Две чертички на Свети Валентин.....на любимия да подарим...eп.12

• 20 512
  • 713
  •   1
Отговори
# 615
buggy-->   - поздравления за хубавите резултати от БХС  Hug Ще те чакаме и утре след прегледа да се отчетеш  Wink
amidala13 - добре дошла! В никакъв случай не искам да звуча грубо, НО:
1. това, че цикъла ти е 28 дни в никакъв случай не означава, че ову е била точно на 14 ден;
2. какво означава:
.... лека-полека се усещам, че започвам да се вманиачавам, ...., това ми става като фикс идея...
та вие правите опити едва за първи път  Rolling Eyes
3. дори и да се "изприщваш" приеми, че понякога нещата не стават толкова бързо  Naughty Ако ставаха - тази тема нямаше да я има изобщо Whistling
4. секс му е майката - това е моят отговор относно
.... дайте наистина някакъв изпитан съвет за забременяване...
Пожелавам ти наистина скоро да се похвалиш с двете чертички, да изкараш една лека бременност и да имате най-сладкото бебче, щом това е, което желаете! Успех  bouquet

# 616
buggy--> поздрави за хубавия резултат Hug

# 617
Моето работно време приключи , а на мен не ми се тръгва. Хич не ми се излиза на този студ навън. Няма ли да свърши тази зима най-накрая  #Crazy Не знам за вас, но мен като се прибера ме чака newsm71 и готвене.

Ще ви пожелая kiss и приятна вечер сладурки  

# 618
kastaliq , ще се вслушам в думите ти, мерси за съветите, не е грубо, а си е точно така, незнам наистина защо ги приемам толкова навътре нещата, при положение, че едва от Нова година пробваме...
Просто колежки и "приятелки"ми напълниха главата със всевъзможни нещица, уж полезни...ама се оказа, че са пълни дивотии...Simple Smile
Желая Ви на всички лека вечер, до скоро и мерси отново Hug

# 619
  • София
... а пък ние цял ден нямаме вода   #Cussing out

buggy--> , забравих да те поздравя за добрите новини. Радвам се, че не се налага амнио. Бебчето е ОК, успешен преглед другия месец при Марков!  Hug

# 620
buggy-->   - поздравления за хубавите резултати от БХС  Hug Ще те чакаме и утре след прегледа да се отчетеш  Wink
amidala13 - добре дошла! В никакъв случай не искам да звуча грубо, НО:
1. това, че цикъла ти е 28 дни в никакъв случай не означава, че ову е била точно на 14 ден;
2. какво означава:
.... лека-полека се усещам, че започвам да се вманиачавам, ...., това ми става като фикс идея...
та вие правите опити едва за първи път  Rolling Eyes
3. дори и да се "изприщваш" приеми, че понякога нещата не стават толкова бързо  Naughty Ако ставаха - тази тема нямаше да я има изобщо Whistling
4. секс му е майката - това е моят отговор относно
.... дайте наистина някакъв изпитан съвет за забременяване...
Пожелавам ти наистина скоро да се похвалиш с двете чертички, да изкараш една лека бременност и да имате най-сладкото бебче, щом това е, което желаете! Успех  bouquet
newsm10 напълно подкрепям и успех
buggy радвам се ,че всичко е наред мила,гледкайте си се все така добре  Hug Hug

И аз след малко свършвам ама как ще се прибирам в тая виелицааа  newsm78
А то да е зима като зима  #2gunfire Ама и тя ще свърши рано или къснооо Thinking
Хубава вечер милички  Hug Hug Hug

# 621
buggy--> , радвам се за добрите новини.  Hug

buggy-->
saxophone

Благодаря и на вас за пожеланията!  Hug

# 622
ka_tq, дръж фронта. Я едно гобленче хвани да плетеш.  Mr. Green
мииии... Rolling Eyes ето го моя гоблен - вече година и няколко месеца го шия, но не постоянно, а само когато имам нужда от усамотение.
http://i075.radikal.ru/1002/49/cff99d059a57.jpg
това ми беше мечта да го ушия, има още малко. После хващам "Светото семейство".
лека вечер!

# 623
Здравейте, момичета! След дълго отсъствие пак съм тук!
Галена  newsm59
Не съм тихичко честито и от мен  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

При мен само лоши новини. Днес отново бях на лекар и не се видя нищо и на вагиналния. Отново направих ЧХГ и този път съм в графа небременни. Доки видя само една малка кистичка, която според него задържа цикъла, но за прогестерона нищо не каза. Сега ще пия дуфастон 3 дни и после ще чакам лелката. Чувствам се много уморена и изтощена - набодоха ме едно хубаво с това взимане на кръв, че сега дълго време ще ми държи влага.
Благодаря на всички, че бяхте с мен!  Hug Hug Hug

# 624
 Barborana много съжалявам за лошите новини но нищо може би следващия път  Hug

# 625
Barborana^ , aми оново нарастващото ЧХГ от преди няколко дни...  newsm78 ...от 220 на 480 или там колко беше... Rolling Eyes То какво е означавало в такъв случай, щом не е бременност   Thinking

# 626
Здравейте мили дами!
  Galena-newsm59 newsm59  ura-да си жива и здрава и много,много обичана....
Ох какво да кажа-не влизам толкова често-просто защото нямам възможност през деня от работа-но пък сте ми толкова любими- Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Нещо се сдухах-ами освен че ми е криво-заради омразната лелка #2gunfire-взех да се тревожа защо не се получава-знам че не е хубаво-ама така се надявах да се е получило-а то все не става smile3518 smile3518....а уж всичко е наред....
Извинявам се за тъжнната публикация-ама ми е много болно!

# 627
ideqiliana   spoko не се трвожи, мила  Hug ще стане, когато най-малко го очакваш  Praynig

# 628
добър вечер мили, бъги браво за хубавите резултати много се радвам,ideqiliana не се отчйвай мила  и при мен е така когато ми дойде МЦ ,но няма начин все ще дойде и нащо време Hug Hugбарборанче съжалявам много мила така ти стисках палци ,но нищо ще стане  Hug катя браво,amidala13 welcomeсакси и аз много се надявам съня да се сбъдне

# 629
kastaliq и доки не можа да ми отговори. на двама лекари ходих и никой нищо не можа да ми каже. Много е странно наистина. и аз преди малко си гледах листовете с изследванията и не мога да си го обясня. как така се получи?  newsm78 Аз си го обеснявам, че като имах зацапване сигурно съм изхвърлила нещо без да усетя. Ама знам ли!? Нищо не разбирам. Като ме гледаха предпоследния път казаха, че и лигавицата ми е уголемена, което било типично при бременност. Охххххххххххх вече се пошашавих! Но да ви призная предпочитам варианта да няма бременност, отколкото извънматочна, както предположи една докторка, че може да се окаже.

Общи условия

Активация на акаунт