Теория на конспирацията?!

• 6 526
  • 91
  •   1
Отговори
# 30
Чавес пък какъв смешник е, сега е решил да трупа малко повече медиен пиар. Като един от малкото останали диктатори, нормално е да се опита да прокара параноята спрямо ЦРУ и военните.
Не им е лесно и на венецуелците... наскоро четох една статия за тях и как навремето, при бедствието там, той е отказал помощта на Щатите и армията. Дали не се притеснява, какво си мислят поданиците му като гледат масовите спасителни акции и се връщат назад във времето, спомняй си, когато той не е позволил, тях да ги спасяват... Нещата са навързани, не е цвете и той...

Последна редакция: пт, 29 яну 2010, 01:24 от Кейси

# 31
...параноята спрямо ЦРУ и военните.
Не им е лесно и на венецуелците...

То и на ЦРУ и на военните не им е лесно. Ама ние помагаме с каквото можем.

Ей на' - един, изфантазиран от някой параноик, затворник от Гуантанамо приемаме, щото ЦРУ и военните ги насметоха да си раздигат концлагера, дето беше конспирация и измислица на параноиците.

Вице на Бойко Б. твърди, че става въпрос за добър човек, дето бил подозиран неправилно, че бил от лошите, ама се оказало, че не е и за това вместо да си оди дома, го пращат тук. Предполагам - на Черноморието или у Банско.
Допускам, че САЩ искат да го компенсират за незаслужените изтезания.
Дет вика Бойко Б. - ще помагаме. "САЩ правят толкова много за нас и винаги помагат" като ги вика Бойко Б., значи и ние трябва така...

...какво си мислят поданиците му като гледат масовите спасителни акции и се връщат назад във времето, спомняй си, когато той не е позволил, тях да ги спасяват...
Викат си: Тю, да...! Верно, как не ни спасиха тогава! Сега да сме един Афганистан, един Ирак или като другите спасени на петте континента...

Последна редакция: пт, 29 яну 2010, 01:47 от Холограма

# 32
Еха, добре че съм аз, да ти дам поле за изява, иначе има да търкаш между чаршафите нощес  Simple Smile

# 33
Твойте чаршафи що са опънати, ме притеснява, ама ще гледам по някое време и да заспя. Simple Smile

ПП
И не си спомняй пак за онзи случай в банята, щото ще заключат и тази тема.

# 34

Нещо хич не ще да се тегли, бре. Надявам се сега ако сте го свалили и да посийдвате малко, че и аз да видя.
ЗаинтригувАхте ме с тези конспирации.

http://www.fenomenibg.com/modules/news/article.php?storyid=171  тук се тегли без проблеми, а и са дооправили титрите.

# 35
Тези теории ги развиваха още на втория ден след земетресението из чуждестранните форуми...
Най-честото обяснение, което поне аз срещнах, беше свързано точно с Венецуела. И може би затова Чавес е притеснен от създалата се в близост до границите му ситуация. Венецуела разполага с най-големите нефтени залежи извън Близкия Изток. Според коментиращите, целта на Щатите е създаването на база на територията на Хаити, от която да се контролира Венецуела. Президентът Чавес е известен с левия си политически уклон и с опитите си да играе обединяваща роля сред всички страни от Централна и Южна Америка, чиито правителства следват тази лява политическа линия. Колумбия също би могла да бъде използвана за подобна база, но явно там американците се притесняват от изненади от страна на враждуващите помежду си наркокартели. Бедна и разбита страна като Хаити е много по-удобна за тях...
Дали е изкуствено създадено положение или просто се използва вече възникналата ситуация, ще си проличи вероятно в близкото бъдеще...
П.П. Само пак да подчертая, че аз не твърдя горенаписаното. Преразказвам само прочетена информация, на която според мен не й липсва логика...

# 36
Ха сега , кажете кой предизвика поредицата от трусове вчера на територията на България?

# 37
ей, хора ... и на мен ми е минавал въпрос през главата, при толкова силно земетресение, как пък Куба, която е на 80 км от Хаити и Доминиканската република, която има обща граница с Хаити, за тях няма инфо какво се случва там. И не са ли засегнати тия държави?
Ама толкова далеч в раздъжденията си не съм стигала  Shocked

Усетило се беше и още как. Нина Александрова от ДАРИК беше там на почивка по това време, и каза (в ефир), че бая ги е разтресло.

# 38

Нещо хич не ще да се тегли, бре. Надявам се сега ако сте го свалили и да посийдвате малко, че и аз да видя.
ЗаинтригувАхте ме с тези конспирации.

http://www.fenomenibg.com/modules/news/article.php?storyid=171  тук се тегли без проблеми, а и са дооправили титрите.
Има втора част на Зайтгайст,която е още по-интересна от първата и се разказва за кашата,в която сме и ние.
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=197387

Фиатаджия,чете ли "Спасителя в ръжта"?

# 39
И на мен ми мина подобна мисъл през главата в началото, но я "изгоних". Обаче снощи, като гледах БТВ новините и Ани Салич за помощта, която се събира, и огромната и спешна нужда от ваксини, вече ми "светна лампичаката".

# 40
Снощи съобщиха, че Селинджър е починал на 91 години в дома си.

zuki
, заради помощта ли ти светна някаква лампичка?  newsm78

# 41
  • Варна
Стига бе! За подобни експерименти ми разказваше преди 15-тина години един приятел, дипломат, но с военно образование,тъй де - културен човек. Не повярвах. И сега не вярвам. 'щото не искам!

# 42
Снощи съобщиха, че Селинджър е починал на 91 години в дома си.

zuki
, заради помощта ли ти светна някаква лампичка?  newsm78
Заради ваксините.

# 43
Вероятно имат предвид ваксини преди всичко против тетанус! При масовите наранявания и средата, която се оформи там, не виждам нищо невероятно.

# 44
Вероятно имат предвид ваксини преди всичко против тетанус! При масовите наранявания и средата, която се оформи там, не виждам нищо невероятно.
Не, Бижу, нямах предвид, че и това с ваксинирането е конспирация, а просто направих асоциация, като чух за ваксинирането, от което имат нужда, ми минаха през главата доста от нещата, които се коментираха по-горе - за оръжията, които са създадени и как могат да предизвикват земетресения от такъв мащаб. Не, че конкретно с ваксините си мисля, както беше със свинския грип.

Общи условия

Активация на акаунт