Две чертички на Свети Валентин.....на любимия да подарим...eп.12

• 20 490
  • 713
  •   1
Отговори
# 645
  • При моето слънце
Добро утро,  Hug ! Аз макар и да не пиша, редовно си ви проверявам, защото много ми липсвате в отчетната. Кате, закуската е ... мммм... нямам думи...  eat . А мекиците вчера бяха невероятни.
Галена, мила, честит празник на патерици, само хубави неща ти пожелавам, а в най-скоро време да размахваш положителния тест.
Бъги, чудесни резултати.
Барборанче, съжалявам, мила, но не се отчайвай, а с нови сили напред.
Аника,  Praynig и  Hug.
Визи, кухнята наистина изглежда много добре, в най-скоро време да приготвяш там бебешки кашички и пюрета.
Поли, много романтика, много нещо, чак ти завидях  Mr. Green. Ние на този дн празнуваме трифон з/н/арезан.
Каси, благодаря, че още ме мислиш, силни  Hug.
На всички нечакащи пожелавам да не дочакат, а на трудищите се - много ползотворна.
Приятен ден на всички, а аз сега отивам да си купя чорапи, че при нас е някакъв ужас - локви, киша и кал  Crazy

# 646
Благодаря ти за милите думи Toni st Simple Smile
Аз след като попрочетох повечето мнения и малко се поразведрих,ще си намеря моя си начин, явно няма универсална формула Simple Smile
Надявам се скоро да се получи, то в крайна сметка в студените зимни нощи какво по-хубаво от  luvbed
Много сте милички и позитивни всички, радвам ви се от сърце Hug

# 647
Добро утро милички  Hug Hug
Барборанче, много съжалявам мила.  spoko Права си, че е по-добре да няма бременност отколкото извънматочна. Но като гледам резултатите си мисля, че по-скоро е първото. Прегръщам те силно и се надявам съвсем скоро да ни зарадваш. Кураж!  Hug Praynig

Амидала13,  welcome и не се отчайвай, че не е станало от първия път. Просто се успокой и се наслаждавайте един на друг,  luvbed а то бебето ще стане.

Бенджи, стискам  fingerscrossed все пак да сте успели да оползотворите ову-то.
 newsm10
Кате къде ги намираш тея закускииии,потичат ми лигите...  Hug Hug А гоблена е страхотен,браво за търпението  newsm10
Аз вече почвам да усещам че овуто наближава  newsm78 Леки болки в дясно и обилна слуз,но тестовете са още с 1 чертичка Blush Ох тези дни ще е както каза доки за 14.02  Mr. Green
Пуффф дано го хванем,а тези лекарства дето ми ги е изписала са някви супер нови и никаде ги няма  newsm78 ,а то вече трябва да ги пием  #Cussing out И днес ще ги търся и се отказвам  Crossing Arms
Хайде милички, мн хубав ден ви пожелавам и на всички гушки и целувки (няма да ви изброявам,вие си знаете)  Grinning  Hug Hug Hug

# 648
Добро утро и от мен.  bouquet
Катя, както винаги си перфектна от към закуска и питиета рано сутрин. Hug
Тони, можеш да пуснеш палците, защото наистина нищо не оползотворихме в последната седмица. После милото няма да го има почти през целия март и така работата отива май чак за април ooooh!

# 649
Добро утро, страхотна закуска Wink Отивам да похапна, че след като е видях ...... Хубав ден момичета! Hug

# 650
Добро утро, мили мои!  newsm51
Кате, мммм.....супер закуска! Благодаря!  Hug  bouquet
Сю, душичкеее, ми като не пишеш дълго тук, съм принудена да те шпионирам, че много те мисля, да знаеш!  Crossing Arms  hug Като не идваш да се отчиташ, си намирам каквото ме интересува, за да се успокоя и така  Mr. Green На 18-ти да наминеш да кажеш как е бебчо, какъв е няма значение   love001
Петьофииии  Hug Hug Hug  love001
Имам една идея за едно нещо, ама като я поусъществя ще ви я покажа и, ако я харесате ще я довърша с малко ваша помощ  newsm47Преди това обаче нищо няма да кажааа...  smile3533 smile3534 newsm47

И междудругото, на мен ми дойде....на 20ти ден след 3 дни ръждиво течение  #Shocked никога не ми е идвало толкова рано, но по-странното от това, че дойде е, че не ми е толкова тъжно, колкото си мислих, че ще ми е, дори слабо ме вълнува...хм....  smile3502 Мисля, че психически нещо, дадох на късо  #Silly

# 651
Добро утро  love001
Barborana^  spoko
Амидала13 добре дошла в темичката, желая ти успех Wink
Ka_tq ще напълнеем с тея закусчици мила, но и днес няма да откажа

Поздрави на всички, ама абсолютно всички с пожелания за лек и спорен ден

# 652
  • София
Emmanuelle, и моят мъж обича да се изразява като теб: видях се с едни хора на едно място  Mr. Green Та и ти така: Имам една идея за едно нещо  Joy
Ще чакам с нетърпение да разбера, какво си намислила  Thinking

# 653
добро утро и от мен,  ема точно така браво на теб  Hugкатя закуската както винаги е супер .Аз отивам да мина през банята и отивам при доктора да видим какво е станало с фоликула стискайте палци Hug

# 654
момичета току що си направих тест: БРЕМЕННА СЪМ! Надявам се всичко да е наред, понеделник ще отида на лекар. Доста съм объркана и щастлива! Хубав подарък си направихме с милото ,дано дано всичко да е наред! baby_neutral

# 655
Здравейте сладурани Hug

Барборанче,голямо гуш от мен Hug
Emmanuelle , нямам търпение да разкриеш изненадата Hug И аз днес цъфнах, преди три дни си изпих последното хапче от противозачатъчните и край вече Hug
Кетенце, мерси за чайчето, закуската ще я пропусна, макар, че е много апетитна Hug
Бенджи, поне мъничак шанс , за този месец?
Половинката ще ни води във Венеция , направихме си резервации за началото на май!Викам си ако не стане до тогава, може чудото да ни се случи точно там Hug

# 656
момичета току що си направих тест: БРЕМЕННА СЪМ! Надявам се всичко да е наред, понеделник ще отида на лекар. Доста съм объркана и щастлива! Хубав подарък си направихме с милото ,дано дано всичко да е наред! baby_neutral
честито и лека и успешна бременност Hug  bouquet

# 657
честито и лека и успешна бременност Hug  bouquet
newsm10 Браво мила дано всичко е наред  Praynig  Hug Hug

Емка ще умра от любопитство  newsm78 Аз съм една голяма любопитка  Mr. Green smile3534

Бенджи нищо не се знае  spoko  Hug Hug

# 658
kat88   честито и от мен!  fingerscrossed всичко да е ок!  Hug

# 659
Кат, желая ти много лека и безпроблемна бременност  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт