Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява Методът и за какво се използва?
Какво е препоръчителното лечение за запек по време на бременност?
Как да се справим с кървенето от носа по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява Методът и за какво се използва?
-
Какво е препоръчителното лечение за запек по време на бременност?
-
Как да се справим с кървенето от носа по време на бременност?
-
Какви са някои методи за справяне със запека?
-
Как се приготвя домашна смес за премахване на стрии?
.
.
А сега много трудно вкусвам каквато и да е риба,даже и най-немиризливата.....
Понякога ми се случва и да повръщам, но ще се търпи няма начин !
, защото доки каза, че е 99% сигурна, че е мома!!!
!

скъсах се от смях с един от горните ти постове. Имай милост, корема още ме боли, а котката избяга, чудейки се защо цвиля така... 
На феталната казаха, че съм отишла рано, че бебето е малко напред с размерите, но иначе всичко е наред. Много обстойно ме гледа лекарката, само дето уж трябваше Марков да ме гледа, ама го нямало и т.н. ми се обясняваха, та ме гледа Павлова. Не че нещо, доволна съм от прегледа, ама човек едно се уговаря , пък друго става
Както и да е. Другото, което каза, е че май имам контракции или другия вариант е да имам миома на предната стена. Но по-скоро беше за контракции, понеже миомата би трябвало да се вижда като различна по структура, а това, което тя виждала, не било различно. Та каза да пия няколко дни но-шпа. Такива работи покрай мен.
. Голямо мъчение е, защото грам не мога да дишам през носа, а оттам не мога и да спя въобще. Без да преувеличавам, н епознавам човек, който да кара по-тежка хрема от мен- очите ми така текат заради носа, че все едно съм плакала три дни. Да не говорим за напъните да си издухам носа всеки 2-3 мин., заради които взех да усещам напрежение и лека болка ниско долу. Въобще, грозна картинка
. 
. И че ще дългокрако бебе