Две чертички на Свети Валентин.....на любимия да подарим...eп.12

• 20 496
  • 713
  •   1
Отговори
# 15
Привет и от мен в новата тема  Hug Нека се напълни с много положителни тестчета, радост и сбъднати мечти   bouquet

Ети, много съжалявам мила  Sad Така се надявах, че този месец е станало чудото ... Прегръщам те силно и смело напред към осъществяването на мечтата ти  Hug

Пуфлетка, при теб как са нещата? Надявам се да са се стабилизирали  Praynig

Хубава неделя момичета   bouquet

# 16
Хоп и аз в новата тема!
Нека е на късмет за всички ни и да се изпълни с положителни тестчета fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Еti-каквото и да кажа,ще е прекалено слабо-затова- Hug Hug Hug.Ще се получат нещата-дано е съвсем скоро! fingerscrossed
jdesika-страхотна е темата и оформлението newsm10 newsm10 newsm51
Ние с милото малко ще се поразходим-че вчера се посдърпахме-за глупости/както винаги/ и сега се чувствам виновна Embarassed Embarassed
Ще пожелая хубава и ведра неделя!
Poli,Тодорка Боева,Пуфи,Ема,Buggy,Lita,Amanita,Бенджи/ и за всички/ Hug Hug Hug

# 17
 smile3518 smile3518 smile3518
След три дни закъснение тази сутрин си направих тест,няма бременност. cryА и сега май започва да пристига лелята.
Правих си този тест на Слеарблуе ,дигитален няма неясни чертички,показва ясно има бременност,няма бременност.Препоръчвам го.
http://s001.radikal.ru/i195/1001/e5/df7265f0d119.jpg
 smile3518

# 18
Bergkristall , и аз правя само такива.Има ли ги в бг?
Иначе пък май тези с чертичките ги уважавам повече, може би  от сантименталност.

# 19
Bergkristall , и аз правя само такива.Има ли ги в бг?
Иначе пък май тези с чертичките ги уважавам повече, може би  от сантименталност.
Не знам,трябва да отговорят живеещите в Бг,дано да ги има ,защото наистина са много добри.При вас във Франция каква му е цената?

# 20
  • Бургас
Благодаря за темичката!
Дано ни е на късмет! Hug

# 21
Благодаря ви момичета..
оправих всичко.....
днес съм малко по добре..но пак тази температура.....не мога да си вдигна главата......

# 22
Във Франция са около 8 евро.От теста съдя, че може би живееш в Германия. Hug

# 23
Във Франция са около 8 евро.От теста съдя, че може би живееш в Германия. Hug
Да в Германия живея   HugА ти в Париж,никога не съм била там,много искам да отида.В повечето европейски държави съм била ,но до Франция не стигнах.Има нещо магично във Франсето. Hug   bouquet

тук теста  е малко по-скъп 9,95€

# 24
Bergkristall, тези тестове намират ли се в дрогерии Мüller?

паркета ви е много готин

# 25
Bergkristall, тези тестове намират ли се в дрогерии Мüller?

не знам,но щом дрогерии ДМ ги има би трябвало.Тук където съм аз няма Мüллер иначе бих проверила.

Мерси,но това е масичка Blush   bouquet

# 26
На мен пък ми липсва Германия, живяла съм малко в Мюнхен, много мой любим град!
Иначе, да...Париж има особен дух, но съм забелязала , че всичките ми познати идвайки от Германия или Австрия се разочароват от едно или друго.

# 27
Bergkristall, мерси!
Аз сама ще проверя, дано ми потрябват скоро.

Беше доста полезна и с информацията, че има и такова чудо като тест, а не да се чудим дали е достатъчно наситена чертичката.

Ти докъде я докара със зацапванията? Ходи ли на лекар? Какво ти казаха?

# 28
  • Gone with the wind
ЕтиHug Hug Hug
Няма да се опитвам да те утешавам, знам, че разочарованието е прекалено голямо и думите не могат да помогнат особено.
Изкарай си добре в Мадрид (доколкото е възможно това на командировка), а после и в Китай се забавлявай много. Опитай се да не мислиш за това, да се отпуснеш, пък дано после добрите презултати дойдат от раз.

Джесика, мерси за темичката, много хубаво е оформена  Hug

Bergkristall, съжалявам. Стискам палци февруари да е вашият месец  Hug

Лапата е много по-добре, остана само едно зачервено местенце - точно на свивката м/у палеца и показалеца, но вече не боли боли много. Мерси на всички за съветите, много ми помогнахте  Hug

# 29
  • Бургас
Ети, лек полет  Hug

Общи условия

Активация на акаунт