90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №78

• 30 046
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
Принцеске, не мога да разбера за какво се притесняваш... 9 кг. за месец си свалила! Ако караш все така, толкова ще си се стопила, че няма да можем да те открием накрая на диетата  Joy

Аз планирам покупка на електронен кантар утре  Simple Smile Пожелайте ми успех Mr. Green

# 706
Поля от слънчогледи, Албена - слизам от кантара и скоро наистина няма да се качвам! Чааак в понеделник (което си е истинско изпитание за мене) Cry
Слънчогледче, успех с кантара. Дано те слуша много  Hug

# 707
  • София, родом- Силистра
Здравейте момичета много  сте изписали кога ще ви изчета и  аз не знам. Имам въпрос може и да сте го коментирали и аз да съм пропуснала. Има ли определени грамажи за хапването на закуска обяд, вечеря които трябва да се спазват?

# 708
   Радвам се че ви е харесал аватара.Много си го обичам. Hug Той ми е много стар , свежарски ми действа и затова си го сложих пак.

Гери, ще се справиш утре.Винаги може да си хапнеш плод ако видиш зор Peace

Ели и във въглехидратния ли е препоръчителна салатата?

Поля_от_слънчогледи, успех с избора утре Peace

# 709
Аз прегреших,признавам без бой Sick ама ми е толкова нервно,че ми иде да крещя,малката пак ми вдигна температура преди малко,явно няма да се спи тази нощ.... Ill

# 710
Кашарел салатката във въглехидратния ден върви примерно с препечена филийка, иначе в този ден зеленчуците повечко присъстват върху пицата или като добавка на спагетите. Примерно  не  върви салата с пица, или салата със спагети.
Иначе салатата може и е хубаво да се консумира във всички дни, като вече знаем че в плодовия е неовкусена. Между другото предполагам че знаете че от плодовете повече се подуваме отколкото ако наблягаме на салатките. Или по - точно избягвайте сладките плодове и по - калоричните.
Така след като вече си получих целувката от нашата Принцеска може да си легна. Окопах си  градината във Фейсбука така че отивам да сънувам принцове на бели коне  Joy
milena80 съжалявам миличка, днес ти пиша извинителна бележка от бухалките и дано мъничето скоро се оправи  Hug
 newsm29 newsm66 newsm29 newsm66 newsm29 newsm66

# 711
  bouquet на Marietka_81 за каланетиката.

# 712
Примерно  не  върви салата с пица, или салата със спагети.
Ели защо да не върви салата с пица или спагети?
Пицата и спагетите са супер със салата.
Аз много обичам салата и ям с всичко. Wink

# 713
Pety нали знаеш мила вкусове  различни, нямах предвид че тази комбинация е забранена  Peace
Предстои ми развихряне в събота в кухнята, дали не си сложила нещо ново в рецептите си, я да отида да те проверя аз тебе, че от теб почерпих идеи за кокосовите бонбони за РД ми и колежките ми си облизаха пръстите.

# 714
Pety нали знаеш мила вкусове  различни, нямах предвид че тази комбинация е забранена  Peace
Предстои ми развихряне в събота в кухнята, дали не си сложила нещо ново в рецептите си, я да отида да те проверя аз тебе, че от теб почерпих идеи за кокосовите бонбони за РД ми и колежките ми си облизаха пръстите.
Имам нови ,но всички май са само режимни.
Еххххх  тези бонбони ,ще чакам да свърши режима и аз ще ги направя.

# 715
  • на малък остров в океана
Пети, и аз съм сред феновете ти! Чакам само да дойде Великден и ги почвам. По две на ден ще правя! Grinning

# 716
Пети, и аз съм сред феновете ти! Чакам само да дойде Великден и ги почвам. По две на ден ще правя! Grinning

И аз съм от феновета на Пети!  bouquet Още от преди да пиша в тази тема съм фен на рецептите и  в гответе с мен Laughing

# 717
аз имам едно въпросче,знам че има мнооооого време докато приключа диетата, но искам да ви попитам.след като се приключи диетата как продължавате да се храните? отново по реда на дните белтъчен, бобов и т.н. или има нещо др определено?  Simple Smile

# 718
  • София, родом- Силистра
Момичета знае ли някоя оризови ядки може ли да се яде, колко и кога

# 719
  • на малък остров в океана
аз имам едно въпросче,знам че има мнооооого време докато приключа диетата, но искам да ви попитам.след като се приключи диетата как продължавате да се храните? отново по реда на дните белтъчен, бобов и т.н. или има нещо др определено?  Simple Smile

Цитат
Целта на 90-дневната диета, освен да смъкнете излишните си килограми, е и промяна на метаболитните процеси в организма ви. Това е гаранция за това, че в края на диетата ще можете да задържите достигнатото тегло. Ето защо, след изтичането на 90-те дни е желателно да продължавате да закусвате само с плодове, а в останалата част на деня може да избирате блюдата по ваш вкус и желание, но продъжавайте да се храните балансирано, без да забравяте за правилното съчетаване на продуктите (никога не смесвайте белтъчна и въглехидратна храна). Ако в следващите 3 месеца смъкнете още 3 кг. това означава, че вашите обменни процеси са се променили.

Общи условия

Активация на акаунт