Движение на българските майки Пловдив-25тема

• 21 932
  • 583
  •   1
Отговори
# 525
Включвам се с газираното за РД.И за съжаление без присъствие Sad

# 526
  • пловдив
Ще изчакам до утре и каквото остава да се вземе като почерпка, неща за томболата и т.н. ще отида да взема с пари от касата.
Ако иска някой да дойде с мен, нека ми пише да се уговоpим Hug
а нещо като примерен час да подскажеш, ако е между 10 и 13ч бих могла да дам едно рамо в покупките  Peace

# 527
  • Пловдив
Момичета, на 16-ти от колко е РД-то?
Мили, ако ме вземеш като пътник мога да дойда... стига часът да е така, че мъжа ми да е свободен да гледа дечко.
Рождения ден ще е от 17ч. Ще тръгнем от Пловдив в 16. Ако ти е удобен часа си добре дошла с мен Hug

Ще изчакам до утре и каквото остава да се вземе като почерпка, неща за томболата и т.н. ще отида да взема с пари от касата.
Ако иска някой да дойде с мен, нека ми пише да се уговоpим Hug
а нещо като примерен час да подскажеш, ако е между 10 и 13ч бих могла да дам едно рамо в покупките  Peace
Ще се съобразя с теб HugПредлагам към 1ч. да отидем Peace

# 528
  • Пловдив
МИЛИ, а за мен ще има ли едно местенце? newsm78

# 529
  • Пловдив
МИЛИ, а за мен ще има ли едно местенце? newsm78
Е, как да няма Hug

Ани, сега видях че без да искам съм изпуснала едната единица. Утре към 11ч. ще се чуем и ще излезем да купим нещата за томболата Peace

пп. mamakiki  ми остави нейния подарък и почерпка за децата  bouquet

# 530
  • пловдив
Обещаха ми окончателно колата, утре ще мина да взема тортата. Взех сорети, сухи пасти, бонбони дъвчащи, солени усмивчици, остана ми само зрънчото и пуканките . И тях ще ги взема утре и потеглям  Peace

# 531
  • Пловдив
antom, браво  bouquet Така ще ми е по-спокойно. Имай предвид че при мен от мамакики има още неща за почерпка и утре ще мина през черна перла понеже и тя е подготвила неща да ги взема. Парите за тортата също са осигурени от нея  bouquet

# 532
  • Пловдив
Мили, утре в 15:45-15:50 ще съм пред вас. Освен ако не кажеш друго място откъдето ще се тръгва

# 533
  • пловдив
Понеже съм до 16ч на работа може и да не успея да дойда на мястото на срещата, затова вие тръгвайте пък аз ще ви догонвам  Hug

# 534
  • Пловдив
Мили, утре в 15:45-15:50 ще съм пред вас. Освен ако не кажеш друго място откъдето ще се тръгва
Ок Hug Ще те чакам пред нас Peace

Понеже съм до 16ч на работа може и да не успея да дойда на мястото на срещата, затова вие тръгвайте пък аз ще ви догонвам  Hug
Да бягаш бързо Laughing

# 535
  • пловдив
Явно първа стигам до компа, затова и първа ще се разпиша  Mr. Green
Рожденния ден си премина традиционно шарен  Joy Канонада от пукащи се балони, страхотни подаръци и доволни рожденници, томбола, която винаги е супер, но както винаги масовото желание е да е двойна- тройна...  Wink , танци и разбира се почерпка -
На всички момичета /mili.m,_Пепи_,daskal77,ВяраВики,violenza,mamakiki, kiro, ICE_89 /подкрепили събитието  newsm51
 kiro апропо къде изчезна  newsm78 нали щеше да идваш след работа, надявам се, че не е нещо сериозно  Hug
Присъствието ми в неделя в Зелениково е нулево, вече са ми спретнали задача  #Cussing out
В понеделник обаче имам отпуснато програмно време от 9,30 до 16 ч. Мили оставям на теб решението. Ако е в понеделник, съм ти дружка /пък и ще разучавам пътя  Mr. Green/
Ееее, голям съм заплес, хиляда пъти се редактирам  Crossing Arms
Изгорялата стая е ремонтирана и не само  Peace на целия първи етаж около изгорялата стая е поставена нова алуминиева дограма с комарници, нови кревати с матраци... даже в столовата има складирани още, изобщо започнато е да се работи и става много приятно. Директорката сподели, че сега урежда и еднакви перденца, изобщо светлина в тунела имаааа  Peace

Еми признах си че съм заплес, хем аз транспортирах тортата  Embarassed
Черна перла  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: ср, 16 юни 2010, 22:19 от antom

# 536
  • Пловдив
Е, antom, като Фантом си Hug Дала си вече отчета за рождения ден, сега ще чакаме и снимковия репортаж от Пепито. Искам да добавя към списъка с подкрепилите събитието Черна перла, която както винаги осигури вкусната и красива торта за рождениците, както и голяма част от вкусната почерпка  bouquet, добавям и теб Ани, както и красивата ти дъщеричка   bouquet

пп. За понеделник, няма никакъв проблем. Щом и ти си на линия. Обявяваме пътуването за планувано. Тръгване в 9.30ч. за Зелениково. Който иска да ни придружи, е добре дошъл Hug

# 537
  • Пловдив
Момичета, снимките ще са най-рано утре.

Миленка дай ми на ЛС или юзер и парола да ги кача или скайп да ти ги пратя.
Че нещо със snimka.bg от няколко месеца не можем да се разберем... след промените не мога да си влезна в акаунта Sad

# 538
  • Пловдив
Имаме си рожденничка  днес ICE_89  newsm59 пожелавам ти да си здрава и само хубави неща да ти се случват,  успех на изпита newsm10

Момичета, за понеделник ще гледам да се включа за посещението до Зелениково Peace
Днес ще мина да оставя количките на Звено майка  и бебе !

# 539
  • Пловдив
Гале, да си жива и здрава!

Общи условия

Активация на акаунт