90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №78

• 30 046
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
исках само да отбележа------1 ден само не бях във форумчето ни и вие нова тема и колко новички има ???!!!!!!
леле  страшни сте немога да ви изчета  newsm10
харизанче ти от кога почваш от понеделник ли???ами  то май които е бил в този форум отказване няма... rotfImbo
ама много сме магнетични бе smile3521
 wavey welcome coolcool за всички новички и много успехиии
 moresmile moresmile moresmile yesyes yesyes  Hands Clap Hands Clap smile3501 МНОГО СМЕ СИЛНИ СМЕ!!!!
успехи и много мимнусчета и аз да се запиша  с минусче , че вече  то направо #Cussing out

# 61
Добро утро момичета! Гаргамелче, мерси за  кафенцето! Тали, благодарности и на теб за закуската! Аз днес май само това ще си хрупам. Има ли други плодчета? Къде сте? Принцеса успех с водичката  smile3549 , стискам ти палци newsm10.

# 62
Добро утро! Аз за втори път отбелязвам плюс след плодов ден, как става тоя номер, не знам  Sad
bibeto, мерси, и ти се стягай за водния Simple Smile
Пети, Веси днес трябва да дадем всичко от себе си, успех Simple Smile
А аз отивам да закусвам ... вода  Laughing

# 63
Принцеса и аз последните два плодови дни качвам по стотина грама. Нещо става, но какво не знам. newsm78

# 64
  • Бургас
Добро утро,ранобудни пиленца,
След вчерашния белтъчен,съм отново - 0,300 гр.Днес са ми варивата.Имам пак едно питане-може ли да се яде кисело зеле-в смисъл да си направя кисело зеле с ориз или с боб.Благодаря предварително.
Лек и усмихнат ден от мен.

# 65
След вчерашния белтъчен,съм отново - 0,300 гр.Днес са ми варивата.Имам пак едно питане-може ли да се яде кисело зеле-в смисъл да си направя кисело зеле с ориз или с боб.Благодаря предварително.
Ако е без месо може разбира се.

# 66
Добро утро, момичета  Simple Smile
Лелеее, колко сме бързи, за няколко дена цяла тема изписваме  smile3501
Добре дошли на новите, успех на водните днес и много минуси на всички в новата тема  Hug Hug Hug
Гаргамелче, Тали - благодаря за кафенцето и закуската  Hug Hug
Хубав и минусов уикенд на всички!!!

# 67
  • Бургас
Ако е без месо може разбира се.

Без месо,да.Нали ми е ден за варива-никакво месо.Благодаря и аз за кафенцето и закуската.

# 68
bibeto, успокоих се, ама толкова мъчение след тези плодови и накрая нищо Sad Ако и след днес е така ще съм крайно разочарована  Confused

# 69
  • Бургас
marietka_81 киселото зеле не е много за препоръчване, солено е и може да задържаш от него.
valen_tina не си в прегрешение. Повечето от старите фиданки правиха вместо воден втори плодов. И пак имаха отлични резултати.
Принцесса да не би да хапваш малко в плодовия  Thinking  Организма стопира или забавя свалянето при малко ядене, пази си своето  Mr. Green затова и се препоръчва втори плодов.
Закусих прясно изцеден портокал. Сега ще си сваря и чайче. А трябва и да готвя  Close  Навъртях и 40 мин. вело.

# 70
Принцеса, аз затова си смених лентичката. Писна ми да чакам да сваля цял килограм, че тогава да я променя. Все пак по-добре действа когато се вижда разликата, макар и малка.

# 71
  • София
Добро утро и от мен  Hug
Успех на водните днес, а на всички останали много минусчета.

ifelinda и аз пия ясмин, но на мен ми влияят обратно - нямам никакъв апетит ( което е добре засега  Joy ). Когато започнеш да виждаш резултатите ще се радваш, че ядеш по-малко. А и се свиква, след първата 4-ка няма да ги усещаш толкова, защото корема се свива. Не е трудно - УСПЕХ!

decode заповядай в нашето голямо семейство. Тук определено ще получиш много покрепа. Аз днес съм на белтъчини  и смятам да си приготвя едно омлетче Wink

Успех на всички!

# 72
decode-аз съм белтъчна днес .Готвя телешко със зеленчуци.Не знам само как ще издържа,че ще ходя да гледам кукерите,а на центъра ухае страхотно на скара и май ще хапна едно кюфте.Каня всички ви на фестивала много е хубаво ,аз много обичам да гледам кукери,радвам се ,че нашият град е домакин на  такъв фестивал.

# 73
Веси, наистина хапвам малко в плодовия  Crossing Arms Няма да го правя повече
bibeto, аз при всеки регистриран, макар и малък минус си променям лентичката, действа ми супер стимулиращо.

# 74
Здравейте момичета Hug.След дълго лутане между режимите,реших да акостирам при вас,надявам се,че приемате нови попълнения HugРежима ми хареса,защото не забранява въглехидратите, аз доскоро бях на Дюкан,а там са почти изключени.Липсата на плодове, не ми се отразява добре на организма, и затова реших да се насоча към този режим.В понеделник мисля да започна - с белтъчен ден нали така.В момента изчитам някои от старите теми и намирам доста полезни неща.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт