Пред труден избор

• 19 401
  • 297
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте, много съм объркана - състояние в което са смесени толкова чуства - радост, удивление,тъга, болка, страх, ужас....е преценете сами...
Мила, представям си какво ти е   bouquet Аз бих те посъветвала да си родиш дечицата. Имало една испанска поговорка, че децата идват със сандвичи под мишниците Laughing. Ще се намери начин да ги отгледате, щом са дошли -ще ви се даде и начин как да стане. Не мисля, че някога би съжалила и за миг, че ги имаш, а ако ги махнеш никога няма да спреш да съжаляваш. Този род трудни избори винаги са възнаграждаващи и винаги носят добро! Вярвай, че всичко ще е наред и се радвай на даровете, които получаваш! Hug

Извинявай,имам един въпрос не само към теб,а и към всички които пускат такива теми.Не е заядливо,просто интерес.
В много отношения сме заприличали на циганите,но те са неграмотни и не са много наясно как да се предпазват.Та въпроса ми е.....Какъв е проблема при вас?Не знаете ли как стават децата? newsm78
Аз съм на 30 години(след 3 месеца),водя полов живот от петнадесет годишна и нямам един аборт.Семейна съм от 5 години,но нито един път не съм била в такава ситуация,няма и да бъда.
Извинявай за поста,но ще се радвам да получа адекватен отговор.
Каквото и да решиш ти пожелавам успех и търпение Peace

може би не всички гледат на децата като на чума, която трябва да се избягва на всяка цена, а може би ти имаш доста голям късмет, защото и на хапчета, и на спирали ,и с презервативи се забременява най-редовно...може и друго е да е.

Последна редакция: нд, 31 яну 2010, 16:12 от AnMary

# 16
  • София
Аз подкрепям Блонди. За мен пет деца са абсурд.

# 17
Аз съм на 30 години(след 3 месеца),водя полов живот от петнадесет годишна и нямам един аборт.Семейна съм от 5 години,но нито един път не съм била в такава ситуация,няма и да бъда.

Мноооого обичам сигурните на 100% хора и реплики от сорта на "Аз никога...", "На мен никога...".
И аз разсъждавах така като бях на 18-20 г.

А че е трудно да се гледат 2-3-4-5 деца е трудно не само у нас.
Въпрос на разбиране, възпитание и желание.

# 18

Мноооого обичам сигурните на 100% хора и реплики от сорта на "Аз никога...", "На мен никога...".
И аз разсъждавах така като бях на 18-20 г.

обикновено след такова изявление следва директно случаване на същото, което "никога" е нямало да стане hahaha

# 19
Archangel , точно това имах предвид.
Долната част в подписа ми, на която все още се мери възрастта в месеци, е едно такова мое твърдение "никога, ама никога.."

# 20
Вчера заключиха същата тема в ДИС.Погледни отговорите там,може да са ти от полза.

# 21
Jeni80, понякога нещата просто се случват и когато са факт въпроси от сорта "ама не знаеш ли как да се пазиш" са излишни. Да права си трябвало е да сме внимателни но....Simple Smile "Пуста младост малеее" Simple Smile)) както се пее в песента.
Аз съм страхотно щастлива майка на три невероятни деца и мога да ти кажа, че никога и за миг не съм съжалила за този си избор. Проблема ми в случая не се състои в това, че съм бременна разбираш ли? Проблема е,че са близнаци...това ме плаши

# 22
  • София
Archangel , точно това имах предвид.
Долната част в подписа ми, на която все още се мери възрастта в месеци, е едно такова мое твърдение "никога, ама никога.."

Не си била достатъчно категорична в позицията си просто Франчи.  Wink

# 23
ОООООООООО не така момичета.Какви са тези изказвания,помолих за адекватно поведение.
Архангел..........никога не съм мислила децата за чума,ако можеш ме цитирай.
Франческа..............това е единственото нещо в което съм сигурна,не на 100,но на 99% и слава на Бога грешки на са ставали
Искам и трето дете и мога да го предвидя като време,ако някой се затруднява просто трябва да намери начин.

# 24
Jeni80, понякога нещата просто се случват и когато са факт въпроси от сорта "ама не знаеш ли как да се пазиш" са излишни. Да права си трябвало е да сме внимателни но....Simple Smile "Пуста младост малеее" Simple Smile)) както се пее в песента.
Аз съм страхотно щастлива майка на три невероятни деца и мога да ти кажа, че никога и за миг не съм съжалила за този си избор. Проблема ми в случая не се състои в това, че съм бременна разбираш ли? Проблема е,че са близнаци...това ме плаши

Като майка на три деца грижата по близнаци не би трябвало да те плаши.

Вземи решението не само с разума си, но и със сърцето си.  Peace

# 25
Гушкането е лесно и мило, но гладни и лишавани деца (било то материални неща, било то от внимание) е ужасно.

Блонди, пра-баба ми и дядо ми са били бедни бежанци от гръцка македония. Дошли са без почти нищо в София и са имали 8 деца, някои от които родени тук. Посленото-дядо ми-е роден когато пра-баба ми е била на 50 години. Всичките им деца са станали хора, завършили са висше образование,успели са да образоват и своите деца. Някои са емигирали за америка още 30-те години, но повечето са останали в София. Минали са през много тежки времена, но дядо ми никога нищо лошо не е имал да каже за детството си и с голяма любов говореше за него, за родителите си и за братята и сестрите си. Толкова много любов и подкрепа между братя и сестри никога не съм виждала.

А сега е пълно с мутреси с по едно разглезено, облечено в гучи и диор отроче, което само се чуди каква нова играчка да поиска, после на какъв по-елитен купон да иде и колко точно кокаин може да си позволи с дневните си пари, че да направи впечатление на другите мутрафончета.

Парите са важни, и нищо лошо няма в тях, но ми се струва, че сме се разглели страшно и сме приели за абсолютна необходимост някакви неща, от които няма ни най-малка нужда и които реално са за егото и имиджа на майката и бащата, а не за детето. Живее се чудесно и без корито за 200 лева и без ританки за 60 и без игарчка за 1000 и без количка от 1200. Дядо ми беше обиколил света със собствените си постижения в живота и до последно преди да почине, ходеше супер елегантно облечен с английски костюми, винаги напарфюмиран, човек създал за себе си своя живот, завършил образованието си, създал библиотека и културна среда за моя баща. С това искам не да се хваля, а да кажа, че в никакъв случай не трябва да се гледа на дете родено в семейство, което не е богато като на обречено, гладно, мизерно и с разбит живот. На това ни учи консуматорското общество, но не е истина.

# 26
  • Варна

Франческа..............това е единственото нещо в което съм сигурна,не на 100,но на 99% и слава на Бога грешки на са ставали
Искам и трето дете и мога да го предвидя като време,ако някой се затруднява просто трябва да намери начин.

И ако забременееш с желаното трето дете, а се окажат тризнаци?

# 27

Извинявам се ако съм те обидила  bouquet
Аз съм против аборта,за това сме много внимателни,но след като при теб вече е факт,не се колебай.Няма нищо случайно на този свят.Имате ли възможност,раждай.
Просто се изнервям на постове от типа„ама как така„ и т.н.  и после аборт.Успех Peace

И ако забременееш с желаното трето дете, а се окажат тризнаци?

Е тризнаци едва ли Laughing

Последна редакция: нд, 31 яну 2010, 16:13 от AnMary

# 28
Всеки по свои начин вижда нещата.
За това в теми като тази, лично аз бих се объркала повече, кое решение е правилно за мен.

# 29
винаги съм била против аборта, бях казала на мъжа ми,че колкото деца си направи толкова ще му родя Simple Smile)))
е и в най-смелите си мечти не съм си се представяла с 5....сещам се за Мечо Пух Simple Smile)))
Благодаря на всички Ви за подкрепата

Общи условия

Активация на акаунт