90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №78

• 30 046
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
охаааа!много благодаря че както ми стърже.....

# 466
  • Бургас
Моля ви с екажете ми кака ядете елдата че да става за ядене

# 467
Елда не ям, ако ще да ме застрелят.Иначе скоро майка ми прави булгур с гъби и беше много вкусно.За пръв път ям.Някой въглехидратен ден ще го повторя. newsm78

# 468
Миленка, благодаря за плодовете, няма да откажа и на кафенцето  Hug Hug Hug

# 469
аз пак да питам абе някой утре няма ли воден .....?аз си мислех че има  ама вие много се криете !
за елдата знам че някой правят супа с нея а аз само като кус кус съм е правила със сиренце ама  не ми харесва

# 470
Моля ви с екажете ми кака ядете елдата че да става за ядене
Ето сайт http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=347203.90

# 471
олеле какъв  е този линк,какви вкусотии има там ,направо ми изтекоха лигите

# 472
Стелллл, това е линка за рецептите на 90дневната Simple Smile

# 473
Аз изпих един чай мента , въпреки,че не обичам чай.Вярно е,че сега не ми се яде толкова,позалъгах глада ,след малко ще изям няколко ореха.До момента съм на два банана и един портокал.

# 474
да се отчета за вчера:
  закуска- кафе
  обяд - 14.30 - 3 яйца по панагюрски
  вечеря- 2 портокала
 днес:
закуска- кафе и портокал
обяд- портокал
вечеря- ориз със гъби

# 475
здравейте момичета,аз от днес реших да започна този режим:) и искам да попитам в белтъчния ден след изпиване на пилешкия бульон пак ли трябва да минат 4 часа до вечерята или се броят от последното ядене?Благодаря Ви предварително....

# 476
vesito - добро ч е не го знаех досега че съвсем нямаше да съм режимна,като им гледам снимките,леле....
отчет за днес до тук 7.30ч.чай с мед ;
12.20 4 мандарини
14.00 - шепа бадеми
до тук бивам ама голям глад ме гони ,да видим довечера ,че както си имам едно малко петленце в къщи,как ще рупам ябълките  а гостите ще си лапат месце и.... ама смятам че ще ударжа сега ще се заредя с  банани ,щото иначе няма как....

# 477
vilina _choleva -  welcome и успех

# 478
Миленка, благодаря за плодовете на време.И на мен много ми стърже днес и ми се вие свят. а съм изпила почти 2 литра вода.Може би защото прегреших. Embarassed
Добре дошли на новите!
Вилина, пилешкия бульон в белтъчния ден се пие веднага след ядене/повечето момичета не пият/и се чакат поне 4 часа.

# 479
  • България
да се отчета за вчера:
  закуска- кафе
  обяд - 14.30 - 3 яйца по панагюрски
  вечеря- 2 портокала
 днес:
закуска- кафе и портокал
обяд- портокал
вечеря- ориз със гъби

meri нещо не ми се връзват нещата при теб.на белтъчини ли си била вчера?защо портокали на вечеря/вчера/ и на обяд/днес/???
обяда и вечерятя трябва да са еднакви.ако не задължително от позволената група за деня. Hug
гале не направих тиганици-само с малката съм,а тя отказва да ги яде.на пица е-нови традиции Hug Hug Hugаз съм на ориз,трябваше да ги изхвърля направо от тигана...
Цитат на: vilina _choleva link=topic=467877.msg14020520#msg14020520
date=1265117967
здравейте момичета,аз от днес реших да започна този режимSimple Smile и искам да попитам в белтъчния ден след изпиване на пилешкия бульон пак ли трябва да минат 4 часа до вечерята или се броят от последното ядене?Благодаря Ви предварително....
добре дошла. Hugнезнам,аз не пия-другите ще кажат.
миленка плодовете изглеждат супер-хапват ми се след ориза,но ще взема 1-2сушени сливи само Hug
харизанка мн лелииииииии  Laughing Laughing Laughing празнуват днес Hug да им е честит празника!
гале на плодове си днес-ако не се лъжа-хапни и зеленчуци и пак плодове-кръвното сигурно ти пада.фурмите са сладки и бананите-помагат. Hug

Общи условия

Активация на акаунт