Отговори
# 1
  • Видин
Първа  Blush  bouquet

# 2
Пате, благодарско за новата тема!

Ирина, тъпото в случая е, че проблемът е доста по-дълбок от това за какво си ползват компютрите хората.. Поне аз го виждам така де. Но ще наводня много темата, ако се впусна в обяснения защо и как... Затова предлагам да се фокусираме върху други абсурдни реплики за кърменето  Peace.

# 3
Усмихнатото,така е.
Патеbouquet

# 4
Ех, да си помечтаем да деня, в който тази тема няма да е актуална...

# 5
  • Варна
Ех, да си помечтаем да деня, в който тази тема няма да е актуална...
smile3521 - дали ще доживеем само се питам...

Пате страшна снимка си намерила   bouquet

# 6
# 7
  • София
Здравейте, сетих се за нещо случило сеотдавна, но набило ми се в съзнанието.
Преди десетина години си откарах известно време в детска пулнология. Там имаше една циганка с момиченце на две години и половина, която още кърмеше.  breastfeeding Цялото отделение се изреди да и говори как си трови детето, че то за това е с астма, че в кърмата и няма, нищо хранително, а е отровно. А тя милата отговаряше: " Добре де докторе, ама как да си приспя детето без цица, тя само така заспива!"
Аз бях изумена за първи път виждах толкова голямо кърмаче, преди това даже не си бях представяла, че може да се кърми толкова дълго. Мислех, че дълго кърмене означава до към 10 месеца - годинка, не повече. За мен тя беше майка героиня, за тях непознат феномен. Аз и се възхищавах,  а те обвиняваха. И въпреки си всичко тази жена знаеше, че прави най-доброто за детето си.

# 8
  • Пловдив
Доверявала се е на инстинктите си - нещо, което съвременната жена все по-малко прави  Peace

# 9
  • София
Със сигурност не е най-абсурдна, но за мен е най-често срещана: "Ама то не всички жени имат кърма, бе", казано с такъв поглед  Rolling Eyes и с най-убедения тон - "Ето, А нямаше, Б също нямаше, В също... (и така се изброяват поне 5-6 общи познати), още от първия ден започнаха да дохранват с адаптирано мляко, обаче толкова хич нямаха, че на 20-я (40-я) ден съвсем им спря. Пък ти (аз демек) явно генетично си имаш, щом дори и след секцио кърми до 2,5 години  Shocked (придружено с обстойно оглеждане на природните ми дадености  Blush)"

Последна редакция: пн, 01 фев 2010, 11:18 от Атти

# 10
# 11
  • Враца
Със сигурност не е най-абсурдна, но за мен е най-често срещана: "Ама то не всички жени имат кърма, бе", казано с такъв поглед  Rolling Eyes и най-убедения тон - "Ето, А нямаше, Б също нямаше, В също... (и така се изброяват поне 5-6 общи познати), още от първия ден започнаха да дохранват с адаптирано мляко, обаче толкова хич нямаха, че на 20-я (40-я) ден съвсем им спря. Пък ти (аз демек) явно генетично си имаш, щом дори и след секцио кърми до 2,5 години  Shocked (придружено с обстойно оглеждане на природните ми дадености  Blush)"

ох, с това "нямане".... ooooh!

а мъжът ми преди време някой го беше питал дали имам кърма, и той беше казал "ами, да, даже може и всеки ден мляко с ориз да ми прави"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 12
  • Mars Hotel
Я, нова тема!
Тъкмо да изтипосам една колежка. Вчера се оплаквам, че Теди още не говори и не знам кога ще започне, и тя ми заяви с назидателен тон:
"Е, как искаш да проговори! Тя устата й е запушена с цица денонощно!  Naughty"

hahaha

# 13
Сигурно повечето сте гочували, ама наскоро пак ме оставиха без думи...

"Акъл нямаш да кърмиш още.."
ми нямам...изтича пустия...капка не остана  ooooh!

# 14
Май наистина няма да доживеем деня, в който тази тема няма да е актуална. Нашето население е може би най- неграмотното по отношение на кърменето, за съжаление. Скоро ходих при една гинеколожка, която като разбра, че още кърмя и беше втрещена: "Ама как може, то твоето е прекалено вече, спирай веднага!" Мъчно ми е, когато чувам подобни неща, и то от лекари, но така са учили те навремето. Да не говорим, че много мои познати ме гледат като извънземно, не че ми пука де, но много, много години ще са нужни, за да се промени нещо в това отношение.

Общи условия

Активация на акаунт