90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №78

• 30 046
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Ujasia и аз вече незнам  Laughing като започнахме диетата аз , Принцесса , Харизанова и Милена80 се нарекохме  1а  Laughing ама аз почнах наново както и Харизанчето и Миленка .. и май си права .. вече минавам към 1б  Laughing

# 91
Здравейте сладуранки Hug
Много пишете, много-видях  много хубави резултати, браво Hug Не се притеснявайте от подредбата на луната, земята и марс. Аз пък си мисля, че от това може да е в помощ на нас отслабващите. пожелавам ви страхотни минуси Hug
mima1976I аз съм добре, наблюдавам ви и спазвам принципите на системата -60. Начина на хранене е подобен. Просто не е така разделено по дни. От 90 дневната имам много добри навици, които са ми в помощ. Дано размърдам този кантар, че последните 3 седмици замръзна на едно положение. Все се надявам след днешното пълнолуние нещата да се оправят.
Гале, честит рожден ден-да си жива, здрава, щастлива и безкрайно обичана и уважавана майка и съпруга Hug

# 92
Благодаря за хубавите пожелания, момичета!
Мда, кара се докрай. На мен последния ден ми е 4 април - плодов ден. А за всички други е Великден!  ooooh! Аз козунаци и яйца мога да пропусна, но под носа ми да ядат  агнешко, а аз да хрупам ябълки май няма да стане. И май ще приключа диетата един ден по-рано. newsm78 Не мисля че ще е кой знае какъв проблем, нали. Wink
Не мисля че ще е фатално ако прекратих 1 ден по рано.Но да стигнем до там.Аз приключвам на 1 април като на шега. Laughing
Много минуси на всички сладуранки.

# 93
Здравейте и от мен.
Току що си хапнах плодовата салата за обед  и реших да ви изчета, че пак сте пислаи с голяма скорост. днес съм на плодове заедно с теб bibeto
Успех на всички във водния ден днес и дано утре кантарът да ви покаже едни големи минуси. И най-важното след него да продължите да сваляте с темповете на Принцеса

Честити рожден ден Гале, много здраве, любов, късмет и да постигнеш формата, в която се чувстваш най-добре.

Аз вчера вечерта направих бърканата пица. Супер вкусна стана. Не сложих яйце, но бодавих малко зехтинче. Половинката много я хареса и малката също яде. И не предполагах, че толкова лесно и бързо става и няма какво да се обърка. А вие слагате ли мая? Аз сложих както си пише. МИсля редовно да я правя във въглехидратния. Проблема е, че я правя за вечеря когато и половинката е в къщи. вчера  размених на обед ядох сладко, а вечерта соленото. ДАли е много фатално  newsm78 Преполагам, че не е много хубаво, ама не мога на обед да изям толкова пица.  #Crazy

janeta* радвам се, че се разписа. Надявам се да можеш скоро да се охвалиш с много минуси.
Хайде отивам да поизчистя докато спинка малката, може и да поскачам, ако остане време

# 94
Олеле стърже...........  #Cussing out Плодовите дни ги издържах  по-леко с поглед към утрешния (белтъчен) ден, но днес няма утре има само водаааааааааа!  Banghead smile3537

# 95
ujasia ти днес на какво си ?ако последния ти е на 4.04значи вървим заедно??/ама то дотогава..... smile3514
момичета къде е тази пица бъркана аз защо не мога да я намеря newsm78.
аз от сега се настройвам за водния  на 3.02 ама май ще е втори плодов Embarassed
минусчетаааа на всички

# 96
стел рецептата за бърканата пица е в готварския. Пицата става много бързо и лесно Peace
Петка аз също я правя бърканата пица както е в рецептата. И аз да ти кажа когато правех 90 дневната на обяд във въглехидратния ден ядех сладко, а вечер солено. Не мисля, че е проблем Peace

# 97
благодаря ти!докато  я намеря ?

# 98
Бибето, водния ден въобще не е толкова тежък. Hug
Лек воден на тези които водуват днес. Hug
благодаря за пожеланията. Hug

# 99
стел не разбрах дали си намерила рецептата и за това ти намерих линк към темата. Ето заповядай: Домашна/бъркана пица

# 100
   Лелееее, много пишете бре.Аз чак сега смогнах да ви прочета.Сутринта бяхме на покупки и пропуснах плода за закуска.Незнам много ли е грешно?Просто от бързане забравих.На обяд и аз като Тали бъркана пица, невероятна е.Вечеря същото но наполовина и редче черен шоколад.

Сутринта имах и малък минус, но ми дойде днес...та няма и да го броя въобще.Следващо теглене ще е след цикъл.

Принцеске, явно вода си задържала.Ще се махне плюсчето.Сега видях че ядеш малко в плодовия, според мен не бива да се гладува и то никак!Следващият път не гладувай.

Нони, ако не се бъркам сме се засичали и в Точковата тема.Добре дошла и успех Peace

И аз съм на белтъчен понеделник Mr. Green
 Гале, честит празник миличка!Желая ти много здраве, любов и щастие!  
 Бърканата пица и аз си я правя по оригиналната рецепта, но само със зеленчуци Hug

# 101
Гале, честит рожден ден!!!   bdbaloni
Да си здрава, щастлива и да постигнеш без много усилия желаната фигура  Hug  bouquet Hug

# 102
намерих рецептата жанетка благодаря ти!!!!

# 103
Да добавя само за протокола, че аз днес съм на белтъчини и за обяд си спретнах едно омлетче, за вечеря мисля да е същото Simple Smile

# 104
Галка,честит рожден ден.Бъди много здрава и щастлива,твоите желания  са моите пожелания Hug
Аз да ви кажа малко прегреших,но както ви казах ходих на кукери,децата поискаха понички и аз не се удържах и метнах една.Ама те така ухаеха.....

Общи условия

Активация на акаунт