Туй да съм Дюканка хич не е шега и преди да питам първа страница чета - 222

• 29 204
  • 724
  •   1
Отговори
# 15
Оооооо,голям късмет,ноооо не успях да се класирам на І-ва стр.! WhistlingВЕЩИ,благодарско за новата темичка,както винаги оригинална и добре оформена!  bouquetАз от миналата година съм за черната малка рокля,че вече съм и обзаведена с нея Joy
   ДИДКА23,Много здраве,щастие и късмет и занапред!
   ТОНИ БГ, hahaha
   БЛУМЧЕ,радвам се да те"видя" Praynig
   МИРКА75,честити 9 год.на ЕЛЕНА!Дай Боже да е жива и здрава и мноооггоо да те радва!
   Честито на всички с минусчета и поводи!!!
   Честит нов месец и успешна нова седмица!!!

Последна редакция: пн, 01 фев 2010, 08:40 от vesito5

# 16
mirka75,честита ти рожденничка !Да ти е живо и здраво детенцето и много да те радва!
Честита дюканска година и на теб!Успешно задържане и никога повече проблеми с килограмите да нямаш!  bouquet Hug
весито5 на теб ти е смешно ама мене ми се реве. #Crazy

# 17
 Добро утро сладички
mirka75 ---Да ти е живо и здраво слънчицето много, много до те радва. Пожелавам  на красавицата  ЕЛЕНА и най-вече здраве и много успехи в живота!

На Дидка ще пожелая
Дидка,   честит рожден ден, миличка!
Желая ти много здраве - то винаги е нужно,
много щастие - то никога не стига,
море от любов и бряг,
на който винаги да те чака някой!

За мен днес съм + 0.500кг  Embarassed Embarassed Embarassed

Последна редакция: пн, 01 фев 2010, 09:20 от mihi69

# 18
  • Бургас
Добро утро,втора стр. за 2 килограма.След ПЗдните съм върнала малко от сваленото,но сигурнао е вода.За П дните си правя салата като на Валентина,но моята рецепта 4 настъргани вар.яйца,100гр.ролца от раци,около 300гр.извара и няколко л.к.мляко.Аз подправям с чесън на прах,черен пипер и малко сол.С това нещо  преглъщам по-лесно мръвките като съм на работа.Стига ми за около4-5 гарнитури.Честит рожден ден на Дидка,да си жива,здрава,обичана и слаба. newsm59  :

# 19
Добро утро момичета и честит празник на рождениците   bouquet

Прочетох внимателно първа страница няколко пъти и видях, че се позволява в ударната фаза за се използват подсладители, надявам се правилно да съм разбрала  Blush newsm78 Има ли ограничение в количествата? Например Стевия - става ли?
Благодаря ви предварително за отговорите  Hug
Коте радвам се да те видя, наскоро се чудих как си?  Hug

Момичета хубаво начало на месеца и седмицата   bouquet
Като има резултати на кантара ще казвам  Peace

# 20
Хайде и аз да се разпиша.
ПЗ-то пак си каза тежката дума  ooooh! +100гр  ooooh!
Ама ще ги преборя и тях бееее  Crazy Няма де да ходят.

Честит празник на всички с поводи   bouquet

# 21
Ivi4ka,смятай го това за задържане ,не за +.100гр хич не е нещо на което да обръщаш внимание. Peace

# 22
Добро утро момичета
Първо да чиститя рожденните дни на Дидка и на дъщеричката на МиркаДа са здрави и много щастливи  newsm59
Да ви се оплача и от асансьорният техник на Мименсита.Свърши си работата сутрин рано у тях и направо прелита у нас.Показанията на кантара за три последователни дни са 65кг,67кг,а днес 66кг.Мименситка не го пускаи да идва у нас моляя Praynig Hug Hug Hug
А сега и аз имам един въпрос.Първа страница съм я прочела преди 1год и 8 месеца Joy Joy Joy.но там няма отговор.Всъщност има де/всичко което не е разрешено в списъка е забранено/,но това в момента не ме устройва.Имам сериозен срив в имунната система.Не е от режима да не се стряскат новичките.Та затова всяка сутрин поне два месеца трябва да пия сока на един морков и половин глава глава червено цвекло.Въпроса ми е как да го съчетая с втора фаза на режима и то в П дните
А сега да ви нагушкам всички Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 23
Честита ни нова темичка  bouquet Вещи  bouquet  bouquet  bouquet
Ама и аз съм гУляма УФСЪ Crazy Направо си забравих годинката Дюканска на 29.01 smile3538 Почерпчица от мен с хилядите ми благодарности за това,че ви има и вашата подкрепа и стимул Hug Hug HugЗа хубавите ни срещички Hug Hug Hug
Безкрайно съм щастлива да познавам лично ПЕТЕНЦИ, ТОНИ, ТУМБЕТО,ДИДКА, ДАНИ,СУИТИ,ХРИСТИ,КАЛИ,ДОРЧЕСТЪР,ЯНИЧ,РЕНИ, МИРКА,ШУШИ,DJ100,ВЕСИТО,СЪНИ...бУРГАСКАТА ДРУЖИНКА...А ДА МИМИ,ЛИПСТИКЧЕ... Маллиии, колко много и със сигурност изпускам някой, моля да ме извин и ви гушкам всичкииии:hug: Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
С радост бих се запознала и с всички останали сладурки и сладур Hug Hug Hug

Исках и с друго да почерпя, ама все големи снимки беее...дочух звън на тигани и реших да се почерпите по подразбиране newsm38

Дидкааа, честит рожден ден миличка  bouquet  bouquet  bouquetДа си живичка, здравичка и слабичка  bouquet  bouquet  bouquet
Мирка, честит рожден ден и на твоето слънчице    ura newsm59

Последна редакция: пн, 01 фев 2010, 11:09 от kris70

# 24
  • София
Дидка - Честит рожден ден  bouquet Много успехи и сбъднати мечти  Hug
Мирка - честит рожден ден на дъщеричката ти - да расте здрава и много щастлива Hug   bouquet
Мименситка - месечинка нещо чух, че имаш - хайде честито  Hug Да падат лесно тея килограми Hug
Дунда - добре дошла в режима на Дюкан и успех bouquet За Стевията не съм сигурна, мисля че някой я ползваше  newsm78 Аз ползвах течен на Суити. Може от първа фаза, но не прекалявай, че не е много полезен Hug
Хубав ден  bouquet

Kris70 - Честита месечинка - лесно и дълго задържане на постигнатата страхотна визия  bouquet

Последна редакция: пн, 01 фев 2010, 11:48 от happysmile

# 25
Хоп Grinning, и аз да се разпиша Peace!!!
Привет отслабващи красавици!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на една прекрасна млада дама!
Дидка, жива, здрава и много щастлива! Весел празник, миличка!

ЧЕСТИТА РОЖДЕННИЧКА на Мирка!!!
Да ти е живо и здраво момиченцето и много щастливо!!!
Весел и щастлив празник!
За малката принцеса:
За мама:

Редакция:
Криси, Честита ти Дюканска годинка!
Изглеждаш прекрасноооо!

Последна редакция: пн, 01 фев 2010, 11:17 от Tumba_lumba

# 26
kris70---Криска  , честита годинка!Поздравления за упоритостта да запазиш постигнатото!Нека да си за пример на всички нас. Не забравяйте, че новата визия е като тази крехка орхидея
и винаги има нужда от внимание и грижи.

# 27
  • Варна
Дидка,честит рожден ден,  да си ни жива и здрава, все така прекрасна и лъчезарна! обичам те много! да нямаш повече проблеми с килцата! Hug Hug Hug

Мирка
, да ти е жива и здрава принцесата! прекрасно дете! много да те радва! Hug Hug Hug

Криска, забравана такава, честита ти годинка! продължавай все така да задържаш постигнатото! Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

Мименситка, честита ти 15 месечинка! дано ги пребориш тия последни килца най- сетне! Hug Hug Hug Hug Hug

Вещи, страхотно заглавие на новата тема! Hug Hug

# 28
Здравейте мили мои,Вещи мерси за новата темичка!!! smile3525 От мене на всички успешен месец,лека седмица!
Дидка мила ЧРД много здраве и късмет ти желая за напред!!!
Никога по-вече да нямаш проблеми с килограмите!Отчет за деня:+0.400гр. т.е.64.900кг.закуска- трици,обяд-протеини (не съм решила точно какво ще ям)може би - варени яйца,прясно сирене и пилешка къчица.Айде после ще дописвам че имам работа! smile3534

# 29
Хеписмайл благодаря за посрещането  така ще ми е по-лесно да навлезна в режима  Hug благодаря ти за споделените мисли. Ние с любимия ще следваме и РХ докато сме на Дюкан, поне аз, за любимия не съм сигурна, особено като знам колко много обича кисело мляко с риба или пилешки гърди  Joy

Общи условия

Активация на акаунт