И да - общо прието е при нормално раждане след секцио раждането да не се предизвиква, ускорява или обезболява, т.е. трябва да мине естествено и без медицински медикаменти и интервенции. Така се процедира навсякъде. Не виждам защо това трябва да е причина да се откажеш да водиш раждане...сякаш не можем да родим нормално без окситоцин или епидурална...Интересно! Д-р Яков е страхотен специалист, крайно време е да предприеме нещо по въпроса
Не се отказвай! Обсъдете всичко подробно с д-р Яков и ако му имаш доверие може и да имаш много по-големи шансове, зависи за какво е било предишното секцио и как върви сегашната бременност. Ако на мен ми откажат това право или се опитат да ме разубедят - значи, че това просто не е моя лекар и ще го сменя!
Това си е мое мнение!
, имайки предвид нарастване броя на майките с подобно желание!
Тук нямам предвид Яков, понеже мисля че той би трябвало да е в час с актуалните изследвания и практики..
от матката ,от яйчниците или другаде ,но ако няма срязване на матката мисля че не е проблем да се роди нормално поне това ми обясниха на мен и то не само в Майчин дом,а и на ЖК в Бургас. Препоръчани теми