Две чертички на Свети Валентин.....на любимия да подарим...eп.12

• 20 511
  • 713
  •   1
Отговори
# 630
Бърборанка, колко беше ЧХГ днес? А предишния път, когато го проверявахте, колко беше и преди колко дни?

# 631
Galena, честит рожден ден, много здраве, щастие и в най-скоро време така чаканото и желано бебенце, а защо не и две.  Mr. Green newsm59

Бъги, поздравления за хубавите резултати от БХС и много се радвам, че ти се е разминала амниото.

Барборанче, много съжалявам, наистина е много странна цялата история. За извънматочната до колкото знам резултатът от ЧХГ не нараства чак двойно, а доста по-малко, ама пък ако изобщо не е било бременност как тогава на два пъти беше толкова силно положителен резултата #Crazy Thinking Иди все пак на още един доктор за трето мнение .

amidala13, добре дошла   bouquet

Ети, приятно пътуване и много красиви емоции ти желая.

Не съм, тихичко честито и от мен и ще чакаме да идваш от време на време да ни наръсваш с прашец.

Аничка, стискам здраво палци да е било имплантация. А случайно да не е била розова овулация?

По този повод да кажа, че аз бях на лекар днес след като цикъл НЕ тръгна, ами и кафеникавото зацапване спря дори. Та лекарката каза, че най-вероятно е било розова овулация. Аз озадачена, как така, понеже то не беше розово, а направо кафяво и не беше за ден, а продължи близо 3 дена. Тя ми каза, че при някои жени така се случва. Наистина съм изумена, понеже до сега не ми се е случвало зацапване при овулация, а съм я засичала доста пъти на фоликулометрия и с БТ.
Гледа ме на вагиналния ехограф и каза, че лигавицата и приличала точно на овулаторна лигавица. А днес температурата ми беше скочила с 0.5 градуса.
А пък аз патката си мислех, че ми идва лелката и с милото нищо не правихме, а нали и гъби борим ooooh!

# 632
Галена, честит рожден ден, миличка  Hug Много здраве, щастие, късмет и дано скоро получиш най-хубавия подарък  Heart Eyes
Бъги, радвам се за хубавите резултати  Hug
Не съм, тихичко честито и от мен  preggo
Барборанче, много съжалявам  spoko Следващия път ще стане. Силно стискам палци  fingerscrossed
При мен вчерашния тест за овулация беше отрицателен. Значи след като на 7 и 8 беше положителен, на 8 ли е била овулацията  newsm78 Сега като се замисля аз не чакам след 27, значи лутеалната ми фаза е към 20 дни  #Crazy Това нормално ли е Thinking

# 633
Барборан4е, много съжалявам мила  Hug Heart Eyes Hug Горе нослето, няма място за от4аяние!  Hug Hug
Илиянка  Hug И теб да не те виждам унила!!!  Hug Heart Eyes
Бъги, много се радвам за вас  Heart Eyes Hug
amidala13, Добре дошла!   bouquet
Да си кажа под секрет, 4е шпионирах siiu Embarassed и разбрах, 4е ще имат моми4нцеее  Heart Eyes Hug Mr. Green
Катеее, гобленът е ....думи нямам  Heart Eyes Браво!   bouquet
Оби4ам вси4ки ви и ви  Hug
Лека нощ!  Mr. Green Не, 4е си лягам....масаж съм си договорила, гушкане, филм4е ....  Heart Eyes Mr. Green

# 634

При мен вчерашния тест за овулация беше отрицателен. Значи след като на 7 и 8 беше положителен, на 8 ли е била овулацията  newsm78 Сега като се замисля аз не чакам след 27, значи лутеалната ми фаза е към 20 дни  #Crazy Това нормално ли е Thinking
Няма такава лутеална фаза. Най-много 16 дена. Ако О наистина е била на 8-ми значи чакаш М по-рано от колкото си мислиш, при ЛФ от 16 дена към 24-ти, а даже може и по-рано.

# 635
caritas днес беше 8
на 01.02. - 220
на 03.02. - 485

# 636
Добре заварили на всички Simple SmileМного сте милички, да знает, че ще си стоя в тази темичка и ше ви известя, като стане очакваното събитие,няма да  се разминетеSimple Smile))Ше ви продъня тогава ушите, така да знаете/пу пу дано да е по-скоро/ Hug

# 637

Няма такава лутеална фаза. Най-много 16 дена. Ако О наистина е била на 8-ми значи чакаш М по-рано от колкото си мислиш, при ЛФ от 16 дена към 24-ти, а даже може и по-рано.
Ми и аз така знам, ама 24-ти ми е много рано  newsm78 Ако ми дойде ще разберем, пък ако не дойде ще е най-добре  Wink

# 638
Благодаря ви!  bouquet  bouquet
Просто понякога човек има нужда да се облегне на приятелско рамо!
Hug Hug Hug Hug
И милото е такава душица....  remybussi
Ще пожелая приятна вечер и дано е бебеносна на "трудещити се"

# 639
Да си кажа под секрет, 4е шпионирах siiu Embarassed и разбрах, 4е ще имат моми4нцеее  Heart Eyes Hug Mr. Green
Горе ръцете, долу гащите шпионино  Mr. Green Още нищо не се знае затова сама не си казвам. Лекарката съвсем не се нае да каже с точност, но каза че за сега атрибут си нямаме  Mr. Green На 18 съм на лекар, ще ви пиша надявам се с потвърждение!
 Hug ви всички!

# 640
Горе ръцете, долу гащите шпионино  Mr. Green Още нищо не се знае затова сама не си казвам. Лекарката съвсем не се нае да каже с точност, но каза че за сега атрибут си нямаме  Mr. Green На 18 съм на лекар, ще ви пиша надявам се с потвърждение!
 Hug ви всички!

Joy Joy Joy  rotfImbo  rotfImbo rotfImbo Joy Joy Joy

# 641
Не съм,честито!!!  bouquet чакаме само хубави новини и така ще бъде! Hug
Галена,Честит рожден ден!!! bdbaloni  ura Здраве, любов и едно малко човече съвсем скоро да те радва!Весел празник  bouquet
Arielle,каквито и да ги мисли бебчо-скоро ще е в прегръдките ти  Hug
Еми, Praynig да е това, за което се молим! Hug
dianastmlPraynig съня скоро да стане реалност  Wink
PA4EVA,нека празникът да е много наситен с веселие и радости! Hug
kuester, galinanikfingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Бъги, много се радвам Heart Eyes
Барборанка, кураж,мила,не се отчаивай.Всички сме заедно и ще успеем!прегръдки
Успех,мили!

# 642
Добро утро поспаланки...
едно кафе приготвено с любов за вас  Heart Eyes
едно чайне за непиещите кафенце и
една добра закуска.
Днес пак ми е еднооо...как да кажа в очакване или в неочакване - незнам и аз. Сега почвам да работя та малко да се разсея.
Успешен ден на всички!   bouquet

# 643
  • Варна
Добро утро момичета!  Hug

Барборанче, много съжалявам мила.  spoko Права си, че е по-добре да няма бременност отколкото извънматочна. Но като гледам резултатите си мисля, че по-скоро е първото. Прегръщам те силно и се надявам съвсем скоро да ни зарадваш. Кураж!  Hug Praynig

Кате, гоблена е страхотен, както и закусчицата.   bouquet

Бъги, много се радвам за хубавите резултати. Дано до края да е все така.  Hug

Амидала13,  welcome и не се отчайвай, че не е станало от първия път. Просто се успокой и се наслаждавайте един на друг,  luvbed а то бебето ще стане.

Бенджи, стискам  fingerscrossed все пак да сте успели да оползотворите ову-то.

# 644
Добро утро на всички!!!
Ka_tq,мерси за чайчето и недей да чакаш! Naughty

Хубав ден на всички!!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт