90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №78

• 30 046
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
sisi_8227, аз знам, че не е правилно да гладувам, но още нямам навика да приготвям менюто от предишния ден. Като се прибера от работа нямам нищо готово и заменам с плодове. Днес за първи път се подготвих за утре и няма да гладувам Laughing

# 496
  • София
Въпросче: кога може да се яде горчица?

Аз като се замисля май във всички дни, без плодовия, съм я консумирала ...  newsm78

# 497
  • Варна-София
vanessa-princessa мисля че и аз като теб съм я консумиралавъв всякякви дни изключвамеплодовия Simple Smile но по съвсеммалко и не всеки път, не мисля че ми се е отразила лошо  Rolling Eyes

стел, стискам ти палци утре, аз съм след теб Simple Smile на 4.02 ще успееш newsm10, аз малко се почудих какво да правя но ще изкарам водния, и ако има страшен плюс в последствие, другите водни ще са плодови Simple Smile

Добре дошли на новичките, тук е весело и има резултатииии  smile3521

айде чао за сега, отивам да изиграя 1,2 хора и 4,5 ръченици  newsm44

# 498
Мацки, аз даже поспортувах Simple Smile

Добре дошли, нови момичета. Тука е супер готино и всички много се пдокрепяме.

Бибе, мнооооого се радвам, че си задържала -1 от водния! Явно лично в моя организъм е проблема.  Hug
Веси,Поля от слънчогледи, ще ви послушам и ще хапна малко на вечеря, няма да е без хич (нищо, ще прекалих с обяда).
Харизанче, сещам се аз на кого е посветена "От икебана дървесата ги боли", която не отдавна ни показа - явно е химн на всички лели Гошковци Simple Smile

# 499
Принцесска, единият е откровена леля Гошо.Казал си го е на сайта, така че нямаме и грам повод за съмнение.Мен лелите не ми пречат. Laughing

# 500
Харизанка, по-къдравия или по-дългокосия е  Laughing

vanessa-princessa, в горчицата има захар, така че внимавай с употребата 

стел, стискаме палци за утре. Моя съвет е да хапнеш едно плодче към обяд да има какво да ти мели организма, защото после тръгва да се запасява.

# 501
Въпросчееее-има ли ограничения в количествата храна, които се приемат за обяд и за вечеря.Ясно, че за вечеря е наполовина,но ако на обяд примерно изям 1 кг. храна примерно казвам, то на вечеря трябва да е  половин кг.или хайде нещо по-нормално като пример-400 гр. на обяд и 200 на вечеря.Кое е по-важно да се спазват количествата или в този ден да не се хапва друга храна освен определената - дано ме разбра някой Mr. GreenВъпросът ми изниква от менютата на някои момичета, които за мен са си жив глад.Та затова питам де. Hug

# 502
Принцесска, късокосместия е леля. Joy

# 503
   Привет, момичета!Много се затъжих за вас..но какво да се прави губя се по кафетата и в подфорум На пазар Mr. Green

Днес съм на варива.Обядвах леща, но много ме заболя корема.Салата не ми се ядеше.Вечерята е бързи чеснови картофки на микровълнова и зелава салатка с домат.Днес си наруших правилото да обядвам и вечерям едно и също ooooh!

Браво на всички издържали водния ден!Успех на всички на които им предстои! Hug

Добре дошли на новите момичета и успех!

Сега ви оставям да поиграя с детенце и после ще си гледам филма Crossing Arms Laughing

Оооо, щях да забравя!Ужасия, браво момиче!Страхотен резултат си постигнала!Бъди все така постоянна Hug  bouquet

# 504
  • България
стел правила съм 2 плодови дни едно след друго.воден ден не съм.първия ден свалих -1кг,като хапвах плодове+цяла тиква с подсладител и салата зеле вечерта. втория -100гр.само плодове и зелка.това първия път.
втория път резултата беше мн малак.
с интерес ви следя с водните дни,все си мисля че като е само вода трябва да се свали.а като чета момичетата отчитат +.може би е от не изхвърлената вода.
на всеки различно действа режима.отчитам наиголям минус след въглехидратен незавимо колко мн сладко съм яла.
днес с малко прегрешение-ориза ми остърга стомаха и в 16ч хапнах вечерята-пак от ориза.сега си пека картофки за 19.30ч.
за утре маи ще е пицата на детето,но доста остъргана-само маслинките,доматите и чушките ще останат.
харизанка душата на форума си.мн весел човек си!браво.... Hug Hug Hug Hug

# 505
   Роска, аз ли нещо бъркам...но нали не може да се яде три пъти основното за деня?Само на обяд и вечеря..така четох уж или съм в грешка? newsm78

# 506
Харизанче, таман си го бях харесала "късокосместия", толкова е игрив Sad
rosi, аз съм по същия начин - колкото и да ям във въглехидратния, винаги свалям
Сега вечерях 2 парченца сладко руло, почти съвсем режимно с изключение май на малко яйца вътре, не го знам какво има в интерес на истината. Ама няма сметана, да знаете  Laughing И сега чакам да пия водичка и едно слабително.
Кашарел, и аз понякога хапвам следобяд от ястието за обяда ако много ми пристърже. Не е фатално.  Hug

# 507
Харесал ти е? Аз ако този е последният мъж на земята, ще си остана стара мома с удоволствие. Joy

# 508
    Ах, ни ва е срам!И си мълчите... Flutter Laughing Heart Eyes Hug Ми споделяйте бре, и аз душа нося! Hug

# 509
   Роска, аз ли нещо бъркам...но нали не може да се яде три пъти основното за деня?Само на обяд и вечеря..така четох уж или съм в грешка? newsm78
Не бъркаш ,само два пъти се яде основното ядене за деня.

Ужасия браво ,хубав минус си отчела.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт