ЯНУАРЧЕТО навърши три с приятели и весели игри!

• 26 440
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
  • София; Дружбето
Аз пък си внушавам, че ми се топят сланините Mr. Green сутринта по Гала се научих Joy

# 526
  • София
Цвета, трябва да си в трудово-правни взаимоотношения, за да можеш да кандидатстваш. Аз не съм и не мога, а си харесах разни неща... Confused
Аз съм и искам да изкарам някой език, но до тук м ие ясно само. Сту, ни ми са, ама ще ми се наложи Mr. Green
Цвет,снимаш лична карта , диплома и попълваш едно заявление и носиш в Бюрото по труда . Ти в Дружба ли се водиш по адрес,ако е така трябва да ги подадеш в БТ Младост.

# 527
  • София; Дружбето
Цвета, трябва да си в трудово-правни взаимоотношения, за да можеш да кандидатстваш. Аз не съм и не мога, а си харесах разни неща... Confused
Аз съм и искам да изкарам някой език, но до тук м ие ясно само. Сту, ни ми са, ама ще ми се наложи Mr. Green
Цвет,снимаш лична карта , диплома и попълваш едно заявление и носиш в Бюрото по труда . Ти в Дружба ли се водиш по адрес,ако е така трябва да ги подадеш в БТ Младост.
В Дружба съм, да. Мерси, ще го търся де е това БТ и може да пробвам

# 528
  • София
Това е заявлението:
http://www.az.government.bg/EFunds/OPHRD/AP2111/Zaiavlenie2111.pdf
Иначе БТ се намира точно зад Билата в Младост 4 в посока Бизнеспарка Peace

# 529
    Момичета,благодаря ви! Hug
    Браби,и аз сънувах същото, преди 2 месеца.  Heart Eyes Както и почти веднага след теста споделих на една близка ,че май този път нося друг пол.  Simple Smile

Да ви кажа,Мони по някаква своя система също ми  позна пола.Така че ,ако ви се наложи,може да се обърнете към нея. Wink

Друго да ви споделя.Днес бяхме на психолог в Пумпелина.(Отделно искам  да благодаря за това на Ивонска и Манана   bouquet  bouquet  bouquet ,те си знаят защо.  Hug  ).Официално заключение от 2-ма специалисти :Алекс няма аутизъм.Има някои други нюанси,които му забавят проговарянето ,но не и гореспоменатото отклонение. Peace

# 530
Андж, ти де се дяна?  Rolling Eyes

да му се невиди фейсбука, там съм  Mr. Green

Но ми е мъчно за вас и ви сънувам. Единият ми сън беше с Мама Саша и Ивонска, пътувахме във влак, а Ива забегна по съседните вагони, та се наложи ние със Саша да и смъкваме багажа като пристигнахме  Laughing
А другия беше със Сту, купувахме рокли за момиченцата ни  Shocked  Laughing

Селма  Hug

# 531

А другия беше със Сту, купувахме рокли за момиченцата ни  Shocked  Laughing
   Опа! hahaha Mr. Green
   Анджелина,липсваш ни! Hug
   Какъв е този фейсбук,дето всички са там?БГ-мамма не ви ли стига? Laughing

# 532
Аууууууууууууу Андж, това Ива да забегне е реално, а ти да не би да си се обърнала към Мони на ЛС, че да ти изчисли за момата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Иначе с удоволствие участвам в покупкуи на роклички  Flutter Flutter Flutter

Официално заключение от 2-ма специалисти :Алекс няма аутизъм.Има някои други нюанси,които му забавят проговарянето ,но не и гореспоменатото отклонение. Peace

Страхотно Hug Много се радвам за вас  Heart Eyes

# 533
  • при принцесите
Селма, браво за момата Hug

# 534
  • София; Дружбето
Диди, как си, как е бебочеството  Grinning

# 535
  • София
Днес от обяд съм по софри и се видях със стари бойни другарки!   Sunglasses

Аз си харесах един модул по онази програма, касаещ работа под стрес, при конфликти и разни други интересни психологически нещица с практическа бизнес насоченост...  Sunglasses Психологията - моята нереализирана страст и хоби...  Sunglasses

didi_im, кога ни зарадва, кога дойде време за бебе!...  ooooh! Heart Eyes Hug

Селма, много се радвам, че тревогите ти за Алекс са бял кахър!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 536
Селма, радвам се, че при Алекс всичко е наред и не е това, за което си се притеснявала  Hug
По тия модули се записах още преди 2 месеца - Социална работа с възрастни и деца с увреждания и хронични заболявания - нямам търпение да разбера ще се събере ли група и ще започне ли скоро. Идея нямам от къде ще намеря време, но ще се прежаля за няколко месеца.
Барби на мен ми се струва, че всички сме объркали държавата  ooooh!

# 537
Селма, браво и за двете новини! А ти защо си се съмнявала за аутизъм на Алекс?

# 538
  • Русе
Селма, страхотни новини  Hug

За програмите и аз ги разгледах  Peace ( може да пробвам някой език, че нещо в у-ще хич не ми се отдаде  Embarassed )

Мони - пиши на лични, когато се появиш какво трябва да ти кажа, за да ми изчислиш, кога да очаквам момата  Wink  Laughing

# 539
  • при принцесите
Диди, как си, как е бебочеството  Grinning

Знам ли вече Rolling Eyes Имам чувството, че непрекъснато се върти. И толкова па много да се мърда, почти постоянно, не му ли трябва и покой. Направо си представям как като излезе и хуква из залата, а докторите не могат да го стигнат Laughing Днес ще ходя следобяд до Шейново да питам някъв лекар за раждането, дано го погледне да видим де е.

Общи условия

Активация на акаунт