Отговори
# 9 165

Тръгнал той да говори за 800млн., когато виждайки, че няма да е преизбран похарчи целия излишък от 8 млрд., лъжейки, че няма криза. Нещастник!!!!!

Без да съм привърженик на БСП - това не е съвсем коректно. Кой е похарчил целия излишък е под въпрос, но по принцип по време на криза държавата трябва да харчи, а не да пести, за да облекчава живота на хората и да създава условия за излизане от кризата. Не е мое прозрение - учи се по история. Ако това наричаш "лъжейки, че няма криза" - права си.

И за какво бяха похарчени, за да ни облекчат, че не ги усетих нещо?

# 9 166
  • софия
Не е тайна. но моят избор не е задължително да бъде твоят избор. Разбираш ли? Wink
Не, не разбирам.  Joy
Де кажете го тоя избор де, от какво се плашите!?
Кой е казал, че трябва да гласуваме по същия начин?! Вие споделете, пък ние ще решим какво да правим като му дойде времето.
А вие не- избор има, ама сами си го открийте, ние нашият не си го казваме щото е пропаганда.
Смешно и детинско е! Или говориш, или мълчиш, какви са тези иди ми дойди ми, като в трета група на детската градина.   Stop
Не се плаша, но не искам. Въпрос на личен избор. Споделяла съм вижданията си. Защо държиш да ти бъде казано име?

Детската градина за възрастни е на Дондуков 1.

# 9 167

Тръгнал той да говори за 800млн., когато виждайки, че няма да е преизбран похарчи целия излишък от 8 млрд., лъжейки, че няма криза. Нещастник!!!!!

Без да съм привърженик на БСП - това не е съвсем коректно. Кой е похарчил целия излишък е под въпрос, но по принцип по време на криза държавата трябва да харчи, а не да пести, за да облекчава живота на хората и да създава условия за излизане от кризата. Не е мое прозрение - учи се по история. Ако това наричаш "лъжейки, че няма криза" - права си.

[Все още имаме действащо правителство,оставката му не е разгледана от парламента,така,че не виждам с каква цел го задаваш този въпрос... newsm78
Защото наистина не ми е ясно възприемат ли се като действащо. Ако се възприемат, ще ми е по-спокойно. Като изключа възможните последствия от провокации и побоища, личното ми притеснение е, че живея в центъра, в София, на пътя на демонстрациите.
Това са наистина големи простотии .
Що не вземеш да го изпльоскаш и да размахаш пръст на всички европейски парламенти що са такиви идиоти и гледат да намаляват раходите.
Най-важно е да се търси път за излизане от кризата като всячески се подпомага бизнеса с цел намаляване на безработицата.
Все едно да останем в къщи с един доход и да не свием разходите си ,а да харчим все едно няма промяна .Свиваш разходите и търсиш увеличение на доходите .

# 9 168
  • 221B Baker Street
Цитат
Защото наистина не ми е ясно възприемат ли се като действащо. Ако се възприемат, ще ми е по-спокойно. Като изключа възможните последствия от провокации и побоища, личното ми притеснение е, че живея в центъра, в София, на пътя на демонстрациите.

Разбира се,че се възприемат като такова... PeaceИмаха заседание на МС до преди малко Peace

# 9 169
  • София
Аз си мисля, дали оставката на кабинета не е поредния ход на Б.Б., за да го молят да остане. Той много обича да го молят.

# 9 170
Земеделските субсидии се разделят на две - едните идват от ЕС, другите - много малка част  - от националния бюджет.
Дянков подаде оставка, защото не е съгласен цялата сума да се извади от националния бюджет сега, а през април да се чака ЕС да възстанови тяхната си част.

Тези субсидии ги получамат всички земеделски производители в ЕС, само дето Кунева договори българските да получават между 1/3 и 1/5 от сумата, която някои други ЕС страни получават.

Кунева, не Борисов.

Дянко по принцип беше против преди да са получени парите да се вземат от бюджета. Притесненията му бяха, че ЕС може да откаже да плати цялата сума заради огромните заеми към Гърция, Испания и Италия.

# 9 171
  • В тъмната гора.
Аз си мисля, дали оставката на кабинета не е поредния ход на Б.Б., за да го молят да остане. Той много обича да го молят.

Че кой не обича...Гейко също обича, ама няма начин да му се случи.

# 9 172
Аз нещо не разбрах,Бойко прие оставката на Дянков,съобщи ,че той няма вътрешна подкрепа в  ГЕРБ,много хора от герберите не могли да отидат при него ,трябвало чрез ББ да става.Сега Дянков пак цъфна,пак ще си е министър.А да ,вчера представиха новия финансов министър,абе каша и половина newsm78

Оставката на Дянков трябваше да се разгледа и да се приеме или не днес в парламента.Имаше предложение за нов министър,което също трябваше да се гледа в парламента.Точно поради тази причина БСП отказа да влезе в залата.Сега с общата оставка на кабинета тази на Дянков отпада за разглеждане...Еййй,ама верно като на малки деца трябва да ви се обяснява... LaughingИ вие протести ще ми вдигате... Joy
Е ама нали ББ го представи  новия и почнаха всички вкупом да плюят Данков.....Коментара ми  беше леко ироничен,както и сега ще коментирам ЦвЦв,който смело слезнал след хората ,обаче тези които те са си ги организирали там да им пляскат и  с патос обясняваше колко велики неща са направили,
Отчаяно се борят да запазят властта.

# 9 173
  • В тъмната гора.
Земеделските субсидии се разделят на две - едните идват от ЕС, другите - много малка част  - от националния бюджет.
Дянков подаде оставка, защото не е съгласен цялата сума да се извади от националния бюджет сега, а през април да се чака ЕС да възстанови тяхната си част.

Тези субсидии ги получамат всички земеделски производители в ЕС, само дето Кунева договори българските да получават между 1/3 и 1/5 от сумата, която някои други ЕС страни получават.

Кунева, не Борисов.

Дянко по принцип беше против преди да са получени парите да се вземат от бюджета. Притесненията му бяха, че ЕС може да откаже да плати цялата сума заради огромните заеми към Гърция, Испания и Италия.

Благодаря за разяснението. Явно Дянков е имал право, но по-добре да не го връщат на този пост.

# 9 174
  • Варна
zvanche Ок, спирам, защото явно няма смисъл.
Приемам, че просто сте изпляскали нещо в ефир и сега не знаете как да го защитите.

Ако аз виждах що- годе читав избор пред България бих го споделила. Най- малкото, защото бих желала повече хора да се замислят върху него. Щом го намирам за добър е логично да предпочета да спечели изборите. Да го крия тайно би ми било последната мисъл.
Ама това е за мен, при вас явно действат други механизми.

# 9 175
По тв 7 сега дават агитката подкрепящи Бойко .  Цветанов ги призовава към въздържане от сблъсъци все едно провокаторите снощи не бяха пратени от тях ! Евтини мутренски похвати от времето кога бях още мома .

# 9 176
  • софия
zvanche Ок, спирам, защото явно няма смисъл.
Приемам, че просто сте изпляскали нещо в ефир и сега не знаете как да го защитите.

Ако аз виждах що- годе читав избор пред България бих го споделила. Най- малкото, защото бих желала повече хора да се замислят върху него. Щом го намирам за добър е логично да предпочета да спечели изборите. Да го крия тайно би ми било последната мисъл.
Ама това е за мен, при вас явно действат други механизми.

Северина, светът не е черно-бял. Не мисля, че има някой, който има идея за спечелване на избори. Следващото правителство ще е коалиционно. Това е.
Доброто за мен, не е било добро за други. Вотът след 2001 го доказва, което за мен не е убеждение. Сега ясно ли ти е, че съм ярко тъмно синя? Това би ли променило твоето мнение и възприятие?
Много мразя да мисля в рамки и да чакам готови решения.

# 9 177
  • 221B Baker Street
Земеделските субсидии се разделят на две - едните идват от ЕС, другите - много малка част  - от националния бюджет.

Кунева, не Борисов.

Точно така,гласувано беше парите да се дадат в края на март и началото на април :peace:25,63 лева на декар от Европа и 10 лева от държавата Peace

# 9 178
Гледах пресконференцията на организаторите.

Трябва много бързо да формират широко гражданско сдружение и да го регистрират в съда, за да могат да се явят на избори. Нашата държава е така устроена, че без регистрация на политическо сружение няма как да станат част от управлението.

Между другото това положение е особено порочно, но е факт. Това е и причината партиите да се ООД-та.

Момчета и момичета, няма как да промените системата отвън, трябва да влезете в нея и от там да започнете. Ако искате ВНС трябва първо на избори да отидете. ГЕРБ нямат мъжеството, те са тумор на настоящата система. За останалите да не говорим.

Варненците да внимават кого оторизират, че машината вади клипове и разни установки, които рушат човешки животи. Не прегръщайте полицията - тя е срещу вас. Тя е сложена там и е инстумент в ръцете на кмета. Областния управител Базитов - знаете го - е за затвора, не за областната управа, и него не прегръщайте - отровен е.

# 9 179
  • В тъмната гора.

Оставката на Дянков трябваше да се разгледа и да се приеме или не днес в парламента.Имаше предложение за нов министър,което също трябваше да се гледа в парламента.Точно поради тази причина БСП отказа да влезе в залата.Сега с общата оставка на кабинета тази на Дянков отпада за разглеждане...Еййй,ама верно като на малки деца трябва да ви се обяснява... LaughingИ вие протести ще ми вдигате... Joy
Е ама нали ББ го прадстави като новия и почнаха всички вкупом да плюят Данков.....Коментара ми  беше леко ироничен,както и сега ще коментирам ЦвЦв,който смело слезнал след хората ,обаче тези които те са си ги организирали там да им пляскат и  с патос обясняваше колко велики неща са направили,
Отчаяно се борят да запазят властта.
[/quote]

Оооо  хайде да замълчиш, те са си ги организирали... ooooh! Ако бях в София и аз щях да ида. За какво да пада правителството, да се обърка повече ситуацията.
Увисват пенсиите, увисват разплащанията, увисват заплати на държавни служители. А сметките за ток ще си ги получаваме пак, както и всички останали сметки, заедно с надутите цени по магазините. Направо досаждаш с тази си привързаност към БСП. Освен подкрепа за кумунистите и обвинения към ББ, нищо съществено и градивно не казваш.

Общи условия

Активация на акаунт