"Майчин дом"- Варна тема 3

• 49 774
  • 755
  •   1
Отговори
# 135
При М.Яков, мила! Секциото ми е за 4ти Април.Даносамо да не тръгне по-рано,че Яков ще е извън БГ и ще ме приеме някой друг! Hug Peace

Ти към кого си се насочила?

# 136
Към д-р Георгиев, за нормално раждане. Още не съм ходила, но скоро и това ще стане

# 137
Глори,знаеш ли Яков от кога до кога ще е извън БГ  newsm78

# 138
Глори,знаеш ли Яков от кога до кога ще е извън БГ  newsm78

Доколкото разбрах от него ще липсва седмицата преди Великден, значи от 28ми до 3ти!Мисля че започва да преглежда на 5ти! Peace

Към д-р Георгиев, за нормално раждане. Още не съм ходила, но скоро и това ще стане

Мн е добър и той!Преди 2 семици като лежах ми беше много забавно!Постоянно пускаше шегички! Laughing Peace

# 139
Аха....мерси и успех с раждането  Hug

# 140
  • Варна
Няма да съжаляваш за избора си на лекар  Grinning Родих нормално при него януари месец, той ми следеше и бременността. Много съм доволна. Освен, че е шеговит и винаги в настроение, което предразполага, е и много добър специалист.

# 141
Д-р Георгиев пуска шеги, ама като ме види първо се вайка как щял да ме изтърве и после почват едни бъзикни... Ум да ви зайде! Последния път успях да го избъзикам така, че чак нямаше какво да каже...което си е постижение! Nevertheless, страхотен лекар. Както и преди съм казвала, нищо специално не направи, само ми спаси живота!

# 142
Вече съм убедена, че д-р Георгиев, ще е моят лекар  Simple Smile

# 143
Вече съм убедена, че д-р Георгиев, ще е моят лекар  Simple Smile

Много добър избор  Peace
И аз раждах при него (нормално раждане ) .

Бях пациентка на д-р Максим Яков, той ме прие, но на другия ден заминаваше в чужбина и останах в ръцете на дежурните лекари.Доколкото разбрах всички са специалисти и си разбират от работата, но аз имах изключителен късмет да раждам в смяната на д-р Георгиев.
Усмихнат, шегаджия и изключителен специалист !

# 144
здравейте мили мами,
искам и аз да се запиша в темата и да я проследя...бих искала и да изразя своето признание към вниманието и отзивчивостта на доц. Маркова и акушерката Снежи. Относно раждането, вчера се потвърди че малкия е седалищно разположен плюс това е и едричък, та ми назначиха секцио при д-р Максим Яков - виждам че и от него са доволни мамите...само ме притесниха някои не дотам положителни отзиви за анестезиолога Мичонов....искам да попитам има ли и други недоволни от него?
Успешно раждане на всички от мен... Grinning

# 145
здравейте мили мами,
искам и аз да се запиша в темата и да я проследя...бих искала и да изразя своето признание към вниманието и отзивчивостта на доц. Маркова и акушерката Снежи. Относно раждането, вчера се потвърди че малкия е седалищно разположен плюс това е и едричък, та ми назначиха секцио при д-р Максим Яков - виждам че и от него са доволни мамите...само ме притесниха някои не дотам положителни отзиви за анестезиолога Мичонов....искам да попитам има ли и други недоволни от него?
Много ви моля четете старите теми!!!Недоволни от Мичонов няма!!!Явно бъркате имената или мненията.От Мичонов няма други освен доволни  Simple Smile
Леко раждане  Peace

# 146
Аз исках да питам,знаете ли дали има някакъв списък какво конкретно трябва да си носиш за раждането или не  newsm78

# 147
здравейте мили мами,
Много ви моля четете старите теми!!!Недоволни от Мичонов няма!!!Явно бъркате имената или мненията.От Мичонов няма други освен доволни  Simple Smile
Леко раждане  Peace

Анестезиологът е д-р Мичоров ! Не мога да кажа, че съм недоволна, просто ако има следващ път ще предпочета д-р Добрева. С упойката, която тя ми постави, се чувствах по - добре !

# 148
за името си абсолютно права ,недоглеждане от моя страна
алекс 88-няма списъци ,там има всичко  Grinning Сега сериозно,носи си само нощница,ако държиш бебето да има залъгалка и това.Но и без нощница ад отидеш ще ти дадат.  Peace

# 149
Само нощница - бреееее,супер са тия....в другите болници дажи и спирт те карат да си носиш,ама те са "държавни".....
Мерси за отговора Мимоза,ами памперси или мокри кърпички за бебчето!?

Общи условия

Активация на акаунт