Пред труден избор

• 19 415
  • 297
  •   1
Отговори
# 210
Господ си знае работата!
Честито!
Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам.

Последна редакция: вт, 02 фев 2010, 09:51 от corset

# 211
  • Казанлък(Бургас)
И така докато тук се вихреха страсти при мен нещата добиха ясни очертания. Загубихме едното детенце/не се е развило/ а другото живот и здраве ще гушкам септември Simple Smile Благодаря още веднъж на всички с едни плаках, с други се смях до сълзи...но всички ми помогнахте много!!!

От сърце ти желая много прекрасни моменти с новият член на семейството !   bouquet
Целувки на децата и лека бременност!  Hug
Благородно ти завиждам за щастието , с което Господ те е дарил.  Heart Eyes

# 212
Господ си знае работата!
Често!
Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам.

И от мен!

# 213
  • София
на това му се вика "божа работа",
лека и безпроблемна бременност и живо и здраво бебче през септември

# 214
  • Варна
Честито! Да си имаш едно прекрасно бебе през септември!

# 215
Честито и от мен! Лека и успешна бременност!

Съжалявам, че така се е случило с едното бебе. Но природата си знае работата.

# 216
  • София
Нее... Laughing, това е умотворение на Nana77. Нямам никакво намерение да й отнемам авторските права. Ето цитата по памет - броят на децата е обратнопропорционален на интелигентността.  Peace

Глупости. Наистина не четете и ръсите каквото ви падне. Нана поне няколко пъти обяснява, че интелегентността не се изразява с броя на децата, а с това да прецениш дали можеш да се справиш с отглеждането им ама нали е по-лесно да се ръсят глупости вместо да се мисли.

Ей, Микче, добре че си ти душо да обясниш какво съм искала да кажа.  Hug

Клеми - поне цитирай правилно де - не обратнопропорционален, а правопропорционален...Или ако ти е по-лесно да запомниш пряко свързан също върши работа  Mr. Green

# 217
  • София
Нее... Laughing, това е умотворение на Nana77. Нямам никакво намерение да й отнемам авторските права. Ето цитата по памет - броят на децата е обратнопропорционален на интелигентността.  Peace

Глупости. Наистина не четете и ръсите каквото ви падне. Нана поне няколко пъти обяснява, че интелегентността не се изразява с броя на децата, а с това да прецениш дали можеш да се справиш с отглеждането им ама нали е по-лесно да се ръсят глупости вместо да се мисли.

Ей, Микче, добре че си ти душо да обясниш какво съм искала да кажа.  Hug

Клеми - поне цитирай правилно де - не обратнопропорционален, а правопропорционален...Или ако ти е по-лесно да запомниш пряко свързан също върши работа  Mr. Green
Хахаха....ами...някой не е внимавал в училище. Правопропорционален, в случая означава - колкото повече деца, толкова повече интелект. И обратното. Това е правопропорционален.

На авторката на темата - лека и безпроблемна бременност!

# 218
 Peace Пожелавам ти отново здраве и си почивай при всяка възможност. Ти си чудесна!

# 219
Лека и безпроблемна бременност на авторката Simple Smile

Ей, Микче, добре че си ти душо да обясниш какво съм искала да кажа.  Hug

Опитах се, но за някои е безнадеждно да разберат написаното Mr. Green

# 220
  • София
Не, много по-прости са нещата.
Първо, девойката не разбира значението на право и обратнопропорционално.
И второ - като е искала да каже, че броят на непланираните деца има отношение с интелигентността на родителите, да го беше написала така, а не просто броят на децата.
Иначе - явно трябва да си наеме говорител, който да минава след нея и да обяснява какво е искала да каже.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 221
И така докато тук се вихреха страсти при мен нещата добиха ясни очертания. Загубихме едното детенце/не се е развило/ а другото живот и здраве ще гушкам септември Simple Smile Благодаря още веднъж на всички с едни плаках, с други се смях до сълзи...но всички ми помогнахте много!!!

Понякога Бог ни помага неочаквано в дилемите ни, като улеснява избора. Wink Жалко за близначето, но явно така е по-добре за всички. Лека бременност и прекрасно раждане ти желая, и най-хубавото бебче на света!  bouquet

# 222
  • София
Цитат
Правопропорционален, в случая означава - колкото повече деца, толкова повече интелект. И обратното. Това е правопропорционален.

Joy

# 223
Боже мой, какъв късмет. Едното е умряло.

# 224
  • София
Кое е смешното?
Правопропорционално - значението на тази дума е когато има две неща, взаимосвързани са така, че когато едното расте, расте и другото. Нана77 не го разбира точно така. Опитах се да обясня значението на думата правопропорционален в конкретния случай...Иначе да, смешно се получи, но да е мислила преди да пише.

Общи условия

Активация на акаунт