Не ми се побират в устата...

• 26 458
  • 411
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Култова е тая.
Ако някой знае кой я роди, да каже, моля!

# 286
  • София - град
шпация  - така викат някои хора на space копчето

ти откри ли вече топлата вода или ти е нужно още малко време?

А ти защо се държиш толкова тъпо, не мислиш ли  че е моя работа дали съм открила топлата вода или още се къпя с ледена?

# 287
Гъз
мензис
сера
ма

# 288
Много се дразня някой като каже на "google" гугле ooooh!

# 289
  • София
шпация  - така викат някои хора на space копчето

ти откри ли вече топлата вода или ти е нужно още малко време?

А ти защо се държиш толкова тъпо, не мислиш ли  че е моя работа дали съм открила топлата вода или още се къпя с ледена?

а, явно ще трябва да превеждам какво съм ти казала. казах ти, че си необразована. сега, надявам се, да е по-ясно.

# 290
  • София - град
И да съм необразована това не мисля, че е твоя работа  Peace

# 291
"омбудсман" - въздух не ми достига, докато я изговоря.

# 292
Това заяждане на каква основа е?  Stop Или е просто за спорта, ако някой го дразни една дума (та дори да не знае произхода й) ще го хапем ли - при положение, че темата е точно за това? И да не казвам колко е глупаво да наречеш някой необразован, след като пишеш малка буква след точка...

# 293
  • Пловдив
Навремето имах една позната от Карлово.Вместо презерватив казваше "капут" еййй вбесявах се. Mr. Green

# 294
Има... ще напиша обаче ето тази... "абсолютно"... като я чуя използвана като потвърждение и то няколко последователни пъти в един разговор и...  Crazy

# 295
"него ден" - знам, че в някои райони на България това се води за правилен език, ама...
Вече го виждам и в книги. Хора, които не знаят правилен български, започнаха и да превеждат. Бррр.

# 296
Ахам, това "него ден", много си го харесва преводачката на български на Орхан Памук. В "Музей на невинността" почти на всяка страници го срещах. Родната ми майка, която първа ме научи на четмо и писмо също много го обича този "него ден", не знам как да я отуча.

# 297
Да допълня, че ме дразнят ужасно много "моя", "мойта", когато се отнасят за синоним на съпруг, съпруга, дете.

# 298
Мен пък "милото" не ме кефи, особено излязло от устата на някой, който уж го раздава по-серт или просто не се държи мило. Може би защото си представям, че с такъв човек може да живее само някой подобен на него вампир.

# 299
Втриса ме от малка от думата "кусам"  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт