Clarins

• 72 884
  • 561
  •   1
Отговори
# 525
  • Австрия
BB крема им е добър за мен. За моята смесена кожа е идеален, но 1 ми идва прекалено тъмен.

Тъмен и с жълт оттенък. Иначе като покривност е добър и 'стои' леко върху кожата. Кожата ми е нормална. Не останах доволна и от цвета на ФДТ Skin Illusion 107 и 108, пак някак си клонят към жълто, а никак не съм с розовобяла кожа  Naughty Като консистенция, покривност... е добре. Не се напластява, матира.

# 526
Харесвам декоративната козметика на clarins.
Дали може да се плаща с бг карта в Clarins.co.uk и доставка до англ.адрес.  Thinking

# 527
И аз съм фен на Евърластинга,
както и на този руж http://eaibeleza.com/wp-content/uploads/2012/08/Blush-Clarins-Sunset-Coral-14.jpg    Heart Eyes

# 528
Аз поръчвах преди време, нямаше проблем Simple Smile
Дали може да се плаща с бг карта в Clarins.co.uk и доставка до англ.адрес.  Thinking

# 529
  • София

За всеки случай погледни и http://www.escentual.com/

Преди два дни поръчвах Clarins и цените в официалния сайт бяха значително по-високи Rolling Eyes

# 530

За всеки случай погледни и http://www.escentual.com/

Преди два дни поръчвах Clarins и цените в официалния сайт бяха значително по-високи Rolling Eyes

Мерси Илли  Hug

# 531
Базата за грим също е много добра.

# 532
  • Бургас
Базата да грим ми е любима, макар че много се мърмори ,че имала силикон и не знам какво, аз си я ползвам от от няколко години и не съм се увредила от нея Simple Smile

# 533
  • Варна
Момичета, не мога да не ви се похваля с малко подранилият ми 8-мо мартенски подарък. Съпругът ми ме изненада приятно и ми е поръчал кремове Multi Active  Heart Eyes
Скрит текст:

# 534
  • Варна
По случай утрешния празник днес и утре 30% намаление на Кларанс в Дъглас. Peace

# 535
И аз ползвам дневния и нощния Multi Active - страхотни са.  Grinning А днес без да искам хванах това намаление в Бюти зоната.  Laughing

# 536
Аз се двоумя между Everlasting и Anti blemish, със смесена кожа и разширени пори в Т-зоната съм newsm78

# 537
  • София
Аз се двоумя между Everlasting и Anti blemish, със смесена кожа и разширени пори в Т-зоната съм newsm78
Aко искаш по-силно покритие и пудрен завърщек - Кларинса,а ако искаш по-слабо покритие Клиник.

# 538
  bouquet Bubble, Clarins Ever matte или Everlasting? Искам да матира и да не ми лъсва след няколко часа, но в същото време да го усещам "лек"...

Имайки предвид, че идва летния сезон Ever matte е по-добрият вариант мисля.

# 539
  • София
  bouquet Bubble, Clarins Ever matte или Everlasting? Искам да матира и да не ми лъсва след няколко часа, но в същото време да го усещам "лек"...
Everlasting стои по-естествено. Откъм матиране и двата са еднакви, но Евър мат стои по-напластено, някак по като маска.
С много мазна кожа в т-зоната съм.
За да намалиш лъсването май повече помага матиращ крем и добра пудра. Поне при мен никой ФДТ не се е справял с лъсването.

Общи условия

Активация на акаунт