Две чертички на Свети Валентин.....на любимия да подарим...eп.12

• 20 681
  • 713
  •   1
Отговори
# 600
хоп и аз под прашеца Hug Hug Hug

# 601
Момичета като гледам колко чакащи се очертават до края на месеца ще е толкова хубаво да се преместим групово а  newsm78  ..... ех размечтах се  Blush  Hug Hug Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
мога да кажа само ДАНО

# 602
misleto, може до 1000 млг на 8 часа.

# 603
  • София
misleto, може до 1000 млг на 8 часа.

Благодаря ти много. Hug

# 604
охххх  ooooh! момичета едно ми е свито на стомаха, сякаш топка се е загнездила там. Това чакане убива.....
Съжалявам за спама, нооо трябва да споделя.
Казвам си "трябва да се успокоя", но не ставааааа smile3511

# 605
  • На планетата Земя
Не съм, тихичко честито и от мен! Аз какво ти казах, че съвсем скоро ще СИ бременна!!!! Хайде, виждайте сърчицето и сменяй ника.

Галена, честит рожден ден! Желая ти много здраве, късмет, любов и скорошно сбъдване на ЕДНА ГОЛЯМА МЕЧТА!   bouquet

Мишле, пийни малко парацетамолче, няма страшно. Дано бързо да ти мине.

ka_tq, дръж фронта. Я едно гобленче хвани да плетеш.  Mr. Green

# 606
Кате, много добре те разбирам... Аз съм в същото положение, остават ми 4 дни до МЦ. И уж гледам да не се самонавивам, а пък така съм се вторачила в себе си ... чувствително обоняние (повдига ми се от миризма на цигари), получавам сърцебиене от 2 дни, тази сутрин ме обля студена пот, имам придърпвания ниско долу, нямам обаче никакво напрежение в гърдите. И така, ще си чакаме, пък дано да не дочакаме.

# 607
искам и аз да се вкюча по темета...от Нова година решихме с приятеля ми да си правим бебе...Аз навърших 29 миналия месец и съм твърдо решила бебето да стане възможно най-скоро, но тук започнаха и тормозът и нервите...рових се в какви ли не статии, форуми, неща, прочетох какви ли не съвети и т. н. , последното беше това:
 "Ако този план не подейства в продължение на 3 месеца и наистина сте го спазвали стриктно, си купете обикновен сироп за кашлица (например Мукосолвaн или който и да е друг, на който пише, че е ОТХРАЧВАЩ) и взимайте по една доза всеки ден, за предпочитане няколко часа преди секс, като започнете от 10-ти ден до деня след като тестът за овулация стане положителен. Сиропът ще помогне всички секрети в тялото ви да станат по-течни, в това число и цервикалната слуз... А по-течната цервикална слуз ще позволи на сперматозоидите да преживеят около два дни и да се изкачат до матката, където ще са готови да посрещнат яйцеклетката по време на 12-часовия й живот". Чудя се дали в това има истина или не? Днес ми дойде, а бях сигурна, че сме го правили през овулацията преди 14 дни/но си я изчислих просто по овулационния калкулатор - при 28 дневен МЦ - на 14-тия ден, което както разбирам не при всички е точно така.../
Сега мисля да си взема от тези тестчета за овулация, но лека-полека се усещам, че започвам да се вманиачавам, което не е добре, това ми става като фикс идея...и когато днес ми дойде бях много разочарована, защото някак си бях сигурна, че този път е станало...Знам, че звучи тъпо, и че го правим от скоро, но някак си съм се настроила да стане бързичко и като чета за жени, при които не е станало и цяла година - и направо се изприщвам, та аз ще се побъркам ако стане така!!!
Така че - дайте наистина някакъв изпитан съвет за забременяване, и дали има смисъл да си взимам сироп за кашлица наистина, малко ми звучи налудничаво сякаш?...
Сетих се за още нещо, прочетох го някъде по-нагоре във форума: Има ли наистина значение дали след акта ставаш и отиваш да се измиеш, или изчакваш да мине време? Това също ми звучи малко несериозно - да стоиш с вдигнати крака... , нали ако е станало, сами ще си се придвижат "човечетата"...Моля за мнение ..
Много съм многословна - извинявам се предварително!

# 608
  • Габрово
Галена, честит рожден ден!!! Здраве, обич, късмет и бебета ти желая!

Ети, на добър път и да си изкарате страхотно.

Не съм, честито и тук.

Момичета, разбирам колко ви е напрегнато в последните дни на очакване, но старайте се да се разсейвате, изпускайте парата и не се вглеждайте прекалено в себе си. Симптомите на ранна бременост и ПМС са едно към едно.

Катя, Галинаник, Нас, Аника, дано не дочакате.

# 609
ivap
Mileto
mari_rouge
PA4EVA 80 @
Тодорка Боева
kastaliq
Arielle
Не съм
ka_tq
неземната*
issi_82
Irreplaceable
kakche
plana
galinanik
Emmanuelle
misleto
kuester
toni_St
pufpaf
dianastml
polito_84

Мисля, че никого не съм пропуснала.

Благодаря ви, много сте мили всички!!! Зарадвахте ме с хубавите пожелания!  Hug Hug Hug

# 610
Здравейте момичета мили   bouquet

Не съм писала от няколко дни, но ви понаглеждах какви ги вършите Wink

Галена, ЧРД  bouquet Да си жива и здрава и безброй успехи на всички поприща.

Визи, кухнята е супер. Бялото ми е много любим цвят, но на него съм заложила за бебешката стая - бяло дюшеме и мебели, и много цвят в килимчета, пердетата и другите аксесоари. Вече нямам търпение да я започваме  Whistling

Ети, лек път, прекрасна почивка и ти пожелавам да се върнете в увеличен състав  Heart Eyes

Така, сега аз да се отчета за резултата от БСХ-то, защото знам, че ме мислите  Hug Излезе вчера, но аз го изпратих на АГ-то по електронната поща и очаквах отговор от него преди да пиша. Този път нещата изглеждат по-добре и няма отклонения  newsm44 Май се разминах с амниоцентезата, но ще разбера окончателно утре след прегледа. Междувременно успях да се свържа и с д-р Марков и да си запиша час за ФМ при него в началото на март. Така че за сега нещата са ОК  Praynig Благодаря на всички за стиснатите палчета и окуражителните думи. Страхотни сте  Hug

Момичетата, които не чакат тези дни - имате едни силно стиснати палци от мен. Ще ви чакам да размахате положителните тестчета тук.

Ако пропускам някой и нещо, не е умишлено - бременният ми мозък толкова може да работи Joy Хубава вечер на всички!

# 611
buggy--> , радвам се за хубавият резултат Hug
amidala13 , не се отчайвай, че не е станало от първият път!
Аз имах три непланирани , но желани бременностти от раз!
Първата беше веднага след спирането на противозачатъчните!
Втората(февруари)и третата(юни) , но за съжеление неуспешни!
За сиропчето, има логика, и аз съм чела тази статия!Но ти си пробвай няколко месеца, така без него, можеш наистина да си вземеш тестове за овулация и в най-подходящият момент да действате.
Коремни преси(чела съм , че помагат за спукването на фолекула), , фолиева кисилина, витамини, ленено масло- това е , което правя аз!
От края на този-началото на другият започваме да действаме Hug
 най-после Simple Smile
Ка тя,  Hug

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 17:13 от mari_rouge

# 612
  • София
Не съм, тихичко честито и стиснати палци!  Hug

Ети, лек полет и да си изкарате страхотно!   Wink

Галена, честит рожден ден и много сбъднати мечти!   bouquet

dianastml, разказваш си съня преди 12, дано се сбъдне и да ги видиш скоро тия 2 чертички  Praynig

Тодорка Боева, то не е до микроскоп  Crazy

misleto, парацетамол може. опитай да изпиеш литър вода наведнъж, много минава главоболие.  Peace

amidala13, не винаги става от първия път, но ти пожелавам при вас да стане бързо. има истина в това със сиропа за кашлица, но според не бива да се вживяваш в такива филми  Hug

# 613
  • София
saxophone -това с водата е много интересно.следващия път задължително ще опитам.Аз изпих един парацетамол и понамаля. С нетърпение чакам да си отида в къщи и да си легна  Hug

# 614
Мерси момичета, дано наистина стане по-бързо. За сега мисля да се съсредоточа само върху тестчета за овулация, пък ще видим:)Поздрави на всички

Общи условия

Активация на акаунт