Сняг на фандъци в София

• 11 022
  • 233
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Добро утро!
Черни връх, Околовръстното, Симеоновско шосе и ГМ-то не бяха пипнати тази сутрин. Аз успях да закъснея само 8 минути, но пък кьорав студент не ми дойде. Мъжът ми още пътува към работа, едва успял да остави малката в ДГ.
Видял е снегорин в едното платно,но при нас на баира как ще издрапа довечера незнам.. ooooh!
Това снегоринът е като бяла лястовица. Толкова надежди носи, но само сме чували да говорят хората за него .

# 121
В цяла София е ад! И макар, че си оправих колата от утре съм ГТ- метрото , това да караш кола за мен е лукс!
Само не ми е ясно паяците на къде са тръгнали в тая суматоха?
Снегорини ни трябват , не паяци
Пфууууу

# 122
  • на брега на морето
При нас вали сняг и е красиво като в приказка.

Само не ми е ясно паяците на къде са тръгнали в тая суматоха?
Пфууууу

Долу паяците! Joy

# 123
  • Абсурдистан
Ай писнА ми вече!
Егати тормоза, егати чудото.

Няма проходимост никъде. Разстояние от 5 мин. се взима за 1 час.
Писна ми всяка сутрин след снеговалеж да не мога да стигна нормално до работата.

# 124
  • София
При нас вали сняг и е красиво като в приказка.
Остави красотата. И при нас е снежен рай. Проходимо ли е при вас? (Бургас? Варна?)
Я, снегът бил  взел спрял да вали вече.

# 125
  • София
Кой каза, че няма снегорини????
Три са паркирали и седят от половин час под моста на Околовръстното на бул. България.

# 126
Кой каза, че няма снегорини????
Три са паркирали и седят от половин час под моста на Околовръстното на бул. България.
И още три под моста на Печатница Г.Димитров подминахме снощи - паркирали и светеха, и мигаха едно хубаво от всякъде. Дано днес са тръгнали.

# 127
  • София
Какво е положението из центъра и към изхода за Пловдив? Трябва да тръгвам за Кърджали, а се чудя дали....

# 128
Поне са спрели , да не задръстват допълнително! защото се движат с дигнати кофи или като там се казва уреда! #Cussing out

# 129
Трябва да тръгвам за Кърджали, а се чудя дали....
Леле! Да те мислим сега, щото ще тръгнеш, не вярвам да отложиш...
 Hug

# 130
Много съм доволна! Офроуд в градски условия. Справих се образцово, вдигнах адреналина, не ми трябва физзарядка за събуждане.
Благодаря г-жо Фандъкова!
И м-та Ви!

# 131
  • София
Трябва да тръгвам за Кърджали, а се чудя дали....
Леле! Да те мислим сега, щото ще тръгнеш, не вярвам да отложиш...
 Hug

Ох, ами миналата седмица пак в понеделник беше пак драма и тогава отложих...  Tired Сега съвсем същата драма и дилема, но вече ще пътувам!

Hug

# 132
Ох, ами миналата седмица пак в понеделник беше пак драма и тогава отложих...  Tired Сега съвсем същата драма и дилема, но вече ще пътувам!
 Hug

Вземи си вода, суха храна и музика. Това докато издрапаш от София, де.

# 133
  • София
Поне са спрели , да не задръстват допълнително! защото се движат с дигнати кофи или като там се казва уреда! #Cussing out
Не са спрели, по бул."П.Славейков" минават периодично, двойка са и просто си пътуват, не ринат.
Това ще да е нещо като...инспекция Mr. Green

# 134
Не това е да изхарчат горивото по норматив! #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт