90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №78

• 30 046
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
Благодаря Ви за топлото посрещане и бързите отговори newsm51 за Стел и Галина74 Simple Smile

# 481
да се отчета за вчера:
  закуска- кафе
  обяд - 14.30 - 3 яйца по панагюрски
  вечеря- 2 портокала
 днес:
закуска- кафе и портокал
обяд- портокал
вечеря- ориз със гъби

Много глад -много чудо, да не започне организма ти да трупа запаси ,защо заместваш цяло ядене с плодове ? newsm78,не мисля,че така е добре ,по-добре си хапвай и на обяд и вечеря , а плодовете са за закуска.

Аз до сега съм на 2 ябълки в 11,30 и 15,00 2 портокала и вече 2-ро кафе  и приготвям едни пил.дропчета със лук,гъби и топено сиренце за домочадието, евентуално и за утрешния пир  Mr. Green.

Миленче, мерси за плодовете,има нужда.

Ей кой днес са на водица или плодов 29-ти ден имаше поне 3 моми.

# 482
Роси, благодаря ще опитам.

# 483
Ей кой днес са на водица или плодов 29-ти ден имаше поне 3 моми

аз съм утре,и май съм сама ,и аз си мислех че има повече фиданки ама никой се не обажда.... newsm78

# 484
стел, моя воден мина но ще те подкрепям утре!Обещавам! Hug

# 485
галина 74  - твоя кога беше ,вчера ли ...???? smile3525
много ти благодаря  bouquet

# 486
на 29,01 беше. и въобще не е толкова тежък колкото си мислиш.най- важното е да се настроиш, че няма да ядеш през този ден.Ще пиеш и чай.Аз пих и кафе но без нищо.Успех утре.

# 487
 Стел и аз ще ти удрям по едно рамо Hug . Не се притеснявай толкова от водния ден не е кой знае какво. Извинявам се пак, че ви шашнах с резултата от вчера (знаех си че не трябваше да се тегля вечерта). Днес всичко е наред запази се резултата от водния ден -1кг. newsm44 Определено водният ден дава резултат.

# 488
  • Варна
Моля мамите които вече са приключили диетата да споделят дали са запазили килограмите си в по дългосрочен план.

# 489
Хоп троп и аз пак тук  Mr. Green
Здравейте момичета  wavey
направих един, непълен   Embarassed цикъл на режимчето, и посвалих 7-8 килограма, убедих че действа страхотно и сега отново се вливам в редиците  да сваля и останалите килограми Grinning
didora аз лично успях да сваля запазените килограми, кг въпреки всичкото ядене по празниците и без да се ограничавам   Peace
Хубав ден момичета   bouquet

# 490
Мислех че само аз днес съм на плодов, но не съм сама milena80.  Hug Незнам днес какво ми става, но съм много гладна, а ядките си ги забравих в къщи, само шоколада ми е в чантата ( нося си го с мен това малкото да не го докопа, че какъв е натурален няма да ми спи 2 дни ). Още 10 минути и почвам да се наливам с вода.

не сте сами, и аз съм с вас newsm35 newsm35 newsm35
и аз съм с вас , немога да пиша редовно , но съм режимна,сега отивам да чета
стел успе утре на водния ден ,аз също бях на 29 .01 ,но ядох салатка от зеле морков, не съм се теглила, така съм се поддула ,не ми се яде днес и съм на плодове , благодаря за кафенцето и за плодовете
имам един въпрос по колко кафета и чай  пиете , какъв чай и правите ли някаква пауза между чая и кафето ?

Последна редакция: вт, 02 фев 2010, 16:56 от valen_tina

# 491
значи сте го карали само на вода?нали някой казват че го карат втори плодов?
смятам да се пробвам на вода а пък до където го изкарам

# 492
още веднъж благодаря за подкрепата

# 493
  • Бургас
didora миналата год. по това време правих режима и си запазих кг., по новог.празници качих малко. Сега съм пак тук че искам да посваля още.
стел не си сама, цялата тема сме с теб да те подкрепяме  Hug Аз го правих втори плодов на прясно изцеден сок и едно киви на обед.

valen_tina кафе пия сутрин и следобед. Чая го почвам след кафето и го спирам 30 мин. преди храненето, чая е мента, липа, зелен...3 чаши по 300мл. ми е мин. доза  Grinning то чиста вода май малко пия.

# 494
Аз приключих с вечерята.Мисля да не ям след 18ч.Поне това, ако спазвам ще е ок.Та да се отчета-сирене, зелева салата и бяло пилешко месо, не повече от 50гр.Не исках да смесвам белтъците, но ще гледам да си го спазя при следващия белтъчен. И докато си легна ще се наливам с вода, че досега съм на 0,5л. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт