нещо вкусно.  Hug Такива са си мъжете, несериозни. Добре, че е полицай твоичкият, че му се е разминало по- леко и без финансови санкции. Жалко за изпуснатия час, ама ще запишеш нов, майната му. Всичко ще е наред.   love001
Вабени, добре завърнала се! Да нагушкаш Марти от нас! Hug

# 178
Пухче, и ти на нас!  Hug Чакаме те с хубавата вест!  Heart Eyes Всичко да е по мед и масло и само да ни се хвалиш после!

# 179
Леле още две бебчета! Да са живи и здрави и много да рават мама и тати бебчетата на By the sea и Desssy !  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт