Туй да съм Дюканка хич не е шега и преди да питам първа страница чета - 222

• 29 204
  • 724
  •   1
Отговори
# 210
ПС- Милото е днес с -700гр. а аз не смея да се кача на кантара, за да не се демотивирам Blush имам хормонални нарушения и не знам дали режима ще проработи при мен. В момента съм 58 и съм добре за моите 170, но искам да си върна старите 52кг. Blush
За хормоналните проблеми не се тревожи , аз преди да започна режима бях с поликистоза , нередовен цикъл от години и още бонуси , след 3 тия месец ПК то го нямаше от самосебе си и МЦ то си дойде нормално !
 Но обърни внимание на теглото и височината си , според мен искаш да слезнеш много под допустимия мимимум !!! Хормоналните проблеми се проявяват и при ниско тегло ! http://www.doctorbg.com/bmi.php  Може да си навредиш ! Успех ти желая и на първо място тук поставяме здравето ! Напълно възможно е да не сваляш кг , просто защото няма какво да сваляш !  Hug

ПП Петинко , събота е 13.02  Hug Heart Eyes , надявам се да можем да дойдем и времето да е прилично !

Последна редакция: ср, 03 фев 2010, 10:36 от mmmshushy80

# 211
пада се неделя, така, че те чакам с нетърпение! Hug
Хм, как неделя бе, Петенце Hug? Ти к'ъв календар гледаш Grinning?Направо се стреснах кат' те прочетох, ако решим да идваме, аз в неделя работя, а специално предупредих на работа да не ми сменят почивката в събота.

# 212
  • Велико Търново
Момичета правих от целувките и пълен провал нанищо не приличат ooooh!

# 213
  • София
Момичета, много ви благодаря за милите думи(няма да ви изброявам, да не изпусна някой) Heart Eyes Hug
Люси - аз съм блондинка по душа... и призвание, не напускам клуба, само малко се прикривам hahaha Joy hahaha

# 214
Aйде и мен да ме насметете  малко Simple Smile така е тръгнало от вчера....  как  се справяте с проблема WC?????? Това ми е кошмара на мен. По принцип нямам такъв проблем ,но сега.....

# 215
  • София
Aйде и мен да ме насметете  малко Simple Smile така е тръгнало от вчера....  как  се справяте с проблема WC?????? Това ми е кошмара на мен. По принцип нямам такъв проблем ,но сега.....
Можеш да пробваш сутрин - чаша топла вода, триците с прясно мляко(сваренички - фалшив ориз с мляко) и още една чаша топла вода.
Или ленено семе, но не знам как се дозира Rolling Eyes.
Или чай за разхлабване - аз пих Майчин лист, действа безотказно, но много боли корем от него.
Или парафиново олио в салатките(май също помага).

# 216
ПС- Милото е днес с -700гр. а аз не смея да се кача на кантара, за да не се демотивирам Blush имам хормонални нарушения и не знам дали режима ще проработи при мен. В момента съм 58 и съм добре за моите 170, но искам да си върна старите 52кг. Blush
#Crazy Твоя работа си е колко ще отслабваш, аз точно с твоите мерки сега се харесвам най-много. В албума Преди-Сега имам снимки на повече от 52 кила (не помня точно, но май съм около 55 там), които достигнах без да искам в 3-та, а според вкуса ми на 52 изглеждах отвратително.  Stop
 Искам да те видя... Laughing

# 217
happysmile, благодаря за съветите  Hug но не помагат.Пробвах ги вече.Без чая , от него съм като парцал цял ден и много ме боли корем. Водата сутрин я пия  от години (по около 0.5 л на гладно) но явно някаква тежка артилерия ще е нужна при мен. Успешен минусов ден на всички Simple Smile

# 218
  • Бургас
#Crazy Твоя работа си е колко ще отслабваш, аз точно с твоите мерки сега се харесвам най-много. В албума Преди-Сега имам снимки на повече от 52 кила (не помня точно, но май съм около 55 там), които достигнах без да искам в 3-та, а според вкуса ми на 52 изглеждах отвратително.  Stop
 Искам да те видя... Laughing
И аз щях да съм много доволна на тези мерки.При мен всичко си е по старому,само минавам да се обадя.Не съм се теглила тия дни ще изчакам да минат П дните.tida flyr и аз съм с твоя проблем и пия чай Инхуа,много съм доволна от него има го във всички аптеки.Той няма нищо общо с Майчиния лист.

# 219
  • Варна
ми нали съм си уфсъ, грешката е моя! Шушка, Липстикче / събота, дишай спокойно! / благодаря милички! Hug Hug

Тонинце, стискам палци мноого силно! fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 220
sneji_bs благодаря ти Hug дано подейства и при мен. Леееекинка светлина в тунела днес Simple Smile

# 221
Хилоу Hug Hug Hug

Ма писали сте не кат за световно, ам кат за свършек hahaha hahaha hahaha
Имало и пуканкииии Joy
Много ви благодаря милички за поздравите по случай годинката ми(дето даже я бях забравила Embarassed) Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug много ви обичам всичките

Кали ама много се радвам да те видя пак  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes
Тони Heart Eyes Hug fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover и да доклладваш кога да спрем. Не като на Люска дето едни сладурки и стискали палци, пък тя не знаела hahaha hahaha hahaha ама много се посмях
Хеписмайлче, ама много си хубава Hug Hug Hugчестита ти нова визия  bouquet
Петинци  Hug Hug Hug

Отчет от мен -62,600. Супер ми е newsm44
Щях и други бисери да ръся, ама другиОт път
Гушлячета за който си иска Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 222
Добро утро котета............ smile3507
 Мименсита, тези 2 кила са вода, нали знаеш, щом идат и си отиват бърже.

Люска, бяхме призовани да стискаме кой каквото намери за добре, във връзка с важен въпрос относно работата ти.  bash Това ти е заради парижките лакомства, което не значи че не те обичам  loveuuu

Блумхенче и ти поиска да ти пратим положителна енергия..не каза каво е станало в крайна сметка....

Тони, аз така и така не мога още да си разплета палците на краката, та ги оставям заради теб днес......  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Хеписмаилче, много си хубава с новата прическа, но и аз те зова отново в отбора на блондинките. smile3553 Като вляза някъде в някоя институция и ме върнат за някоя буквичка, че не съм попълнила правилно, поглеждам глуповато, обяснявам че съм руса 4470 и съм завършила спортно училище и веднага получавам компромис.........и усмивки по лицата........

Kali08, радвам се да те видя отново.  newsm19

Тонито 27, месоядната гад не се е вясвала, някой да знае нещо?

Общо за двата протеинови дни съм -1.700, сега остава да затвърдя 69 кила и през седмицата, за да се похваля с още едно свалено в четвърта.
Kriskosmile3534 newsm53

# 223
За хормоналните проблеми не се тревожи , аз преди да започна режима бях с поликистоза , нередовен цикъл от години и още бонуси , след 3 тия месец ПК то го нямаше от самосебе си и МЦ то си дойде нормално !
 Но обърни внимание на теглото и височината си , според мен искаш да слезнеш много под допустимия мимимум !!! Хормоналните проблеми се проявяват и при ниско тегло ! http://www.doctorbg.com/bmi.php  Може да си навредиш ! Успех ти желая и на първо място тук поставяме здравето ! Напълно възможно е да не сваляш кг , просто защото няма какво да сваляш !  Hug

ПП Петинко , събота е 13.02  Hug Heart Eyes , надявам се да можем да дойдем и времето да е прилично !

Благодаря ти за отговора  Hug Да имам го предвид. Когато ми откриха заболяването бях 62, започна лечението, което продължава и сега и смъкнах на 52 без да правя каквито и да е било усилия, това стана естествено от нормализирането на нивото на хормона. Преди три години когато направих алергичния шок, за който говорих ми спряха хапчетата за хормона и килограмите станаха 58 и ми спря цикъла. Две години и половина проведох голяма битка почнах постепенно да приемам отново хапчето направих два дълги курса плодолечение и МЦ стартира отново, а алергията е под контрол за момента  Party Сега имам редовен цикъл от миналата година февруари. По време на плодолеченията бях отново 52, но след внимателното захранване пак се върнах на 58 и не мърдам.  #Cussing out
NastyWitch с удоволствие ще ти пратя снимки, можеш ли на лични да ми пратиш е-майл или друг контакт с теб ? Blush
sneji_bs   аз съм доволна мило, ама килограмите, които искам да махна са за съжаление в горната част на краката, дупето и коремчо. Blush

# 224
  • Бургас..морето
 smile3534 Добър ви ден!Надявам се някоя от старите режимни мацки да си е пила хапчетата днес и да ми отговори   bouquet-та бих ли могла първите 5-7 дни да си ги искарам по 1 печено пиле на грил,махам му кожата и крилата и хапвам за обяд и вечеря  Embarassed днес и за закуска да си оправа вкуса от триците Sick общо взето това да ми е храната или трябва да заложа на разнообразието?

Общи условия

Активация на акаунт