90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №78

• 30 046
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
 welcome добре дошла !!!успех

# 76
Здравейте момичета Hug.След дълго лутане между режимите,реших да акостирам при вас,надявам се,че приемате нови попълнения HugРежима ми хареса,защото не забранява въглехидратите, аз доскоро бях на Дюкан,а там са почти изключени.Липсата на плодове, не ми се отразява добре на организма, и затова реших да се насоча към този режим.В понеделник мисля да започна - с белтъчен ден нали така.В момента изчитам някои от старите теми и намирам доста полезни неща.  bouquet
Ще те чакаме Hug. Много сме за белтъчен понеделник. Тук се подкрепяме много. newsm10

# 77

Добро утро!Да почерпя, че ставам на 36.
Днес ще се поглезя и заради рождения ден и заради вчерашния воден.
Връщам се да ви чета.
Лек и минусов на всички фиданки сладуранки Hug

# 78
Галина 74 ,  честит рожден ден бъди здрава и щастлива и много издържлива (има още от режимчето). smile3525 newsm59 smile3510
Благодарности за почерпката ще си я запазя за сряда.

# 79
ГАЛЧЕ  newsm59  Gift newsm67
ДА си жива и здрава и много успехи във всичко!!!

# 80
привет,днес се чуствам мн добре,закусих ябълка,пих едно кафенце,направих си ориз със зелнчуци,мисля и салата с краставици и копър за обяд и изчезвам да пазаря продукти за режима,засега съм си поставила цел да сваля 6кг да видим
после пак ще ви видя

# 81
Здравейте, леле само колко много сте изписали!
Галина 74 много здраве,щастие,късмет и любов!
Харизанова,този път никакво мърдане!
Принцеса,успех водния!
   welcomeна новодошлите.
за протокола,вчера успешен белтъчен ден,днес- на варива.
Отивам да се срещна с Б.Б

наказала съм кантара и съм решила да се меря след водните дни,т.е само три пъти  newsm59

# 82
Здравейте момичета !  Hug Hug Добре дошли на новите welcome След вчерашното ми прегрешение г-н Кантарев ме зарадва с + 400 грама  ooooh! Днес съм белтъчна ;] .. Заедно с 1А  Laughing сега отивам да пия едно лимонче .. и ще обядвам към 2  Simple Smile още незнам с какво ..
П.С Галинче - Честит Рожден Ден мила !  Hug Много здраве, щастие, късмет, любов и успех във всички начинания  Hug Hug Heart Eyes

# 83
  • Бургас
Галинка Много щастиe, любов, късмет и най-вече здраве.  cheers

Обядвах, тоест пих чайче и малко порт.фреш.

# 84
  • на малък остров в океана
Галина, честит празник! Много здраве, щастие и любов!

GaBiNcEt0oy, 1 а днес са на воден ден Wink

Зарибихте ме и мен с тая бъркана пица. Направих половин доза, пече се вече, дано да става за ядене, че нищо друго нямам под ръка подходящо.

Креми7, щом са само 6, брой се за отслабнала. Аз свалих 6 кг. само за месец.

# 85
  • София
Имам въпрос:

какво става ако свалим килограмите, които искаме много по-рано от 90-тия ден, например към 40-60 ден?

Не че съм ги свалила, но ми е интересно - прекъсва ли се диетата или се продължава?

# 86
Здравейте и от мен този път много рядко влизам но сега съм по заета с това бебе-куче vanessa-princessa диетата продължава да края дори и да си ги свалила аз миналия път също зададох този въпрос  newsm78 и Ели една от вещите фиданки ми каза така продължаваш до края.Ако не искаш да сваляш след това което си решила да свалиш според мен може да прегрешаваш от време -на време. Лек и отслабващ ден .Галина честит празник  smile3525

# 87
Гале, честит рожден ден и от мен!Много здраве, щастие и всичко, каквото си пожелаеш!И не на последно място да си доволна от резултата в края на режима. newsm59 newsm67 newsm38 Gift newsm51

# 88
  • на малък остров в океана
Мда, кара се докрай. На мен последния ден ми е 4 април - плодов ден. А за всички други е Великден!  ooooh! Аз козунаци и яйца мога да пропусна, но под носа ми да ядат  агнешко, а аз да хрупам ябълки май няма да стане. И май ще приключа диетата един ден по-рано. newsm78 Не мисля че ще е кой знае какъв проблем, нали. Wink

# 89
Честит Рожден Ден Гале! Да Си Жива И Здрава! Прекрасна Майка На Две Принцеси И Любяща Съпруга!!!

Добре дошли на новите мотивирани фиданка!!! Много минусчета и малко прегрешения!

Днес съм на бобови и варива и си направих картофките на Пети и ми харесаха много,който не е пробвал да си ги направи. Аз малко попрекалих със зехтина ми се стори добавих си и салата от печени чушки. Довечера пак същото,но 1/2 от порцията на обяд.

Хубав и минусов ден на всички! И аз ще пробвам бърканата пица някой ден Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт