Движение на българските майки Пловдив-25тема

• 22 003
  • 583
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Честит празник на всички дами.   bouquet  и честита годишнина на ДБМ- Пловдив
Едно момиче иска да даде дрехи за Асеновград. Преди също съм вземала от нея, но сега ми е доста трудно с това бебе, макар че е в квартала ни. Не е спешно, тя може да ги задържи, а когато се пътува натам няколко дни преди това да се вземат.  Някой може ли да ги вземе?

# 241
  • пловдив
Брей, че мълчание  Thinking Даже и на втора страница сме минали  Naughty
То ясно, че снега е дълбок и явно тази седмица деловата среща май се отлага, но
може да се организира за другата / аз нали ще съм първа и ми УтЪрва  Mr. Green/
Мили какво стана със списъка с рожденниците  newsm78

# 242
А мен в списъците ще ме включите ли, че съм рожденничка в неделя?  bowuu

Давайте да спретнем среща, 20 см. сняг ли ще ни уплаши... хайде ще черпя  Laughing

Миленка, матраците са доставени вчера в Асеновград!

# 243
  • Пловдив
Миленка, матраците са доставени вчера в Асеновград!
Още веднъж браво на теб  bouquet  bouquet  bouquet

Мили какво стана със списъка с рожденниците  newsm78
Чакам. Помолих ги до 10-то число най-късно да изпратят и двата списъка, но все още няма нищо изпратено.

# 244
  • край Дунав
 newsm20  този поклон е за Професорката! Тя си знае защо!   bouquet

# 245
  • Пловдив
Предлагам срещата да е в сряда - 17,03  в  18ч Китайски ресторант  Laughing
Ще се черпим по случай годишнината, присъствието е желателно Mr. Green

# 246
  • Пловдив
Предстоящи събития:
20.03.2010г., посещение в Нареченски бани  -  Детско магическо шоу по случай първа пролет  организирано и спонсорирано от ДБМ-Пловдив. Нужди на децата – потници, летни пижами, плодове-банани, ябълки и др., кроасани, меденки – който има желание да се включи, нека пише.

22.03.2010г., посещение в Асеновград – Пролетен карнавал и рожден ден на децата родени през месеците февруари и март. Нужди – дисководещ, торта, почерпка, подаръци за рождениците, почерпка, украса. – който има желание да се включи, нека пише.

27.03.2010г., посещение в Зелевиково - Детско магическо шоу по случай първа пролет  организирано и спонсорирано от ДБМ-Пловдив. Нужди – почерпка за децата.– който има желание да се включи, нека пише.

29.03.2010г., посещение в Асеновград – Великденско тържество. Нужди – маратонки за всички деца, почерпка
– който има желание да се включи, нека пише.

# 247
Предстоящи събития:

22.03.2010г., посещение в Асеновград – Пролетен карнавал и рожден ден на децата родени през месеците февруари и март. Нужди – дисководещ, торта, почерпка, подаръци за рождениците, почерпка, украса. – който има желание да се включи, нека пише.

Аз желанието го имам, но възможност през уикенда само ако приемате с два броя челяд  Mr. Green

Записвам се отсега обаче за 22 - Асеновград... може да ме ползвате за транспорт (с кола съм).
Чакам списъка с подаръци/желания за да си заплюя едно!

А какво става с предложението на Violenza  Crossing Arms няма ли желаещи? (аз съм за естествено)

bouquet

# 248
  • Пловдив
Чакам списъка с подаръци/желания за да си заплюя едно!
И аз го чакам. Вчера като говорихме с директорката на Асеновград ми обеща че днес ще го изпрати, но до този момент нищо не съм получила.

За среща в китайския и аз съм за Peace

# 249
  • пловдив
аз да си казвам отзат напред  Mr. Green
са срещата в китайския съм ЗА  
от стисъка със събития само на 22.03 има шанс да се докопам, през останалите дати съм на работа  Crossing Arms
присъединявам се към групата на чакащите списък  Mr. Green
миналата година Великденското тържество беше с щанд за продаване, Мили като се чуеш с директорката може ли да питаш дали и тази година ще има  newsm78 мога да се опитам да понаправя пак някой нещица и да ги пратя по вас
Извинявайте за повторението, но съм си заплес и помня само около 3 минути, та може ли пак бройката на децата
и за трите дома, за да знам колко да купувам за почерпка  Praynig

# 250
  • Пловдив
Ани, отговарям ти от пред на зад Grinning
Радвам се че ще можеш да дойдеш в китайския Hug
Жалко че няма да успееш за Зелениково и Нареченски бани.
Списъците ги получих. След малко ще редактирам този с рождениците без имената на децата и ще го публикувам тук Peace
Тази година Великденското тържество искат да го направят като Коледното, но не знаят дали ще успеят. В случай че нещата не се получат, грабваме курабийките, козунаците и маратонките и отиваме да се черпим с децата Hug

Бройката на децата е: Нареченски бани - 33, Зелениково - 35, Асеновград - 52

# 251
  • Пловдив
22.03.2010г., посещение в Асеновград – Пролетен карнавал и рожден ден на децата родени през месеците февруари и март. Нужди – дисководещ, торта, почерпка/ газирани напитки, сокове, сладки, соленки/, подаръци за рождениците, украса, томбола – който има желание да се включи, нека пише.

Списък с рождениците за м. Февруари и  м. Март

1.Момиче – МР З СПОРТЕН ЕКИП  РЪСТ – 125 / 52 - ТАЛИЯ -  mili.m

2. Момиче – СПОРТЕН ЕКИП  РЪСТ 130 / 66 ТАЛИЯ - ICE_89

3. Момче  – строител - antom  

4. Момче – СНАЙПЕР, КАЛАШНИКОВ АВТОМАТ, ОБУВКИ 36 - violenza

5. Момче  – КОЛИЧКА С    ДИСТАНЦИОННО, СПОРТЕН ЕКИП  РЪСТ - 113/51 - ТАЛИЯ

6. Момче  – КОЛИЧКА С ДИСТАНЦИОННО, СПОРТЕН ЕКИП РЪСТ - 116/52 ТАЛИЯ

7. Момиче  – ГОВОРЕЩА КУКЛА, СПОРТЕН ЕКИП  РЪСТ  120/52 ТАЛИЯ - daskal77

8. Момиче – БЕБЕ С КОЛИЧКА „БАРБИ ” СПОРТЕН ЕКИП   РЪСТ 121 /51ТАЛИЯ - mamakiki

9. Момиче – ГОВОРЕЩА КУКЛА, СПОРТЕН ЕКИП  РЪСТ  130/60 ТАЛИЯ  - Женя

10. Момиче - СПОРТЕН ЕКИП  РЪСТ  172/86 ТАЛИЯ,  МАРАТОНКИ № 41 ИЛИ МР 4  с  ГОЛЯМ ЕКРАН

Торта и сладки - 4erna perla

Последна редакция: нд, 14 мар 2010, 14:44 от mili.m

# 252
Заплюх си номер 8  Peace

# 253
  • пловдив
№ 3 СТРОИТЕЛ  Peace
на мен ли така ми се струва или подаръците вече са набъбнали по 2 броя на дете /че и по три даже/  newsm78  Joy
Мили благодаря за бройките, ще се включа и в почерките. За Зелениково съм взела и малко дискове с анимация. Наречен ги харесаха, надявам се че и на Зелениково ще им влязат в употреба.

Последна редакция: сб, 13 мар 2010, 21:03 от antom

# 254
  • Пловдив
Аз си избрах подарък №4  Peace
За посещенията, ми е рано да кажа къде ще се включа Laughing

на мен ли така ми се струва или подаръците вече са набъбнали по 2 броя на дете /че и по три даже/  newsm78  Joy

Ани,  втория вариант е резервен, купуваме по един подарък Peace

Общи условия

Активация на акаунт