Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога трябва да се смени батерията на електронния кантар?
Как мога да включа мазни риби, като скумрия, в диетата си на Дюкан, без да причинявам задържане или наддаване на тегло?
Как мога да приготвя вкусно и лесно ястие с телешко месо, което е подходящо за диетата на Дюкан?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога трябва да се смени батерията на електронния кантар?
-
Как мога да включа мазни риби, като скумрия, в диетата си на Дюкан, без да причинявам задържане или наддаване на тегло?
-
Как мога да приготвя вкусно и лесно ястие с телешко месо, което е подходящо за диетата на Дюкан?
-
Как мога да се справя с наддаването на тегло след раждането и сърдечната недостатъчност, докато следвам диетата на Дюкан?
-
Какво да правя, ако не мога да спазвам диета по време на кърмене?
имам хормонални нарушения и не знам дали режима ще проработи при мен. В момента съм 58 и съм добре за моите 170, но искам да си върна старите 52кг. 
, надявам се да можем да дойдем и времето да е прилично !
?Направо се стреснах кат' те прочетох, ако решим да идваме, аз в неделя работя, а специално предупредих на работа да не ми сменят почивката в събота.
така е тръгнало от вчера.... как се справяте с проблема WC?????? Това ми е кошмара на мен. По принцип нямам такъв проблем ,но сега.....
Твоя работа си е колко ще отслабваш, аз точно с твоите мерки сега се харесвам най-много. В албума Преди-Сега имам снимки на повече от 52 кила (не помня точно, но май съм около 55 там), които достигнах без да искам в 3-та, а според вкуса ми на 52 изглеждах отвратително. 
и да доклладваш кога да спрем. Не като на Люска дето едни сладурки и стискали палци, пък тя не знаела 

Това ти е заради парижките лакомства, което не значи че не те обичам
Като вляза някъде в някоя институция и ме върнат за някоя буквичка, че не съм попълнила правилно, поглеждам глуповато, обяснявам че съм руса
и съм завършила спортно училище и веднага получавам компромис.........и усмивки по лицата........

Сега имам редовен цикъл от миналата година февруари. По време на плодолеченията бях отново 52, но след внимателното захранване пак се върнах на 58 и не мърдам.
общо взето това да ми е храната или трябва да заложа на разнообразието?