Чакаме ритничета от Юлските момчета и момичета

• 22 770
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Аз пия витамини, понасят ми, но смятам да ги прекратя като започнат да излизат истинските плодове и зеленчуци напролет.

# 421

За козметиката - за лице и деколте, откакто съм бременна, ползвам на дъщеря ми кремчето  А-дерма ексомега. Страхотно хидратира, без да прави кожата мазна или лъскава.
 Това кремче е много хубаво! newsm10 Мажа с него моето детенце,понеже има атопична кожа.
  Идеално е за по-сухи кожи.Ползвах го,когато кърмех ,защото тогава изведнъж кожата ми от мазна беше станала суха.

Вредни са хормоналните кремове,но....ако се ползват в/у малък участък кожа са ОК.(С тази с бременност,обаче,избягвах да ги ползвам през първия триместър.)

Последна редакция: пт, 05 фев 2010, 09:37 от Селма

# 422
Аз започвам да хапвам по един грейпфрут и един портокал на ден.
Мляко- кисело и прясно - постоянно са на масата, а без сирене не мога да живея.
Поне сега като съм вкъщи имам време да обръщам внимание на храненето  Peace
Май няма да ги взимам тия витамини  newsm78 изследванията са ми перфектни, така че ще ги пропусна

# 423
Добро утро!

Ще помоля да ми пускате на лични информацията, която искате да добавя или променя на 1-ва страница. Изпуснах много страници и разкрити бебешори - Честито за което на всички!

# 424
Пумаааа!пумаааа ! Кажи, че си по-добре, моля!

Данито, само витамин Ц ще набавяш така + калций, а друго? пий си витамините и ще видиш как ще ти понесат на теб. При всички е различно, но щом са ти препоръчани !??! А от кръвните изследвания (и моите са перфектни, но пия витамини за бременни) не е очевидно, че нямаш нужда...не знам, както си прецениш, бебето си взема каквото му трябва, ти имаш да наваксваш за да си добре, говори с доктора да ти обясни защо ти ги е предписал.

# 425
  • Плевен
Здравейте момичета. Не съм писала скоро, но пак имах проблем с компа - можех само да чета.
Поздравления на мамите видели пола.
За витамините - аз пия центрум матерна. Пия ги защото не хапвам много плодове и зеленчуци и за това взимам и витамини.
За тия кремове против акне - направо ме шашнахте. От години съм с проблемна кожа и се мажа все с такива кремове, но до сега не съм се сещала, че може да вредят по накакъв начин на бебето. И сега съм в паника, т.к. използвам един за през деня и друг нощен. Но без да ги слагам - направо ми става ужасно лицето. И сега незнам какво да правя.

# 426
Даже много добре - днес ще си прибера детенцето, че ми е много мъчно без него и  лентичката ми премина в ново квадратче - 5 месец  Heart Eyes  от това по-хубаво няма.

# 427
Добро утро Simple Smile

За витамините - искам да питам знаете ли дали има витамини за бременни БЕЗ ЖЕЛЯЗО ?
Аз досега пих центрум матерна, но и те имат млко желязо - 15 мг. Проблема при мен е, че заради таласемията, хемоглобина ми е много нисък - 88-9, а серумното ми желязо е над допустимата норма - 27,67 (реф 6-26). Сега много се притеснявам, защото излишъка от желязо е вреден за организма, а за бебето не знам как се отразява... и точно това ме тревожи, да не му навреди нещо.
Бях на инжекции Б12, но нямаше никакъв ефект от 5 дни, сега слагам още..но честно казано се съм сигурна, че ще има ефект Sad
Много ме е страх да не се стигне до кръвопреливане, а ако не се вдигне тоя проклет хемоглобин..ако не сега, след раждането със сигурност ще искат пак да ми преливат ..Sad

# 428
Пума добре дошла Simple Smile
Боби благодаря!

# 429
Puma, дано да нямаш повече срещи с болницта до края на бременността  thumbsup

# 430
Здравейте тумбачета  Hug
Пума радвам се че си добре  Peace
Аз си се мажа със същия крем като преди бременността , щом док. не ми е казал нищо не мисля че ще има проблем , с първата ми бременност съм си се мазала и всичко си е наред  Peace в понеделник имах болки  по цялата дължина на корема и ходих на док. и май са били контракции , та сега съм на магнерич и всичко е наред  Praynig
Витамини не пия никакви , и преди не съм пила , хапвам си повече плодове и мисля всичко е наред  .
Лек ден от мен  Hug Hug Hug

# 431
Добро утро момичета. Днес бяхме на преглед. Всичко с бебо е наред, но за съжаление не ни казаха пола. Докторката го видя, но каза, че било рано и не ни каза. Ние я подпитвахме, тя се подсмихваше и каза, че всеки път като го каже от рано после го сменяла. Каза, че в 24 г.с. ще ни каже със сигурност. Има доста да си почакаме дотогава.
Но както и да е важното е, че бебчето се развива както трябва и че всичко му е на мястото. Станало е вече 14 см.
Пак ми пуснаха кръв и урина. Всеки месец ми точът кръв за нещо. Ужас направо.

На мен 19.02 ми започват очните, така че докато свършат и то станало време пак да ходим на преглед.

Пума, хубаво е че пак си тук. Радвам се, че си се оправила.   Hug

Аз не пия никакви витамини. Не смятам и да пия такива. Щом всичко е наред и изследвнията са ми добри ни мисля, че трябва да вземам и хапчета. Плодовете и зеленчуците засега са ми достатъчни.

А между другото не съм качила нито един кг. от предния месец, а не спирам да се тъпча.

# 432
Добро утро!!!
Пума,много се радвам ,че всичко е наред.
Относно витамините аз пия Doppol herz Depot A-Z ,но ги пия ,когато се сетя.Доктора ми каза още преди 2 месеца ,че не е лошо да пия витамини.А такива ни дават от фирмата в която работя.Аз и преди съм ги пила,но и преди е било по сходен начин - когато се сетя.Иначе си ям всичко и предполагам,че витамините не са ми чак толкова нужни.То и заради това не се притеснявам,че ги пия доста нередовно.
Аз си се мажа със същите кремове за лице и тяло,както до сега,но е факт ,че имам ужасно много пъпки,който май с нищо не  се махат. NeWS70 А даже към козметиката си съм прибавила и крем против стрии. Laughing И лично аз не мисля,че вреда на бебока по този начин.Поради тези ми убеждения и се боядисвам,както и по-рано вече казах. Малко съм поразредила боядисването - почти през 2 месеца ,но не мога да ходя така ужасна.Не стига,че съм пъпчасала като крастава ,пък и с корени изкарали.  hahaha hahaha hahaha
Айде от мен лек ден на всички!!!

# 433
Здравейте!
Пума  Hug много се радвам, че всичко е ок! Хайде дано да няма повече емоции от този тип!
Витамини аз пия О`мами - един месец пия, един не пия-така каза доки и отделно фолиевата киселина.
Крем аз ползвам Дерма женез на Лореал и не съм го спирала, а в началото имах страшни лишеи и се мажех със Здраве-новото хидратираното. Страшно бях доволна.
За тяло от началото ползвам масажно масло против стии на Икаров и за момента съм много доволна. Препоръчаха ми, обаче на Галеник против стии, ако нещо стане да вземат да се появяват ще си купя и от него.
Мамите с по едно дете, мога ли да ви помоля да си изкажете личния опит с вашите колички?! Благодаря ви!   bouquet

# 434
Пума Hug Hug Hug

Само аз ли не се "вапцам" с никакви мазила newsm78
Само Бадемовото масло за корема от дъжд на вятър. BlushНикога с нищо не съм се мазала.Май е време да се замисля newsm78

Общи условия

Активация на акаунт