Ийит Oзшенер: Мелодията на сърцата ни: сега и в "EZEL"- 55

• 26 436
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Добро, добро!  Hug Hug Hug

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 526
  • СТАНДАРТНО.
 Добро утро!  Hug Hug Hug bowuu bowuu bowuu  chef

Сега на второто гледане на сериала ми направи впечатление, че Ламия се опитва да "процедира" с Джемил, както с Кенан - Не забравяй кой си, ти си силен, ти си Пашазааде дрън-дрън-дрън. Не си дава сметка това момиче, че те двамата са съвсем, съвсем различни в това отношение.
lacunababeHug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug (ти си знаеш  Heart Eyes)

# 527
  • при най-добрия мъж...
Добро утро!
  bouquet  bouquet  bouquet

Снощи си изтеглих "Любов и отмъщение" със бг.субтитри от един торент сайт,та въпросът ми е дали и ние не можем така да качваме целите епизоди със субовете?

# 528
Добро утро!
  bouquet  bouquet  bouquet

Снощи си изтеглих "Любов и отмъщение" със бг.субтитри от един торент сайт,та въпросът ми е дали и ние не можем така да качваме целите епизоди със субовете?

Естествено, че може. Въпросът е, че трябва някой да е наясно как става. И да се избере по-малък торент тракер. Щото примерно в Замундата - доколкото знам, трябва да си стигнал до някакво ниво, за да станеш аплоудер. Но може и да греша. Аз препоръчвам Торент Мастер и бих поогледала, но няма смисъл да обещавам - напоследък едва се справям със субовете.  Embarassed Embarassed Embarassed

Вижте - 19 души вече са гледали първата серия на Езел на български!!!

# 529
  • при най-добрия мъж...
И аз от Торент Мастер теглих.И доста бързичко се изтегли.
Лошото е,че и аз не знам как става. newsm78

Лакунннннннннннн,ХЕЛП!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 530
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
да ви кажа имам много бегла представа как става качването newsm78 в торент тракери
аз имам рег. в торентмастерс,но нещо не ме пуска в акаунта
ще трябва да попитам някой светнат(имам двама подръка)

кексина..........ти също си знаеш Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

иначе в замунда съм супер потребител,ако това помага с нещо
но доколкото знам е голяма играчка
не ви ли е удобно да си го дърпате от линковете на Бланка(не задруго,но още повече ще се омотаем Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing)

ще напиша едно съчинени за баба Цоцолана Sick и се връщам

# 531
  • при най-добрия мъж...
То за нас няма проблем,но много хора не знаят от къде да си го дърпат,а и не влизат в бг-мама,та затова се замислих.
И аз ще питам тук-там как става.

# 532
# 533
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Само потребители с ранг от "Младши Ъплоудер" нагоре имат право да  създават и качват торенти.
Юзърите със статус "Потребител" и "Супер потрбител" нямат тези привилегии.
За справка относно потребителските групи, техните функции, правата им в сайта и условията за издигането от един ранг в друг погледнете секция FAQ.

ВАЖНО!
Младши Ъплоудер НЕ се става автоматично!!!
До този ранг се достига след като:
1. Вече имате ранг "Супер потребител".
2. Имате регистрация в сайта повече от 8 седмици.
3. Имате стойности на споделеният трафик над 50 GB (гигабайта)
4. Коректно сте попълнили формулярът за кандидатстване и Вашата молба е била разгледана и одобрена от ЕКИПА.

това го копнах от форума на замунда(тоест тя отпада),освен ако в нашите редици няма такъв човек Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 534
Лакунче, наистина няма да стане в Замунда.

Мъжът ми също е супер потребител, но казва, че да станеш аплоудер е голяма отговорност и той не иска - тоест, гледа да не се качва нагоре. Бегло ми обясни, пак аз и не се задълбах, че като станеш аплоудер, трябва регулярно да качваш - не може сега ти хрумнало, дал си 1 филм и хайде - когато пък ти дотрябва... Иначе от Замунда достъпът е най-голям - ще дръпнем много клиенти.  Laughing Laughing Laughing
Аз харесвам и Торентс Мастерс - добре е организиран и винаги са активни нещата, които ми трябват. Но скоро не съм го ползвала... Там обаче рейтингът ми е минимален...

По принцип идеята за торентс тракер е много добра, и аз съм си го мислила. Защото така сме си затворени в темата - цяло чудо ще е някой да ни открие и каквото правим е за ... колко? 19 души!

А иначе може повече хора да гледат, да им хареса, да се присъединят към нас...

# 535
Toва, което ще напиша сега знам, че ще звучи неграмотно, защото хабер си нямам как стават всички тези качвания и т.н. Аз ви намерих като писах в Гуглето мелодия на сърцето- и ви излезе темата, и така... Та мисълта ми е поне там, в заглавието ако се подскаже че/къде/ при нас може да се гледа Езел...Дали ме разбрахте какво искам да кажа newsm78 Май трябваше само на една да пиша, че да не се излагам пред всички Rolling Eyes

# 536
ВиВи, от кой се срамуваш, от нас ли??? Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Я, стига, питай за каквото се сетиш. За твое успокоение ще ти кажа, че лятото като започнах да влизам в темата, дори не знаех как да кача една снимка... То с питане и покрай идеите, които възникват в темата, човек 1000 неща научава...  Peace

# 537
Добро утро! Hug
-Няма на4ин да не е била публикувана,ама много сладка снимка. Flutter

# 538
ВиВи, от кой се срамуваш, от нас ли??? Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Я, стига, питай за каквото се сетиш. За твое успокоение ще ти кажа, че лятото като започнах да влизам в темата, дори не знаех как да кача една снимка... То с питане и покрай идеите, които възникват в темата, човек 1000 неща научава...  Peace

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Как да не ви хареса човек, толкова сте позитивни, гостоприемни, всеотдайни  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 539
  • при най-добрия мъж...
Доколкото аз четох в Торент мастърс не е сложно качването,но трябва по-задълбочено да се разузнае.
Иначе темата излиза в Гугъл,но трябва да изтеглиш филма,което не е гаранция че ще тръгне със субовете.Нали трябва някаква определена програма,защото с обикновения ми плеъйр при мен не тръгва.

Общи условия

Активация на акаунт