Clarins

• 72 876
  • 561
  •   1
Отговори
# 510
И аз съм от феновете на фон дьо тен-а Everlasting-незаменим е...

# 511
  • гр. София
Здравейте и от мен! Присъединявам се към страхотната ви тема като нов, но много запален фен на марката.

Първият виновник за моето пристрастяване към марката се нарича Instant Light Natural Lip Perfector. Ползвам вече втора тубичка в прасковения цвят. Това е най-добрият продукт за устни, който съм ползвала, не намирам аналог сред другите марки. При него има едновременно грижа за устните(балсам), блясък(но без да е тежък като повечето гланцове) и лек цвят(по-скоро нюанс). Обожавам го както самостоятелно, така и в комбинация с червило.

Другият продукт на тази марка, с който съвсем наскоро се сдобих, е Mineral Loose Powder в цвят 02. Тъй като не мога без пудра в/у ФДТ-а, а пък не обичам твърде тежки ФДТ-и и пудри, които стоят като маска на лицето, този продукт ми пасва идеално. Може би не би се харесал на жени, които търсят по-голяма покривност, но аз ползвам пудра основно за "запечатване" на ФДТ-а и цялостен завършек на грима, евентуално и леко матиране. Другото, което на някои може да не им хареса в тази пудра, са миниатюрните блестящи частици. Мен пък именно те ме привлякоха в този продукт, защото смятам,че дават сияние на кожата и така тя изглежда свежа, отпочинала и здрава.

Това са единствените ми продукти засега, но скоро смятам да се сдобия и с ФДТ на марката. Прочетох цялата тема и виждам, че всички давате много добри отзиви за Everlasting, но никой не е споменавал Skin Illusion. Ако някой все пак го е ползвал, моля да сподели. Благодаря предварително!   bouquet

Последна редакция: чт, 28 ное 2013, 15:47 от Me, Myself & I

# 512
Напоследък забелязах, че Clarins изчезна от feelunique & lookfantastic. Вие от къде си поръчвате техни продукти? Преди винаги имаше разни промоции, сега никъде не ги откривам.  Confused

# 513
  • Бургас
Напоследък забелязах, че Clarins изчезна от feelunique & lookfantastic. Вие от къде си поръчвате техни продукти? Преди винаги имаше разни промоции, сега никъде не ги откривам.  Confused

Echemist и Escentual - и двата са с доставка до БГ

...
Това са единствените ми продукти засега, но скоро смятам да се сдобия и с ФДТ на марката. Прочетох цялата тема и виждам, че всички давате много добри отзиви за Everlasting, но никой не е споменавал Skin Illusion. Ако някой все пак го е ползвал, моля да сподели. Благодаря предварително!   bouquet

Skin Illusion съм го коментирала, но не знам дали точно в тази тема...  Thinking
Страхотен е - лек, средно покривен, с очарователен финиш. Озарява лицето.

# 514
  • гр. София
Мимита,
благодаря!  bouquet Не е в тази тема, но все пак успях да открия мнението ти. Според думите ти е точно това, което търся. Ще си взема мостричка и пак ще пиша.
Имам и друг въпрос към всички вас: миналата година по това време един от коледните комплекти на марката беше съставен от 4 миниатюри на продукти за устни - 1 червило и 3 различни гланца мисля. Много му се чудих, така и не си го взех, а после съжалявах. Та въпросът ми е дали някой го е виждал този комплект тази година. А ако някой е ползвал от продуктите за устни, също ще се радвам да сподели впечатления.  Simple Smile

# 515
Здравеите,за първи път ще купувам нещо на марката и реших първо да събера малко отзиви,става въпрос за ББ крема на Кларинс,ще го ползвам вместо фондютен,тъи като нямам някакви кои знае какви несъваршенства,които да прикривам,искам лицето да изглежда колкото се може по естествено,ще си взема също и матираща прозрачна пудра оттам,тъи като съм със смесена кожа.Ако може някои да сподели впечатления ще ви бъда много благодарна.

# 516
  • София
 Аз много го харесвам, много естествено покритие, тип "сочна кожа".  Heart EyesЗа смесена кожа може да минеш с пудра Т зоната. Има момичета, които не го харесват. Помоли за тестер и имай предвид, че 1 не е много светло.  Peace

# 517

Първият виновник за моето пристрастяване към марката се нарича Instant Light Natural Lip Perfector...

Другият продукт на тази марка, с който съвсем наскоро се сдобих, е Mineral Loose Powder в цвят 02. Т

Този Лип Перфектор така ми е влезнал под кожата вече втора седмица  Twisted Evil Гледах го в Сефора, много ми хареса, но не си го купих, защо и аз не знам... Сега обаче, и без това имам работа към Мол Парадайз, минавам и го забърсвам директно. Чудя се само кой цвят да взема, ще се решава на място, то се е видяла.

От споменатата по- горе пудра и аз съм много доволна. Стои естествено, матира чудесно!

# 518
Аз много го харесвам, много естествено покритие, тип "сочна кожа".  Heart EyesЗа смесена кожа може да минеш с пудра Т зоната. Има момичета, които не го харесват. Помоли за тестер и имай предвид, че 1 не е много светло.  Peace
    Да върху ББ крема задължително ще мина с мат.пудрата,която споменах.Ще поискам тестер,така ще е наи добре,да видя как стои на дневна светлина,дано само да има,иначе аз търся точно нещо такова,което да стои естествено,в същото време да изравнява тена и да стои добре.

# 519
  • Бургас
BB крема им е добър за мен. За моята смесена кожа е идеален, но 1 ми идва прекалено тъмен.

# 520
  • Бургас
На мен 1 ми е идеален като цвят, но ми е мазен и некомфортен(смесена/мазна кожа). Така, че е индивидуално

# 521
  • Бургас
Така си е , затова се взимат мостри пробва се и така.
Обожавам глосовете Prodige Clarins , придават страхотен обем на устните, стават сочни  Heart Eyes

# 522
  • Поморие
Дайте отзиви  за фон дьо тена Евър Мат, взех си мостра от Дъглас ,но количеството беше минимално и не можах да добия представа-кожата ми е смесена с омазняване в Т зоната.

# 523
На моята кожа този ФДТ стой много неестетвено. Все едно с боя съм се мазала.
Много по добре е Clarins Everlasting Compact Foundation SPF 15.

Яд ме е само, че консултантката ме убеди да си взема цвят санд и сега мога да го нося само лятото, когато имам тен. За зимата ми идва тъмен.

# 524
Виждам, че темата е активна Wink
Моят случай е следният- на 37 съм, насочила съм се към Clarins, но не знам какво да си взема. Търся дневен крем, анти-ейдж действие, да уплътнява и редуцира бръчици newsm78
Какво бихте ми предложили и къде е най-изгодно да се пазарува?  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт