ШЕСТВИЕ "БЪЛГАРИЯ - СВОБОДНА ОТ ГМО!" - 31.01.2010 (неделя)

• 40 385
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 345
... не че има нещо лошо в капитализма Simple Smile

# 346
Звезди, а, сега потърси в речника и думичката "манипулация" .

# 347
Мда... потърсих я.

Само дето не мога да разбера един основен аргумент във вашата логика - защо си мислите, че Монсанто непременно ще продава отрови, които се консумира от хората? Каква е логическата обосновка за това - какво ще спечелят шефовете с беемветата и мерцедесите, като продават отровите? И ако продават отрови - няма ли да бъдат уличени в това? Не рискуват ли спад в продажбите? Защо други компании като Макдоналдс са толкова внимателни да не бъдат уличени в това, че продават нездравословна храна, а Монсанто да ни трови така смело?

# 348
Пази ме, Боже, от псевдоучЕни, от псевдопрогреса сам ще се пазя.

Псевдоучените, особено в областта на генното инженерство в земеделието неистово се мъчат да омаловажат факта на своята абсолютна излишност и непотребност. Никой не ги ще - те се натискат.
Да не забравяме, че със същата цел - да оправдаят своето съществувание - те бълват през 15 години коренно противоположни теории без да им мигне окото.
Веднъж са вредни захарта, маслото, яйцата и биват замествани с измишльотините на учЕните  като аспартам, маргарин и прочее отрови, после се оказват полезни.
За десет години се предписват антибиотици с прием на кисело мляко, после категорично се забранява комбинацията. Веднъж полезен аналгинът и ДДТ.то, после се оказват вредни.

Все учЕни теории.

Пипнешком и слепешком пускат на пазара своите измишльотини, после тайничко си ги прибират, след като са допринесли за пръкването на нови и непознати болести и смърт.

Така е и с ГМО.

След като обърнат земята в пластмасова джунгла, в която всички храни ще имат еднакъв вкус, ще преминат към следващото действие. Защо трябва изобщо да се яде? Ей ви по едно хапче, стерилно и полезно. И съвсем изкуствено. Няма глад, няма проблем. До следващото учЕно хапче.

# 349
Не обръщайте внимание на провокаторите в темата. Много е трудно, но нека ги игнорираме!
Има информация в Интернет достатъчно и на всички езици, за да не разчитаме на прословутите български учени и продажните журналисти!  Peace

# 350
# 351
# 352
Нещо и от мен:

http://www.bnews.bg/article-4956

Цитат
Народът откупува чистата природа със смс-и и картичк

Близо 300 души продължиха протестите срещу промените в Закона за генномодифицираните организми (ЗГМО) въпреки дъжда в София. „Не искам детето ми да се превърне в експериментална мишка за западни компании", заяви преди началото на шествието Силвия Генова, майка на четиригодишно момче.

# 353
  • София
Нещо и от мен:

Цитат

Близо 300 души продължиха протестите срещу промените в Закона за генномодифицираните организми (ЗГМО) въпреки дъжда в София. „Не искам детето ми да се превърне в експериментална мишка за западни компании", заяви преди началото на шествието Силвия Генова, майка на четиригодишно момче.
Не, не бяхме 300 души, а над хиляда!

# 354
  • София
Мда... потърсих я.

Само дето не мога да разбера един основен аргумент във вашата логика - защо си мислите, че Монсанто непременно ще продава отрови, които се консумира от хората? Каква е логическата обосновка за това - какво ще спечелят шефовете с беемветата и мерцедесите, като продават отровите? И ако продават отрови - няма ли да бъдат уличени в това? Не рискуват ли спад в продажбите? Защо други компании като Макдоналдс са толкова внимателни да не бъдат уличени в това, че продават нездравословна храна, а Монсанто да ни трови така смело?

Искаш ли аз да те генно модифицирам теб, а?! Мозъкът ти е промит!

Върви си по мило по драго!  Не разбра ли, че нямаш място тук,?!

Монсанто са много наясно, че генните им семенца не са читави, но с тях правят милярди!

# 355

Да не забравяме, че със същата цел - да оправдаят своето съществувание - те бълват през 15 години коренно противоположни теории без да им мигне окото.
Веднъж са вредни захарта, маслото, яйцата и биват замествани с измишльотините на учЕните  като аспартам, маргарин и прочее отрови, после се оказват полезни.
За десет години се предписват антибиотици с прием на кисело мляко, после категорично се забранява комбинацията. Веднъж полезен аналгинът и ДДТ.то, после се оказват вредни.

Честито! Вие изпълнявате предсказанието на Карл Сейгън, който още през 70-те години казва, че най-сериозният проблем, с който съвременното общество ще се сблъска, е неразбирането на науката и прогреса от съвременния човек.

Бил е прав човекът.

Това за "противоположните" теории е глупост. Това, че Галилео, Нютон и Айнщайн са разработвали теории за гравитацията, не значи, че гравитацията не съществува като феномен. Теориите се аргументират от факти и наблюдения.

Останалото няма да го коментирам.

Цитат
Върви си по мило по драго!  Не разбра ли, че нямаш място тук,?!

Не си ми на образованието, че да ми налагаш цензура, нито на броя прочетени книги.

# 356
Нещо и от мен:

Цитат

Не, не бяхме 300 души, а над хиляда!

хайде да не си кривим душата. И на мен ми се искаше да сме повече, ама... мне. Най-много 300. Което бе по-добре от предния, на 13-ти.

# 357
# 358

Tired Предполагам, че аргументите на Менгеле са били сходни с тези.

# 359
Защо учените винаги са убедени, че някой им дава правото да безчинстват от мое име? И да наричат това прогрес???
Всеки родител има правото да реши с какво да храни детето си.
Но когато някой учен си играе на Господ, и след това изкуствено ми налага творението си, аз ще трябва да купя на детето си нещо, което уж е чисто, на десетократна цена...
Това ако не е геноцид..

Общи условия

Активация на акаунт