За бързи въпроси и отговори,за тези,които нещо ги вълнува,но не искат тема - 26

• 34 598
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
А някой може ли да ми каже с какво да оцветя сметана за торта.Има някакви спец.бои ,но от къде мога да си купя newsm78

става и с боя за яйца,тя е безвредна
иначе бои мисля,че имаше пак в Кауфланд на щанда с украсата за торти

# 481
Elfita, точно така - метални и с накъдрени стени, а не гладки като на мъфините. Мерси   bouquet

# 482
labrex , хиляди благодарности за помощта   bouquet Питах защото не бях сигурна , дали се работи еднакво с белия и обикновенния шоколад.А мислиш ли, че  мога да сложа червена боя в сместта?

Тъкмо бях тръгнала да добавя и двуцветната роза. Някъде съм чела, че на белия шоколад се слага по малко мед, отколкото на натуралния, но не мога да го открия. При двуцветната роза има точна рецепта, така че, ако решиш да пробваш, ще ти е по-лесно.

Стана,  но тестото ми се стопля много бързо и трудно се работи с него.Дали не сложих много мед? Нали  столовые ложки е супена лъжица?

# 483

Стана,  но тестото ми се стопля много бързо и трудно се работи с него.Дали не сложих много мед? Нали  столовые ложки е супена лъжица?

Опитай тогава да го намачкаш, вземаш в шепа и стискаш, излишния мед трябва да капе. После сложи пак в хладилник за малко и пробвай отново. Ст.л. е точно с.л., ама и те колко са различни. Аз слагам меда с ч.л., но карам малко на око. Обикновено в началото ми е малко и после добавям пак малко и така, докато си направя тестото удобно за работа.

# 484
Здраейте.Някой ще ме светне ли как да направя задушени картофи с копър и 4есън.. по моя на4ин, все стават като картофено пюре с копър  hahaha
Сложи ги в плик.Така не се налага да ги бъркаш и не се раздробяват.Малко масло и копър и се задушават в плика.

Горе -долу колко време се пекат така и на колко градуса   chef
Аз ги пека на около180-200 градуса за не повече от 30мин.То си личи като се задушат.

# 485
  • София
labrex , хиляди благодарности за помощта   bouquet Питах защото не бях сигурна , дали се работи еднакво с белия и обикновенния шоколад.А мислиш ли, че  мога да сложа червена боя в сместта?

Тъкмо бях тръгнала да добавя и двуцветната роза. Някъде съм чела, че на белия шоколад се слага по малко мед, отколкото на натуралния, но не мога да го открия. При двуцветната роза има точна рецепта, така че, ако решиш да пробваш, ще ти е по-лесно.

Стана,  но тестото ми се стопля много бързо и трудно се работи с него.Дали не сложих много мед? Нали  столовые ложки е супена лъжица?

Точно така супени лъжици. Ама пише, че докато се меси с ръката от време на време се понатиска. И това се прави над чиния щото излишния мед щял да изтече.

# 486
Мога ли да замразя тиква във фризера?

# 487
Аз си замразявам настъргана тиква за тиквеник, всяка година.

# 488

настържи я на робота и я мятай във фризера,няма никакъв проблем Peace

# 489
На кубчета също става.

# 490
Супер сте!мерси Hug  bouquet
тъкмо щях да питам за кубчета дали става.
От няколко дена все тиква ядем под всякакви варианти и няма свършване Crazy

# 491
Аз си замразявам настъргана тиква за тиквеник, всяка година.
Аз също.

# 492
Днес си купих риба херинга,ама цяла ,замразена дори не е чистена #Crazy
До сега съм купувала само филе и го пържа в готова панировка.А сега незнам как да я приготвя тази риба.Моля за изпитани рецепти.Във вас ми е надеждата да стане нещо. Praynig Praynig Praynig

# 493
davidova     bouquet Много ти благодаря.Картофите станаха просто невероятни...мъжа ми страшно се изкефи...ако знаете от кога ме врънка да му направя такива картофи

# 494
Извън БГ съм ,тук има пуканки -но само солени,а ми се иска да направя от тези карамелизирани /или май-шоколадови се водеха/ които се продават по улиците.Но не знам как  Thinking .Някой може ли да помогне  newsm78
И още един въпрос-тук също така няма и Маги малки тайни за пиле с гъби -а е любимото на хлапетата ,рецепти приемам всякакви   bouquet

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 22:38 от Вещица обичаща чесън

Общи условия

Активация на акаунт