Не ми се побират в устата...

• 26 598
  • 411
  •   1
Отговори
# 300
  • София
фешънче
тестЯно, вместо тестено
мацка, пичка
"отивам на Варна", вместо "отивам във Варна"
въйлек, въй
маза, джамец
+ всякакви псувни, вулгарни изрази и цинизми

# 301
От тези, които все пак могат да се пишат/изговарят, но не ми се побират в устата са "тургам", "кусам" и "гънчи".

# 302
  • забравих си мисълта...
Raffaella Sanzio, какво означава "гънчи"? А другите две думи и аз не ги понасям.

# 303
Raffaella Sanzio, какво означава "гънчи"? А другите две думи и аз не ги понасям.

Да гушкаш някого или нещо. Пак го знам от добричкото си гадже  Mr. Green Супер смешна дума ми беше и още е... Crazy

# 304
Много се дразня някой като каже на "google" гугле ooooh!

Малко офтопик, но има и по-колоритно название - Гъгъл. С приятеля ми загинахме от смях, когато чухме и това прекрасно съвсем автентично произношение Mr. Green

# 305
Да прегърнеш.

# 306
Много са!Напр.: назаде,отпреде,нянки, и всички вулгаризми.

# 307
Израза " Ко стаа, копеле? " Sick Не знам защо много се дразня и когато някой каже джам вместо прозорец...

# 308
Да прегърнеш.

О, благодаря ви. Какъв мил спомен ми изплува само. Едната ми баба така ме подканяше, като искаше да я гушна: "Гънчи, гънчи баба".

# 309
цуни, цуни-гуни и др. подобни "глезотийки"

гурли или гурели - чувала съм го и в двата варианта

цифка

също сутляж - не знам защо ме дразни, знам го просто като мляко с ориз. Това "сутляж", като го кажеш няколко пъти и направо започвам да се пързалям. Някак разтичащо се ми звучи!

О, сещам се и за други, но и тези като написах - се погнусих!

# 310
СутляШ наистина звучи лигаво  Laughing
Сега прочетох умалително на рокля- роклЕ   Crazy Ей това не мога да го изрека.

# 311
Извинявам се  Embarassed, аз наистина не зная как точно се пише. По принцип се оглеждам за правописа си.  Rolling Eyes
Дори, не се и замислих - толкова ми е гадничка тази дума.

И за да не е спам - какво ще кажете за чеп. Ох, написах го! Много гадно звучи! А и гледам, сега след като го написах, че и гадно изглежда!

# 312
гурли или гурели - чувала съм го и в двата варианта

А коя дума е алтернативата за гурел - секрет от очите? Иначе да, гаднички са тези думи, дори само написани  Sick Mr. Green

# 313
Няма алтернатива - гурел си е гурел. Просто вЕрно си е гадна дума.  Sick Едва ли някой го нарича секрет от очите или засъхнала коричка на очите! Това звучи много медицинско!

Може би ако се прави класация, ще е на второ място след мензис!

# 314
Гадни думи са ми:
аджаба,мъзга и когато някой мъж  нарече жена с  думата "п"ка.

Общи условия

Активация на акаунт