Февруари настана, с бебенце е вече мама! (43)

• 22 259
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Боже секс,наистина какво беше това Party
От третия месец май не сме правили,моя мъж е голям бъзльо,неискал да си......,детето hahaha
Мяуче,как така без параван newsm78

# 646
Даниелче  Hug, нека Максим расте здраво и щастливо дете, много да ви радва и само положителни емоции smile3525 smile3525 smile3525  bigdance2 Tada  ura

АЗ СЪМ ДНЕС НА ЖК И ОЩЕ ОБМИСЛЯМ ДАЛИ ДА ИСКАМ ЕПИДУРАЛНА УПОЙКА  newsm78 .ЧЕТОХ В НЕТА И МНЕНИЯТА СА МНОГО РАЗЛИЧНИ.ПРИЯТЕЛКИ КОИТО СА БИЛИ С ТАКАВА ПРИ РАЖДАНЕТО МИ КАЗВАТ ,ЧЕ Е ИЗЛИШНА.
ТЕЗИ КОИТО КАТО МЕН СА РЕШИЛИ ДА РАЖДАТ НОРМАЛНО НА КАКВО МНЕНИЕ СТЕ-С ЕПИДУРАЛНА ИЛИ БЕЗ?

Аз смятам да реша в последния момент. Мисля, че имам и база за сравнение и възможност за "информиран" избор  Mr. Green Честно казано, по-скоро клоня към епидурална упойка, като помня как заспивах в едната минутка между контракциите предния път... #Crazy Пък и анестизиолога каза, че ако не се направи на 5ти, 6ти см разкритие, значи ще е без  Joy За спиналната каза, че я използват при секцио по спешност, т.к. действала веднага...

Смятам да завивам бебка с малко одеалце, не съм фен на олекотените завивки, не са ми уютни, незнам защо newsm78

А за секса, смятам, че мъжо няма да се навие, освен ако не го напия Joy! Той би искал, ако може да му родя първокласничка, ще е най-щастлив Joy

засега поздрав и чакам още бебенца Simple Smile

# 647
Нещо Ради и Стайл не са се отчитали днес, дали пък няма да ни зарадват скоро?

# 648
  • София
Гери, явно ще сме по еднакъв сценарий, и мен ме искат в понеделник сутрин, ама за какво съм им цял ден, да ги питаш.  Laughing И секциото за вторник, ако не решат друго. Сакън, че много държа тази анастезиоложка да е в екипа, иначе ще си преосмисля мнението относно пълната упойка, не ми се рискува.
Браво за големия бебок, моя този път ме изненадА с мини-размерите си. Цял ден се чудя дали просто ще е гърчав и злобен като татко си /който е роден две и нещо/ или си е увил пъпната връв и не се храни добре /щото на ФМ му беше бая усукана около него, а пък и е едно изключително активно бебе, та е напълно възможно/. Thinking

Ю-хууу, да се изкажат родилите нормално, ама имам чувството, че е запек плюс силни менструални болки, поне така си го представям.  Crazy Ама че комбинация.

# 649
Честито на Шаманката! Нека Матеа да й расте здрава и много щастлива Heart Eyes
пишман станахте с ника за един шоколад Joy 
Честит Максим и на Даниела! Hug И той да й е здрав и добричък! И много, много весело детенце!
И на всички мами нови мами - поздравления, бързо възтановяване и само най-прекрасни моменти с малките бебоци! Heart Eyes

# 650
Ника, според моя доктор всяка матка има различен капацитет и до голяма степен това определя големината на бебето. Явно пък моята се разтяга на воля  Laughing
А в списъка, който ми дадоха за постъпването, пише, че трябва да имам шоколад Simple Smile

# 651
  • offshore & overseas
Ууууу, не ми говорете за вени, моите са изпъкнали като на дърта наркоманка, и всички цъкат, че уж хубави вени, ама тънки ми били (а то -- вени-въжета, само д-р Мишел го призна), криви ми били... Пък и 25 дена/24 часа на с-ми ми разказаха играта. Награя където и да хванат, все се пукаше (сега ставам и лягам с молитва до датата да се поправят). А Лъвю безсрамника взе да ми намеква, че съм имала и врат, и крака... #2gunfire

Отделно, дето научих от шейновския персонал кой може и кой не можe да слага абокат -- и от акушерки, и от лекари. А също и, че срам не срам, ще си искам розово, детско абокатче, ако има кой да ме чуе (1 от 3 случая)-- няма кво да ми напъват абокати по пет сантима, тя ръката ми е по-къса. Rolling Eyes

Айде, аз като една черна станция да се обадя, че 2 мами с тату и изтекли води минаха "през ръцете ми" и двете доста силно (и дълго) виха и охкаха (не се било търпяло, не очаквали) -- не ще да е било леко, но какво е точно -- само те си знаят. По-нататък не знам дали са поискали епидурална.

Шоколад днес изядох вече 1, надявам се за хемоглобина да помогне, а майка ми ми донесе черен, но мисля да не се лишавам от сън тази нощ, че едвам се спасих от контракциите преди малко с един краткотраен nap.

Меги, да, без параван бях, но може би на първо време, сигурно са щели да ми сложат. Като гледам, тука никой друг не е бил без.

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 17:19 от Мяуче

# 652
  • София
Велви, ми вие сте стисли, само за да не почерпите се разраждахте, тюх!  Joy Ся нарочно ще си купя един голям тлъст шоколад и ще си го изгриза в болницата, във ваша чест!  bowuu

Мяуче, а пред твоите уши що раждания са минали през този почти месец престой!  Crazy
А моят ХБ изненадващо и за мен се е качил и е 123, леле тоз док от ЖК си свърши работата чудесно.

Гери, ми то и аз добре съм се разширила.  Joy Карай, ще го тъпча като се роди зверчето.
Още не мога да се сафирясам от кеф, че толкова малко остана, днес само като ми погледнеха корема, без да проявят друг интерес - и си казвах кога ще раждам.  Joy

# 653
Еееехххх,Юхуууу,блазе ти за докторката!!!И моята,ако изискваше таквиз гимнастики,щях да събирам пари да ме изражда!Ама и аз -кит с желание си искам секс,въпроса обаче е че никой не ми го дава!Успях да прилъжа мъжО веднъж преди 2 седмици и дотам!Сега ми излиза с номера-"Чакам те всеки момент да родиш,а на теб само глупости са ти в главата!" и "Ще ме захапе Калоян за пацата...!"
Досега не съм се замисляла за упойка,но съм твърдо решена да си искам ,ако се наложи да ме шият.
И минах вече фазата на шоколада и сега нападам вафлички.Колкото и да ми е смешно ,всеки месец си имам по 1 сладко,което нагъвам денонощно-първо беше кит-кат,после морени,после сухи пасти,после шоколад и сега обикновени вафли.Шашава работа!
Вчера докторката,която мери тоновете ме попита дали чакам едно или 2 бебета! EmbarassedСлед мен за тонове чакала някаква мацка с 2,а била зналчително по-малка от мен,така че можело моето бебе да е по-голямо от първоначалните изчисления #Crazy newsm78

# 654
мамчетаааа.... Харемстил влезе да раЖда Praynig Praynig Praynig .....СТИСКАЙТЕ И ПАЛЦИ И СЕ МОЛЕТЕ ЗА ДВЕЧКИТЕ ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!!!!!
Тя има нужда от това!!!!

# 655
  • offshore & overseas
...А моят ХБ изненадващо и за мен се е качил и е 123, леле тоз док от ЖК си свърши работата чудесно...
Може и да не е той, а едното шоко на ден, дето го хапваш напоследък... нощеска. BB's watching you! hahaha Следвам твоя пример, когато имам възможност, ще видим до какво ще доведе това. Sunglasses

Айде, молитва за Харемче! Praynig

# 656
  • София
Бобиш, няма да те чета, пък!  Joy Хем ми се прияде всичко изброено, чакай да звънна на мъжо....такааа, поръчах поне шоколадец,   Joy хем ми просветна, че и снаха ми с близнаците не беше толкоз огромна, колкото съм аз сега.  Mr. Green

# 657
Късмет на Харемчето и много стиснати палци! Peace

# 658
  • София
Мяуче, верно бе, ама как човек има навик да забравя такива неща!  Joy Изобщо не се и замислих, че от шокото може да е.  Crazy

Много стиснати палци и от мен за Харемчето!  Praynig Ще чакаме добрите новини!

# 659
Бобиш, няма да те чета, пък!  Joy Хем ми се прияде всичко изброено, чакай да звънна на мъжо....такааа, поръчах поне шоколадец,   Joy хем ми просветна, че и снаха ми с близнаците не беше толкоз огромна, колкото съм аз сега.  Mr. Green
Има и друг вариант-събираш багажа и оставяш мъжа ти да маже филии на Бобчо,ати се паркираш при мен и си грухтим заедно! newsm22 Animal Pig
Стискам палци и аз всичко да мине по мед и масло!Давай ,Харемче,с теб сме!!! Hug Praynig fingerscrossed

Общи условия

Активация на акаунт