Отговори
# 9 150

Стигнах дотук и спрях: "Според него държавата е с опоскан бюджет, защото се стигна до емитиране на 800 милиона лева нов дълг, на които падежът е август месец, след изборите.

"Действа се на принципа "след нас и потоп", декларира Станишев. "

Не мога да го чета тоя, па мани да му гледам мазната физиономия. Ако съм една болест, ще го уморя бавно и мъчително Close

Тръгнал той да говори за 800млн., когато виждайки, че няма да е преизбран похарчи целия излишък от 8 млрд., лъжейки, че няма криза. Нещастник!!!!!

# 9 151
Аз нещо не разбрах,Бойко прие оставката на Дянков,съобщи ,че той няма вътрешна подкрепа в  ГЕРБ,много хора от герберите не могли да отидат при него ,трябвало чрез ББ да става.Сега Дянков пак цъфна,пак ще си е министър.А да ,вчера представиха новия финансов министър,абе каша и половина newsm78
Е, то вчера и оставка нямаше да подава, и цената на тока щяха да намалят с 8%, и лиценза на ЧЕЗ щяха да отнемат. Пък днес... Mr. Green

# 9 152
  • 221B Baker Street
Аз нещо не разбрах,Бойко прие оставката на Дянков,съобщи ,че той няма вътрешна подкрепа в  ГЕРБ,много хора от герберите не могли да отидат при него ,трябвало чрез ББ да става.Сега Дянков пак цъфна,пак ще си е министър.А да ,вчера представиха новия финансов министър,абе каша и половина newsm78

Оставката на Дянков трябваше да се разгледа и да се приеме или не днес в парламента.Имаше предложение за нов министър,което също трябваше да се гледа в парламента.Точно поради тази причина БСП отказа да влезе в залата.Сега с общата оставка на кабинета тази на Дянков отпада за разглеждане...Еййй,ама верно като на малки деца трябва да ви се обяснява... LaughingИ вие протести ще ми вдигате... Joy

# 9 153
  • Варна
След като отхвърлих тези, останаха само лумпените.
А, не има и читави, но разбирачите в темата не щат да ги кажат. Тайна било, разбираш ли?  Wink

Станишев е бита карта, не го мислете. Само едни пенсионери не са достатъчни да го върнат на власт.

# 9 154
  • В тъмната гора.

И откъде го измисли това?

# 9 155
  • Варна
Е, то вчера и оставка нямаше да подава, и цената на тока щяха да намалят с 8%, и лиценза на ЧЕЗ щяха да отнемат. Пък днес... Mr. Green

Днес е трябвало да гласуват оставката на Дянков, но БСП не са се появили. ББ ги изненада като подаде своята.
Официално Дянков не е бил с приета от парламента  оставка

# 9 156
  • на село
... И продължава да не ми е ясно кой ще пази, кой ще разтървава и кой ще носи отговорността. Имаме ли министър на вътрешните работи? Или вече не се чувства отговорен?

Спокойно, вече сме го минали това със служебния кабинет. Системата продължава да работи, с министър и без министър - има достатъчно други началници в МВР и другите служби, които трябва да си изпълняват задълженията.

# 9 157
А, не има и читави, но разбирачите в темата не щат да ги кажат. Тайна било, разбираш ли?  Wink

Не е тайна.Просто за вас някой лумпен за мен може би не е такъв.Не можете да очаквате тук да се казва кой за кого ще гласува ей така, преди да са установени кандидатите.

# 9 158
  • 221B Baker Street
Сега и група, и протест в подкрепа на ББ.
Е сега, ако не се сбият с тези протести, против и за.

Eй това в момента е най-непосредствената опасност, която може да прерасне в неясно какво. И продължава да не ми е ясно кой ще пази, кой ще разтървава и кой ще носи отговорността. Имаме ли министър на вътрешните работи? Или вече не се чувства отговорен?

Все още имаме действащо правителство,оставката му не е разгледана от парламента,така,че не виждам с каква цел го задаваш този въпрос... newsm78

# 9 159
  • софия

Станишев е бита карта, не го мислете. Само едни пенсионери не са достатъчни да го върнат на власт.
Не е тайна. но моят избор не е задължително да бъде твоят избор. Разбираш ли? Wink

# 9 160
  • В тъмната гора.
Ето протест на 14.01.2009 година. Управлението на Станишев...Ето така се справя той с протестите...

http://www.youtube.com/watch?v=Xu4y3VFzsFs

# 9 161
  • Beyond the Frontiers
Мен не ме вълнува, че всички са крали. По света също крадат.
Други неща гледам аз. Grinning

По света крадат 10%, 90% влагат в държавата си. При нас крадат 150%  Crazy
К'во гледаш? Колко начетено говори ли?

А 30% е процента на нашите хора. Искаш да строиш магистралка с европейски пари - 30% на нашите хора и си готов.

# 9 162

Тръгнал той да говори за 800млн., когато виждайки, че няма да е преизбран похарчи целия излишък от 8 млрд., лъжейки, че няма криза. Нещастник!!!!!

Без да съм привърженик на БСП - това не е съвсем коректно. Кой е похарчил целия излишък е под въпрос, но по принцип по време на криза държавата трябва да харчи, а не да пести, за да облекчава живота на хората и да създава условия за излизане от кризата. Не е мое прозрение - учи се по история. Ако това наричаш "лъжейки, че няма криза" - права си.

[Все още имаме действащо правителство,оставката му не е разгледана от парламента,така,че не виждам с каква цел го задаваш този въпрос... newsm78
Защото наистина не ми е ясно възприемат ли се като действащо. Ако се възприемат, ще ми е по-спокойно. Като изключа възможните последствия от провокации и побоища, личното ми притеснение е, че живея в центъра, в София, на пътя на демонстрациите.

# 9 163
Едно от предложенията от протестиращите е мажоритарен вот

# 9 164
  • Варна
Не е тайна. но моят избор не е задължително да бъде твоят избор. Разбираш ли? Wink
Не, не разбирам.  Joy
Де кажете го тоя избор де, от какво се плашите!?
Кой е казал, че трябва да гласуваме по същия начин?! Вие споделете, пък ние ще решим какво да правим като му дойде времето.
А вие не- избор има, ама сами си го открийте, ние нашият не си го казваме щото е пропаганда.
Смешно и детинско е! Или говориш, или мълчиш, какви са тези иди ми дойди ми, като в трета група на детската градина.   Stop

Общи условия

Активация на акаунт